Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان محیط زیست، پسماند‌های حاصل از وسائل حفاظت شخصی از ویروس کووید۱۹، موجب مرگ برخی از جانوران شده است. خبرگزاری میزان-  نباید رفتارمان در مدیریت پسماند‌های کووید ۱۹، به گونه‌ای باشد که در پساکرونا، با معضلات محیط زیستی ویروس کرونا مواجه شویم.
ژیلا مهدی آقایی مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان محیط زیست در گفت‌وگو با میزان گفت: پاندمی کووید ۱۹ همچنان سایه‌اش بر زندگی مردم‌جهان سنگینی می‌کند و پایانی برآن متصور نیست، از این‌رو نیاز است که برای حفظ سلامت خود به دستورالعمل‌های بهداشتی در مورد استفاده از ماسک و ضدعفونی کننده‌ها و شست‌وشوی مرتب دست‌ها توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان محیط زیست در رابطه با پسماند‌های کووید ۱۹ گفت: استفاده فزاینده از وسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک و دستکش علیرغم کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹، سبب تحمیل پسماند‌های بهداشتی به چرخه پسماند کشور شده و بالطبع فشار مضاعفی را بر محیط زیست و منابع طبیعی وارد کرده اند و باید به شکل صحیحی مدیریت شوند. در غیر این صورت می‌توانند علاوه بر انتشار بیماری به محیط زیست نیز خسارت‌های جبران ناپذیری وارد کنند.

وی ادامه داد: مواد اولیه تولید محصولاتی مانند ماسک و دستکش مواد پلیمری است که درصورت رهاسازی درمعابر و طبیعت، ضمن ایجاد منظر نامناسب محیطی، گرفتگی آبراهه‌ها و انتشار بیماری، ماندگاری طولانی در طبیعت داشته و به دلیل قرارگرفتن در معرض فرسایش محیطی به تکه‌های کوچکتر و حتی در حد میکرو تبدیل شده و ضمن آلوده نمودن منابع آب و خاک، توسط جانوران اهلی و وحشی، آبزیان و... تغذیه شده و درنهایت به سفره انسان‌ها باز می‌گردند. همچنین در بسیاری موارد سبب مرگ این جانوران شده است.

آقایی عنوان کرد: بنابراین جمع‌آوری و دفع صحیح پسماند‌های کرونایی اهمیت زیادی دارد. لازم است شهروندان برای حفظ سلامت خود و پاکبان‌های عزیز و حفظ محیط زیست، ماسک‌ها و دستکش‌های خود را از سایر پسماند‌ها تفکیک کرده و آن‌ها را در کیسه‌های جداگانه و در بسته به مخازن جمع‌آوری زباله منتقل کنند همچنین اگر در شهر‌های مختلف کشور سطل‌های ویژه‌ای برای جمع‌آوری اینگونه پسماند‌ها تعبیه شود مدیریت آن‌ها آسانتر خواهد بود.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی درباره اثرات منفی پسماند‌های کووید ۱۹ برمحیط زیست اظهار کرد: یکی دیگر از اثرات منفی کرونا بر محیط زیست، استفاده وسواس‌گونه از مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده‌هاست، ورود بیش از حد این مواد به پساب و فاضلاب‌های خانگی، در مناطقی که به سیستم شبکه فاضلاب مجهز نیستند سبب آلودگی منابع آبی می‌شود، بنابراین ضروری است ضمن رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت از اسراف و وسواس در استفاده از این مواد خودداری کنیم و در مدیریت پسماند‌های مرتبط با حفاظت شخصی از ابتلا به کووید ۱۹، این نکته مهم را مدنظر قرار دهیم که رفتارمان به گونه‌ای نباشد که در پساکرونا، با معضلات محیط زیستی به مراتب سنگین‌تر از بار ویروس کرونا مواجه شویم.    بیشتر بخوانید: پاتوق‌های مجازی شکار، میراث کلانتری برای حیات وحش+تصاویر   انتهای پیام/ برچسب ها: سازمان محیط زیست پسماند‌های کووید ۱۹ معضلات زیست محیطی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان محیط زیست معضلات زیست محیطی سازمان محیط زیست پسماند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی

امیدرضا تونی افزود: این افراد که شامل اشخاص حقیقی و حقوقی بودند طی فوردین ماه گذشته با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رای محکومیت در این زمینه صادر شد.

وی بیان کرد: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماند‌های بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام به محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل و تا حصول نتایج پرونده‌های مذکور توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

تونی در ادامه افزود: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها، استفاده‌ی غیرمجاز فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ی خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

وی اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز در حال تحدید است و هم در حال تهدیدشدن؛ رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده است و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام