Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمالیان گفت: در بازدید میدانی که از برخی از صنوف داشتیم متأسفانه در اتوبوس‌ها فاصله ایمن رعایت نمی‌شود و شغل‌های حساس مثل قصابی‌ها و نانوایی‌ها رعایت خوبی از لحاظ پروتکل‌های بهداشتی نداشتند.rn

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک شامگاه سه‌شنبه به همراه سرپرست معاونت بهداشت، رئیس مرکز بهداشت اراک، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت  بهداشت و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه در آغاز اجرای طرح ضربتی بررسی رعایت پروتکل‌ها توسط اصناف، میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را از نزدیک موردبررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، گفت: استانداردی که باید میانه حرفه‌ها و شغل‌های مختلف رعایت شود متأسفانه تنها با تذکر و ترس رعایت می‌شود. این وضعیت خوبی نیست که از لحاظ ترس و تذکر این کار انجام شود

جمالیان اظهار کرد: باید این فکر در ذهن تک تک شهروندان جا بیافتد این توصیه های بهداشتی در درجه اول برای حفظ سلامتی و جان خودمان، خانواده و سایر شهروندان است و ربطی به شغل و حرفه ندارد و تمامی افراد در هر حرفه ای باید رعایت پروتکل ها را مد نظر داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه با این بیماری زمان طولانی درگیر هستیم و باید فرهنگ سازی شود که با کرونا زندگی کنیم ادامه داد: به هیچ وجه این فرهنگ مساوی با عادی انگاری نیست باید عادت کنیم که ماسک بزنیم، فاصله اجتماعی را رعایت کنیم، شستشوی دستها را به طور مرتب مد نظر قرار دهیم و حتی الامکان در اجتماع حاضر نشویم و مراسم های خود را با محدودیت برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: متاسفانه در اتوبوس‌ها فاصله ایمن رعایت نمی شود و شغل های حساس مثل قصابی ها و نانوایی ها رعایت خوبی از لحاظ پروتکل های بهداشتی نداشتند.

وی خاطرنشان کرد: برای آخرین بار تذکر کتبی دادیم و از چهارشنبه اقدامات قانونی را انجام می‌دهیم خواهشمندیم مردم به صورت جد رعایت کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • قاتل پرسپولیس «بزرگ» بود؛ دیوانه وارترین شب زندگی شروین
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد