Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یکی از شایع ترین راه‌های انتقال بیماری کرونا از طریق قطرات آلوده ترشحات تنفسی فرد مبتلا به کروناست، اظهار کرد: این قطرات معمولا حین سرفه،‌ عطسه و صحبت منتشر می‌شود. بنابراین استفاده درست و صحیح از ماسک به عنوان مهم‌ترین عامل پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: از مردم می‌خواهیم پیش از استفاده از ماسک دقت کنند که ماسک آسیب‌دیده، پاره یا مرطوب نباشد. از ماسک با کش شل استفاده نشود همچنین از ماسک‌هایی که نفس کشیدن را سخت می‌کند هم استفاده نشود. 

لاری درباره نحوه صحیح استفاده از ماسک  اظهار کرد: پیش از استفاده از ماسک دست‌های خود را ضدعفونی کنید  یا با آب و صابون حداقل به مدت ۲۰ ثانیه بشویید؛ هنگام شست‌و شوی دست‌ها آنها را خوب بهم بمالید و دقت کنید چین‌های بین انگشتان و مچ دست‌ها به خوبی شسته شود و سپس ماسک را به دقت روی صورت قرار دهید. به طوری که دهان، بینی و چانه به طور کامل پوشیده شود و از نبود هرگونه شکاف بین صورت و ماسک اطمینان حاصل کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: زمانی که ماسک بر صورت قرار گرفت از لمس آن خودداری کنید و به هنگام صحبت کردن به هیچ عنوان ماسک را از روی صورت خود برندارید. در صورت مرطوب شدن ماسک مورد استفاده، آن را با ماسک  جدید تعویض کنید، به هنگام خارج کردن ماسک از روی صورت جلوی آن را لمس نکنید و آن را از پشت سر خارج کنید، ماسک استفاده شده را از خود و سطوح اطراف دور نگه دارید و آن را داخل سطل زباله در بسته قرار دهید همچنین پس از برداشتن ماسک آلوده از روی صورت، چشم و دهان را لمس نکنید و دست‌ها را به طریق ذکر شده بشویید.

لاری  با تاکید بر اینکه ماسک‌های یکبار مصرف نباید بیش از یکبار، مصرف شوند، تصریح کرد: فراموش نکنیم استفاده از ماسک به تنهایی از ابتلای بیماری جلوگیری نمی‌کند، بنابراین نسبت به رعایت اصول فاصله گذاری  اجتماعی دقت کافی کنید. امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی شاهد توقف شیوع گسترده بیماری کروناغ و در نهایت قطع زنجیره آن در کشور باشیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ماسک زباله ماسک وزارت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سخنگوی وزارت بهداشت استفاده از ماسک روی صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۸۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت شایع‌ترین بیماری بشر را، پوسیدگی دندان عنوان کرد.

به گزارش فارس، زهرا سید معلمی، مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در نشست "مشارکت سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه" که در ارتباط با "پویش کشوری سلامت دهان و دندان" برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما در این پویش علاوه بر آگاه سازی مردم درباره سلامت دهان و دندان خود، حساس سازی مسئولین سایر سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی است، تا مشارکت و توجه آن‌ها را به این موضوع مهم جلب کرده و تفاهم و همکاری‌ها در این حوزه بیشتر شود.

وی با بیان اینکه همه افراد در هر دوره‌ای از زندگی با نوعی از بیماری دهان و دندان درگیر هستند، گفت: پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه و بی دندانی از جمله بیماری‌هایی است که در سنین ابتدایی و سپس در میانسالی و پیری شایع می‌شود. سیدمعلمی با اشاره به وضعیت ایران از نظر بیماری‌های دهان و دندان در سطح جهان گفت: کشور ما از نظر شیوع بیماری لثه و بی دندانی در سطح متوسط جهانی قرار دارد.

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: شایع‌ترین بیماری بشر مربوط به پوسیدگی دندان است و ۴۵ درصد از جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند. سیدمعلمی خاطرنشان کرد: میزان پوسیدگی دندان در کودکان ۱۲ ساله ایرانی ۱/۸۴ است یعنی به طور متوسط هر کودک ۱۲ ساله ایرانی نزدیک به ۲ دندان پوسیده دارد. این وضعیت در جهان وضعیت نسبتا خوبی است، ولی در سنین میانسالی میزان پوسیدگی در افراد جامعه افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: باید شاخص پوسیدگی دندان را بهبود ببخشیم و این نیازمند اقدامات پیشگیری هوشمندانه است. وی ضمن مقایسه اقتصادی بین ارائه مراقبت‌های پیشگیرانه، و یا انجام درمان‌های پایه و یا ارائه درمان‌های پیچیده و پرهزینه، بیان داشت با انجام اقدامات پیشگیری و درمانی پایه می‌توان صرفه جویی اقتصادی زیادی در سلامت مردم و نظام سلامت انجام داد.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، توسعه عدالت در سلامت، پایداری ارائه خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم، گسترش مراقبت‌های دهان و دندان برای دستیابی به هدف پوشش همگانی سلامت و بهبود سلامت دهان و دندان عموم جامعه را از اهداف دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت عنوان کرد.

سیدمعلمی اعلام کرد برای کاهش پرداخت از جیب مردم در خدمات دندانپزشکی، علاوه بر رایگان کردن این خدمات در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر و تعدیل تعرفه‌های دولتی در شهرها، از تلاش‌ها و رایزنی‌ها برای گسترش پوشش بیمه‌ای در خدمات دندان پزشکی خبر داد و گفت: امیدواریم علاوه بر بخش دولتی، دندانپزشکان بخش خصوصی نیز طرف قرارداد بیمه‌های پایه شوند تا بتوانند با کاهش هزینه‌ها به مردم خدمات دندانپزشکی را ارایه کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۰ شهید و مجروح در تازه‌ترین حمله اسرائیل به شهر رفح
  • آمریکا : حمله به رفح را تایید نکرده‌ایم
  • واکنش روسیه به مذاکرات مستقیم جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان
  • کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
  • آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • درخواست چین از تل‌آویو: حمله به رفح را متوقف کنید
  • ثبت‌نام ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج