Web Analytics Made Easy - Statcounter

 
استفن کینزر، (stephen kinzer) نویسنده، روزنامه‌نگار و پژوهشگر آمریکایی است. وی پیش از این خبرنگار روزنامه نیویورک‌تایمز بوده و چندین کتاب چاپ کرده است. وی در حال حاضر برای چندین روزنامه و آژانس خبری گزارش می‌نویسد. کینزر در گفت‌وگو با ایلنا نظرات خود را درباره تنش‌های اخیر بیان کرد.

تحریم‌ها یادآور تاکتیک‌های محاصره در دوران باستان است

استفن کینزر در ابتدا در مورد تحریم‌های یک‌‌جانبه آمریکا ابراز ناراحتی کرد و با انتقاد از تحریم‌ها در شرایط کنونی مقابله با همه‌گیری کرونا گفت: شدت تحریم دولت ترامپ در ایران، تاکتیک‌های محاصره در دوران باستان را به یاد می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان پادشاهان و کشورهای قدرتمند، ارتش را به اطراف شهرها می‌فرستادند و از ورود تجهیزات جلوگیری می‌کردند، تا مردم را گرسنه و تسلیم کنند. این اتفاق را امروز هم شاهد هستیم.

حاکمان واشنگتن تصمیم گرفتند مردم ایران را رنج دهند‌‌

امید آمریکا برای فروپاشی ایران محقق شدنی نیست

وی در ادامه اضافه کرد: امروز شاهد چیزی قابل مقایسه هستیم. گروه حاکم در واشنگتن تصمیم گرفته است که ایران را رنج دهد‌‌، این به آن معناست که سیاست‌های آنها با هدف ایجاد رنج و سختی برای مردم ایران اتخاذ شده است. امید نهایی آنها این است که رنج گسترده باعث فروپاشی سیستم حاکم شود، امیدی که نه از نظر تئوری و نه از نظر تاریخ پشتیبانی نمی‌شود و شدنی نیست.

خبرنگار روزنامه نیویورک‌تایمز عنوان کرد: در صورت عدم موفقیت، مروجان استراتژی فروپاشی نظام امیدوارند که حداقل ایران را فقیر، ضعیف و ناتوان از تأثیرگذاری در خاورمیانه و اعمال نفوذ در منطقه  کنند.

ایالات متحده ابزارهای زیادی برای مجبور کردن کشورها به همراهی با سیاست‌های خود دارد

کره جنوبی بعد از بیانیه‌های بی‌ثمر تصمیم گرفت مخالفتی با تحریم‌های آمریکا نداشته باشد

این تحلیل‌گر برجسته در ادامه در مورد بدعهدی کره‌ای‌ها در پرداخت بدهیهای ایران و ناتوانی اروپا برای مقابله با آمریکا گفت: کشورهای اروپایی و دیگر شرکای ایالات متحده، مانند کره جنوبی‌، بیانیه‌های انتقادی در مورد این تحریم‌ها صادر کردند، اما ثمری نداشت و در پایان تصمیم گرفتند که با آنها مخالفت جدی نکنند و با آمریکا در مخالفت با تحریم‌ها مقابله نکنند. ایالات متحده ابزارهای زیادی برای سوق دادن آنها به سمت پیروی از قوانین یکجانبه خود و مجبور کردن آن‌ها به همراهی با سیاست‌های خود  دارد.

ترامپ توسط اسرائیل و عربستان کور شده است

با روی کار آمدن بایدن جو جدیدی در آمریکا ایجاد می‌شود

وی در مورد آینده تنش‌های میان ایران و آمریکا گفت: اگر بایدن در ژانویه روی کار بیاید، فضای جدیدی ایجاد می‌شود و احتمالا برای ورود مجدد به برجام تحت فشار قرار می‌گیرد، اما هنوز مشخص نیست که تغییرات چقدر باشد.

کینزر در ادامه گفت: ترامپ توسط متحدان خود یعنی اسرائیل و عربستان کور شده است او نمی‌تواند تصور کند روزی را که ایران و آمریکا به جای دشمن شریک هم باشند.

تحریم‌ها نتیجه‌ای که آمریکا به دنبال آن بود را کسب نمی‌کند

وی گفت: درست است که تحریم‌های آمریکا یک عامل تعیین‌کننده در زندگی شما شده اما آنها نتیجه‌ای را که ایالات متحده می‌خواهد، نمی‌آورند. ایرانی‌ها، مانند آمریکایی‌ها، جنگ داخلی یا نابودی دولت و تغییر سازمانی را نمی‌خواهند.

310 310

کد خبر 1440818

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا تحریم تروریسم اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۸۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، جک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، با بیان این که دولت بایدن بدون موافقت عربستان و اسرائیل برای عادی‌سازی روابط، هرگز توافقنامه دفاعی میان ایالات متحده آمریکا و ریاض را امضا نخواهد کرد، گفت که این دو مسئله بخشی از یک نگاه جامع و جدایی‌ناپذیر است.

پیش از این نیز روزنامه نیویورک‌تایمز از شروط عربستان برای دستیابی به توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل خبرداده بود که یکی از آن شروط برپایی دولت فلسطین در کرانه باختری و غزه و متوقف کردن شهرک‌سازی‌ها است.

توماس فریدمن، روزنامه‌نگار آمریکایی در مطلبی تصریح کرد که عادی‌سازی روابط دیپلماتیک میان عربستان و اسرائیل مبتنی بر شروطی است و تنها در صورتی امکان‌پذیر است که اسرائیل با شروط ریاض مبنی بر خروج از غزه، توقف شهرک‌سازی در کرانه باختری و قدم گذاشتن در مسیری سه تا پنج ساله برای برپایی دولت فلسطین در سرزمین‌های اشغالی موافقت کند.

وی با اشاره به این که انتظار نمی‌رود، کابینه کنونی اسرائیل به ریاست بنیامین نتانیاهو با این شروط موافقت کند، تاکیدکرد: به این ترتیب چه بسا این توافقنامه منتفی و به زمانی موکول شود که اسرائیل آماده پذیرش شروط عربستان باشد.

در همین رابطه رسانه‌های عبری گزارش دادند که دفتر نتانیاهو، اقدامات و ابتکارات مطرح شده از سوی ایالات متحده و اروپا در خصوص صلح و عادی‌سازی روابط با عربستان (و اسرائیل) تشکیل دولت مستقل فلسطین بعد از پایان کامل جنگ با حماس را به سخره می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!