Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@07:57:22 GMT

جانشین ناجا: اصابت راکت به مرزهای ایران سهوی است

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۹۱۳۷

جانشین ناجا: اصابت راکت به مرزهای ایران سهوی است

سردار قاسم رضائی روز چهارشنبه در بازدید از واحدهای مرزی آذربایجان‌شرقی و نوار مرزی شهرستان خداآفرین با اشاره به اینکه 10 روز است که جمهوری های آذربایجان و ارمنستان در منطقه در حال جنگ هستند، افزود: ما برای انسان‌هایی که در این جنگ کشته شدند، ناراحت و متاثر  هستیم.

وی اظهار داشت: در این تبادل آتش طی روزهای اخیر تعدادی از گلوله توپ‌ها و راکت‌های آنها به ‌صورت‌ سهوی به خاک ما اصابت کرده است و مرزبانان کشور ما هم طبق وظیفه‌ای که دارند، به‌ صورت‌ قانونی به مرزبانی های دو کشور همسایهن اخطار و هشدارای لازم را داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضائی تصریح کرد: در این زمینه طرفین درگیر، اشتباه صورت‌ گرفته را پذیرفته‌اند.

وی با تاکید بر اینکه مرزبانان ایران با هوشیاری کامل اشراف بر مرزها دارند، اضافه کرد: در این راستا مقرر شده است زاویه تیراندازی دو طرف اصلاح شود.

رضائی ادامه داد: در منطقه‌ای هستیم که بین کشور آذربایجان و ارمنستان به‌ هر دلیلی مناقشه رخ داده است و ما آرزو داریم این موضوع به ‌زودی به پایان برسد و ملت هر دو کشور آسوده باشند و امنیت و آرامش در منطقه برقرار شود.

وی با بیان اینکه مناقشه دو کشور همسایه ایران یعنی جمهوری های آذربایجان و ارمنستان بنا به دلایلی آغاز شده است، ابراز امیدواری کرد هر چه سریع تر این جنگ پایان یابد و امنیت دوباره به مرزهای این دو کشور بازگردد.

رضایی گفت: به دلیل اصابت تعدادی گلوله‌های توپ و راکت به خاک جمهوری اسلامی ایران، مرزبانان ما بر حسب وظایف خود تذکرات لازم را صادر کرده‌اند تا از این پس شاهد این قبیل حوادث در مرزهای کشور نباشیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر کشاورزان، کارگران و مرزنشینان در منطقه مرزی ایران فعال هستند و مرزبانان ما نیز با هوشیاری، آرایش لازم را اتخاذ می کنند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در منطقه مرزی آذربایجان شرقی با جمهوری آذربایجان ملاقاتی با طرف آذربایجانی داشتیم و موارد لازم را اعلام کردیم و آنها نیز مراتب عذرخواهی خود را اعلام کردند.

به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی خداآفرین در ۲۱۰ کیلومتری شمال شرق تبریز در حاشیه رودخانه ارس و در ضلع جنوبی جبهه جنگ قره باغ بین ارتش های جمهوری  آذربایجان و ارمنستان واقع شده است.

ششم مهرماه جاری درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرزهای مشترک دو کشور از سر گرفته شد و  وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه ای، نیروهای ارمنستان را آغاز کننده عملیات و نخست وزیر ارمنستان نیز جمهوری آذربایجان را آغازکننده حمله دانست.

پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیرماه) بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی از هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات دیپلماتیک به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیش‌بینی کرده بود. دو کشور چندین دهه برسر مالکیت منطقه قره‌باغ با یکدیگر اختلاف دارند.

در سال ۱۹۹۴ میلادی، به دنبال درگیری های چهارساله نظامی دو کشور، برخی دولت های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به منازعات ارضی میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تاکنون نتیجه‌ای نداشته است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی قاسم رضایی مناقشه قره باغ خداآفرین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی قاسم رضایی مناقشه قره باغ خداآفرین آذربایجان شرقی قاسم رضایی مناقشه قره باغ خداآفرین اخبار کنکور آذربایجان و ارمنستان جمهوری آذربایجان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟