Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، اسماعیل نجار در جلسه هماهنگی مدیریت بحران استان‌های معین تهران در زمان زلزله که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور شهردارتهران، رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مدیران کل مدیریت بحران استان‌های معین و جمعی از شهرداران مناطق ۲۲ گانه برگزار شد، گفت: تهران کلانشهری با گسل‌هایی متعدد است که اگر خدایی نکرده بعضی از این گسل ها فعال شوند، متاسفانه طبق مطالعات جایکا، کار پیچیده و سخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر زلزله‌ای با قدرت تخریب بالا بیاید ما در تهران یک حادثه بین المللی را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: به همین دلیل نیز با توجه به قرارگیری نهادهای سیاسی و اقتصادی و ... با تصمیم وزیر کشور مقرر شد از ظرفیت کل کشور در تهران استفاده شود و ما بتوانیم از ظرفیت استان ها نیز بهره مند شویم، لذا با دستور ویژه وزیر کشور کارمان را شروع کردیم و دستورالعمل ویژه ای با کمک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیران استان ها تهیه و از سوی وزیر کشور ابلاغ شد تا بتوانیم ارتباط تنگاتنگی را با مدیران بحران مناطق ۲۲گانه شهرتهران و مدیران کل ۳۰ استان کشور داشته باشیم.

نجار با بیان اینکه شناسایی پدهای بالگرد رسمی و جاهایی را که امکان فرود بالگرد وجود دارد دنبال کردیم، اظهارکرد: بنا شد باند دوشان تپه را تعمیر و مرمت کنند. باند فرودگاه قلعه مرغی باید حفظ شود. باند فرودگاه مهرآباد را هم برای این منظور داریم.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به پیگیری برای احداث مرکز فرماندهی و کنترل مدیریت بحران کشور نیز اشاره کرد و گفت: در حال احداث این مرکز هستیم، شهرداری همکاری خود را داشته است، اما مشکلات  بودجه ای و... به قوت خودش باقی است. همه قول می دهند اما در عمل سنگ اندازی می‌کنند. ما معتقدیم در این مرکز در زمان وقوع زلزله می توان تهران را هم مدیریت کرد چرا که در زمان بحران دسترسی مناسبی به جاده ها، خط آهن، فرودگاه و ... دارد. همچنین با توجه به نزدیکی به مجموعه حرم امام خمینی (ره) و شهرآفتاب امکانات خوبی هم دارد.

نجار ادامه داد: کل مجموعه حرم حضرت امام خمینی (ره) و نمایشگاه شهرداری و ... را می توان در هنگام وقوع بحران استفاده کرد. آنجا برای مراسم ۱۴ خرداد حدود ۴۰۰۰سرویس بهداشتی دارد و می توان ۱۰ تا ۱۵  بیمارستان صحرایی را در آن محل پیش بینی کرد که در کل موقعیت خوبی برای اسکان اضطراری دارد.

وی افزود: مراکز باز و مصلی و پارک ها و ... را هم مردم  باید بشناسند و بدانند که در هنگام بحران به کجا بروند و چه کنند. حتما زلزله ملارد را به خاطر داریم. زلزله ای که اندکی در تهران احساس شد اما رفتار جامعه قابل قبول نبود و همه به خیابان  آمدند و رفتار منطقی نداشتند. یک مقدار رفتار مردم بعد از زلزله فیروزکوه مناسب تر شده بود، اما لازم است در بحث آموزش مردم همه دستگاه های اجرایی از جمله شهرداری تهران وارد شده و به وظایف خود عمل کنند.

نجار در بخش دیگری از سخنانش در مورد منابع سوخت تهران در شهرری و کن نیز گفت: این منابع سال ها پیش ساخته شده و شهرها به سمت آنها توسعه پیدا کرده  است. ما به شورای عالی شهرسازی و معماری نامه زدیم که محل این ها را در بازنگری طرح جامع مورد بازنگری قرار دهند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه همکاران ما به موضوع بحران و احتمال وقوع بحران در تهران باور دارند، گفت: باید باور کنیم که شاید زلزله در تهران رخ دهد و باید آمادگی باشد. به همین دلیل هم آمدیم و نیروهای مسلح را درگیر کردیم و گفتیم هر نظامی یک امدادگر.

پربیننده ترین اعلام ۳منطقه دارای بیشترین تصادف مرگبار در تهران پایتخت جدید در کدام شهر؟ واکنش محسن هاشمی به احتمال کاندیداتوری در ۱۴۰۰ ابتلای ۲هزار کارمند شهرداری تهران به کرونا رفت ‌و آمد در تهران گران‌تر می‌شود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زلزله مدیریت بحران زمین لرزه زلزله تهران اسماعیل نجار گسل مشا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مدیریت بحران استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم