Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی آمریکا بر این باور است که کاخ سفید می‌توانست از افزایش چشمگیر ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری کند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، دکتر آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی آمریکا که نقش مهمی در صدور دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی و درمانی مقابله با ویروس کرونا دارد و از دست کم گرفتن این بیماری از سوی دونالد ترامپ به شدت انتقاد کرده، بر این باور است که افزایش چشمگیر موارد ابتلا به ویروس کرونا در کاخ سفید، قابل پیشگیری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، تاکنون چندین مشاور و دستیار ارشد ترامپ و چند سیاستمدار ارشد حزب جمهوریخواه به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. ترامپ و همسرش ملانیا نیز جمعه گذشته اعلام کردند که به این ویروس مبتلا شده‌اند.

فائوچی گفت: به آنچه که طی هفته جاری در کاخ سفید اتفاق افتاد، نگاه کنید. این یک واقعیت است. این ویروس هر روز تعداد بیشتری از مردم را آلوده می‌کند. این یک افسانه و دروغ نیست. این یک شرایط تاسف بار است، زیرا می‌شد از وقوع آن جلوگیری کرد.

فائوچی بار‌ها خواستار استفاده از ماسک برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا شده است.

ترامپ روز دوشنبه با تصمیم پزشکان از بیمارستان نظامی والتر رید مرخص شده است. وی ۳ روز قبل از آن را به خاطر ابتلا به ویروس کرونا تحت درمان بود. ترامپ پس از ورود به کاخ سفید، ماسک خود را برداشته است.

ترامپ پس از ترخیص از بیمارستان خطاب به مردم آمریکا گفته است که از ویروس کرونا هراس و ترس نداشته باشند و اجازه ندهند ترس و نگرانی از این ویروس بر آن‌ها غلبه کند.

ویروس کرونا تاکنون بیش از ۷.۴ میلیون نفر در آمریکا را آلوده کرده و جان ۲۱۰ هزار نفر را گرفته است.

دموکرات‌ها به شدت از سیاست‌های دولت ترامپ در مقابله با این بحران بهداشت و سلامت انتقاد کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فائوچی کاخ سفید کرونا ترامپ ویروس کرونا کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۹۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین امروز (جمعه) در جریان گفت‌وگوی با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وانگ یی به آنتونی بلینکن گفت که «کشتی غول پیکر» روابط چین-آمریکا، متعادل و استوار شده بود، «اما عوامل منفی در رابطه ۲ کشور همچنان در حال ایجاد و افزایش است».

وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه روابط پکن-واشنگتن با اختلالات مختلفی مواجه است، تصریح کرد: حقوق توسعه مشروع چین بی‌جهت سرکوب شده است و منافع اصلی ما با چالش‌هایی مواجه است.

بلینکن پاسخ داد که برای پیشبرد دستور کار تعیین شده توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین هنگام دیدار آنها در سانفرانسیسکو در ماه نوامبر (آبان/آذر)، به «دیپلماسی فعال» نیاز است.

وی با اشاره اینکه «در تصمیم‌گیری ما هیچ جایگزینی برای دیپلماسی رودررو وجود ندارد»، اضافه کرد که می‌خواهد اطمینان حاصل کند چین و آمریکا در مورد زمینه‌هایی که با هم اختلاف دارند، حداقل برای جلوگیری از سوء تفاهم و اقدامات نسنجیده، تا حد امکان شفاف هستند.

بر اساس این گزارش، بلینکن قرار است چندین ساعت با وانگ یی پشت در‌های بسته در «مهمانخانه دولتی دیائویوتای» جلسه برگزار کند، زیرا طرفین تلاش می‌کنند با وجود دستور کار گسترده و پیچیده، پیشرفت در روابط ۲ کشور را حفظ کنند.

بلینکن اولین وزیر خارجه آمریکا است که در طول ۱۴ سال گذشته به شانگهای سفر می‌کند، وی سفر خود به چین را روز چهارشنبه از این شهر اقتصادی آغاز کرد.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟