Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری میراث آریا، ‌علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی  آخرین سیاست‌های حمایتی دولت از حوزه گردشگری را چنین تشریح کرد: با توجه به شرایط وخیمی که حوزه گردشگری به‌ دلیل شیوع کرونا در آن قرار گرفته، دولت حمایت ویژه از این حوزه را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا و بر اساس آخرین تصمیات و مصوبات دولت، بازپرداخت تسهیلات بانکی که قبلا دریافت شده است، حق بیمه سهم کارفرمایان و هزینه‌های آب، برق و گاز واحد‌های گردشگری تا پایان سال ۹۹ امهال شد.

او افزود: همچنین امهال بدهی‌های مالیاتی واحد‌های گردشگری تا پایان سال در دستور کار قرار گرفت.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در توضیح نحوه  امهال بازپرداخت تسهیلات بیان کرد: بازپرداخت وام‌هایی که واحد‌های گردشگری در گذشته دریافت کرده بودند، منوط به اشتغال و درآمدزایی بود، که بر اساس حق بیمه تقسیط‌ها صورت می‌گرفت، اکنون که به‌دلیل شیوع بیماری کرونا این امکان وجود ندارد، بازپرداخت‌ها نیز امهال شده‌اند.

مونسان در ادامه به تخصیص تسهیلات جدید حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: از محل منابع مصوب ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا نیز برای کسب‌و‌کار‌های آسیب‌دیده از کرونا، تسهیلاتی در نظر گرفته شد. تأسیسات گردشگری شامل هتل‌های یک تا پنج‌ستاره، هتل‌آپارتمان‌ها، واحد‌های پذیرایی، متل‌ها، مهمان‌پذیرها، اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی‌ها، دفتر‌های خدمات مسافرتی و گردشگری، راهنمایان گردشگری، مؤسسات آموزش و پژوهشی گردشگری، ارزیابان عامل تطبیق و شرکت‌های ارزیابی تأسیسات گردشگری، شرکت‌ها و مؤسسات حمل‌ونقل گردشگری شش رسته‌ای هستند که با ثبت‌نام در سامانه کارا می‌توانند تسهیلات ۱۲درصدی را دریافت کنند.

او گفت: مرجع تأیید و بررسی متقاضیان، وزارت میرا‌ث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواهد بود و پس از تأیید وزارتخانه، سامانه به‌طور خودکار بر اساس فرآیند و ضوابط تعریف شده در دستورالعمل ابلاغ شده، مبلغ تسهیلات بانکی که مشمول متقاضی می‌شود را تعیین می‌کند. میزان تسهیلات بر اساس درجه، امکانات، مساحت، و میزان خسارت وارد شده به واحد تعیین خواهد شد.

بیشتر بخوانید

صنعت گردشگری کشور در چه وضعیتی است؟

او در خصوص تفاوت تسهیلات جدید با تسهیلاتی که در گذشته به فعالان گردشگری پرداخت شده بود، گفت: تسهیلات قبلی اشتغال‌محور بود که با توجه با شرایط پیش‌آمده به‌واسطه کرونا، شرایط دریافت آن برای بسیاری از فعالان گردشگری امکان‌پذیر نبود، اما آنچه که ما روی آن تأکید داشتیم و نهایتاً مصوب شد، بنگاه‌محور بودن تسهیلات جدید است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد:بسته حمایتی جدید دولت برای بخش گردشگری آسیب‌دیده از کرونا تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ تنفس دارد و دریافت‌کنندگان بعد از این زمان، اقدام به بازپرداخت خواهند کرد. همچنین کسانی که قبل از ابلاغ این دستورالعمل از تسهیلات کم‌بهره کرونا استفاده کرده‌اند در صورت درخواست مجدد، می‌توانند مابه التفاوت وام را دریافت کنند.

او بیان کرد: تصویب  بسته حمایتی جدید دولت از بخش گردشگری آسیب‌دیده از کرونا  که شامل چهار مورد امهال و تسهیلات جدید است، موضوع مهمی بود که با پیگری‌های انجام‌شده توسط معاونت گردشگری محقق شد. شیوع کرونا با آسیبی که به کسب‌و‌کار‌ها زده موجب شده است بسیاری از افراد تحت فشار قرار بگیرند و سعی ما این است با مصوبات جدید، کمی از میزان فشار بکاهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت گردشگری بسته حمایتی ویروس کرونا گردشگری و صنایع دستی آسیب دیده از کرونا تسهیلات جدید بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • تشریح اقدامات دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند