Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در برنامه سلام صبح بخیر که به مناسبت روز جهانی کودک روی آنتن رفت درباره فرزندخواندگی و آخرین وضعیت فرزندان بی سرپرست در کشور گفت: در حال حاضر نزدیک به ۱۰ هزار کودک در ۶۰۷ مرکز شبانه روزی از سن صفر تا ۱۸ سالگی پذیرش شدند که تقریباً ۷۰ درصد آنها شرایط فرزندخواندگی را دارند اما خانواده هایی هستند که نوع تمایلات شان برای جنسیت فرزند و سن فرزندخواندگی باعث شده هر چه سن بچه ها بالاتر برود از امکان فرزندخوانده شدن محروم می شوند چرا که بیشتر خانواده ها تمایل به گرفتن فرزندان نوزاد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سال ۹۲ قانون خوبی در مجلس شورای اسلامی تحت عنوان فرزندخواندگی و فرزندپذیری مصوب شد که به ما کمک بسیاری کرد و چندین حسن نسبت به قانون قبلی داشت. مهمترین شان که قبلاً ما می توانستیم تنها بچه های بدون سرپرست را به فرزندخواندگی بدهیم اما در حال حاضر بچه هایی که پدر و مادر هم دارند اما به دلایلی با حکم قاضی سلب حضانت از پدر و مادرشان به صورت دائم صورت گرفته است نیز می توانند به عنوان فرزندخوانده در لیست قرار بگیرند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است این مساله باعث بروز مشکلاتی شود، گفت: خیلی به ندرت اتفاق افتاده که مشکلی ایجاد شود. چرا که در وهله اول قاضی محترم برای بار اول حکم سلب حضانت را صادر نمی کند. بهزیستی و مددکار نیز برای بار اول چنین تقاضایی را از دادگاه نمی کنند مگر در مواردی که کودک آزاری بوده یا والدین دارای جرایم سنگین هستند. ما اصطلاحاً به این بچه ها می گوییم فرزندان دارای سرپرست غیرموثر.

مسعودی فرید در مورد اینکه تا چه سنی معمولاً بچه ها فرصت دارند برای فرزندخواندگی پذیرفته شوند، گفت: در قانون قبلی تا ۱۲ سالگی این امکان وجود داشت اما در قانون جدید تا ۱۶ سالگی هم این احتمال را داده اند البته عمده تقاضاها برای فرزند خواندگی برای سن زیر ۴ تا ۵ سال است. در حالی که بچه هایی هستند که سن بالاتری دارند و فرزندان بسیار درجه یکی هستند و اگر بتوانیم شرایط آنها را تغییر بدهیم تا بتوانند از عاطفه پدر و مادری بهره مند شوند بسیار اتفاق موثری در زندگی شان خواهد بود. ضمن اینکه عموماً مراجعه کنندگان نوزاد می خواهند و باید تا ۴ سال در نوبت بمانند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا همه افراد حتی آنها که فرزند دارند می توانند بچه‌ای را به فرزندخواندگی بگیرند و همچنین حتماً باید از نظر وضعیت رفاهی در شرایط خاصی باشند نیز بیان کرد: ما سال گذشته هزار و ۷۰۰ مورد فرزندخواندگی داشتیم که نسبت به سال های قبل رشد بسیار خوبی بوده است و در استان ها هم اعلام کردیم در این زمینه فعالانه تر کار کنند، در حال حاضر سه گروه هستند که در اولویت های یک تا سه برای فرزندخواندگی قرار می گیرند؛ اولویت اول با زوجین بدون فرزند است که ما عموماً بچه های زیر دو سال را به آنها می دهیم، گروه بعدی خانم های مجرد بالای ۳۰ سال هستند و بعد زوجین دارای فرزند که تمایل دارند بچه‌ای را به فرزندخواندگی بگیرند که البته شمارشان خیلی کم است. از کل فرزندخواندگی سال گذشته ۷۵ درصد زوجینی بودند که فرزند نداشتند، نگاه ما این است که حتی زوجینی که فرزند ندارند هم کودکان با سن بالاتر را بپذیرند چرا که بچه در هر سنی وقتی به داخل خانه بیاید و محبت را حس کند تغییر می کند و لزومی ندارد از شیرخوارگی آنها در خانواده باشند.

وی ادامه داد: برای فرزندخواندگی یکسری حداقل هایی در قانون پیش بینی شده مثل اینکه فرد سوءپیشینه نداشته باشد و از سلامت روان برخوردار باشد، تحصیلات مناسب داشته باشد و معیشت کافی را نیز داشته باشد. در قانون قبلی فرزندخواندگی حتماً خانواده ها باید بخشی از دارایی خود را به نام فرزند می کردند اما الان این مساله به قاضی سپرده شده است و شرایط فرزندخواندگی برای همه طبقه ها فراهم است کافی است خانواده کفایت مالی برای اینکه کودک یک زندگی معمولی داشته باشد را دارا باشند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۵۰ کودک دارای معلولیت و بیماری جسمی به فرزندخواندگی پذیرفته شدند و همچنین ۱۴۰ خانم مجرد کودکان ۸ تا ۹ ساله را به فرزندخواندگی پذیرفتند، بیان کردک این مساله کمک کرده که موضوع فرزندخواندگی کمی دایره وسیع تری پیدا کند، به هر حال در حال حاضر روش های درمان ناباروری پیشرفت کرده و امکانات این حوزه با توجه به سیاست های حمایتی از فرزندآوری زیاد شده است. اما همین نگاه ها باعث شده شاهد رشد فرزندخواندگی باشیم و همه طیف ها برای این موضوع مراجعه می کنند.

مسعودی فرید درباره اینکه اگر کودکی در مراکز بهزیستی باشد که نتواند پدر و مادری انتخاب کند، در نهایت چه سرنوشتی دارد بیان کرد: ابتدا باید بگویم در این ۶۷۰ مرکز ما همکاری خوبی با خیرین داریم و بیش از ۹۰ درصد آنها توسط خیرین اداره و هزینه می شود. اما بچه های بهزیستی پس از سن ۱۸ سالگی که اصطلاحاً ما به آنها می گوییم فرآیند استقلال را آغاز می کنند نیز تحت حمایت ما هستند، تمام خرج تحصیل وخورد و خوراک آنها تامی ن می کنیم. ترجیح ما این است که بچه ها دانشگاه های دولتی قبول شوند و بهزیستی مشوق های مالی را به خود بچه ها بدهد. اما اگر در دانشگاه های غیردولتی هم پذیرفته شوند بهزیستی شهریه را پرداخت می کند. همچنین اولویت ما این است که بچه ها در رشته هایی که بازار کار بهتری دارند پذیرفته شوند. حتی پس از ۱۸ سالگی ما شاهد هستیم هر ۵ تا ۶ نفر آنها ممکن است پانسیون شوند و با یک مربی در یک جا بمانند ما خودمان با این بچه ها ارتباط برقرار می کنیم و تلاش می کنیم با کمک خیرین و بچه های بهزیستی که سن بالاتری دارند بتوانیم شبکه ارتباط خود را با فرزندان بالای ۱۸ سال حفظ کنیم.

منبع: مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1075712 برچسب‌ها سازمان بهزیستی فرزندخواندگی مجلس شورای اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان بهزیستی فرزندخواندگی مجلس شورای اسلامی حال حاضر برای فرزند ۱۸ سال بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟

در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت.

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • بالاتر از آرسن ونگر؛ دستیابی میکل آرتتا به دو رکورد ویژه در دربی شمال لندن
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • حماس: احتمال پذیرش طرح صهیونیست‌ها پایین است 
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • سالرنیتانا به سری بی سقوط کرد