Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@06:09:39 GMT

نکات مثبت و منفی دوره اول ترامپ از نظر پوتین

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۶۲۵۶۶

نکات مثبت و منفی دوره اول ترامپ از نظر پوتین

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که متهم کردن ترامپ به روابط خاص با مسکو به نفع روسیه است و جایگاه ترامپ را هم در آمریکا تقویت می‌کند.

به گزارش مشرق، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با کانال 24 این کشور گفت: تلاش برای تخریب و تحقیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با اتهاماتی مثل روابط با مسکو فقط جایگاه وی را تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی کسی تلاش می‌کند رئیس یک دولت فعلی را تخریب کند و به وی حمله می‌کند در واقع دارد او و من را تقویت می‌کند و درباره قدرت و نفوذ بی نظیر ما صحبت می‌کند با اطمینان بالا این به نفع ما تمام می‌شود.

رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو به هیچ وجه در انتخابات آمریکا مداخله نمی‌کند، این حق رای دهندگان است که نامزد مورد علاقه خود را انتخاب کنند. 

بیتر بخوانید: چه کسی پیشتاز ایالات کلیدی آمریکا است؟ +آمار تأکید انگلیس بر حفظ برجام تا انتخابات آمریکا پژوهشگر آمریکایی: انتخابات آمریکا طبق رأی مردم پیش نمی‌رود

پوتین ادامه داد، ما نظاره گر غیر مداخله گر هستیم و شهروندان آمریکایی خودشان باید موقعیت کاندیداها را ارزیابی کنند.

رئیس جمهور روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو با هر رئیس جمهوری که توسط مردم آمریکا انتخاب شود کار خواهد کرد، هر رئیس جمهوری که شهروندان آمریکایی به وی اعتماد می‌کنند.

وی ادامه داد،در طول دوره ترامپ، امتیازهای مثبت و منفی در روابط دوجانبه مسکو و واشنگتن وجود داشت. افزایش حجم تجارت میان دو کشور و ثبات در بازارهای انرژی جهان از نکات مثبت و تحریمها و خروج آمریکا از «پیمان منع موشکهای اتمی میان برد» از نکات منفی بود.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد در سال ۱۹۸۷ میان «میخائیل گورباچف»، رهبر شوروی سابق و رونالد ریگان، رئیس‌جمهوری آمریکا امضا شد.

این پیمان تولید موشک‌های میان‌برد اتمی و غیراتمی با برد بین 500 تا 5500 کیلومتر را منع کرد. واشنگتن سال گذشته از این پیمان دوجانبه خارج شد.

وی همچنین گفت، جو بایدن دیگر نامزد انتخابات وعده داده است که آماده تمدید معاهده «استارت جدید» درباره محدودیت و کاهش سلاحهای تهاجمی استراتژیک و همچنین امضای یک قرارداد جدید در این زمینه است. اکنون این یک عنصر جدید برای همکاری بالقوه مسکو و واشنگتن در آینده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ دونالد ترامپ مسکو واشنگتن ولادیمیر پوتین میخائیل گورباچف پوتین ترامپ رونالد ریگان رئیس جمهوری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان

فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه امروز وارد سودان می‌شود تا با رئیس شورای حاکمیتی این کشور درباره گسترش روابط دوجانبه گفت‌وگو کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌‎الملل خبرگزاری تسنیم، « احمد ابراهیم مفضل» رئیس سرویس امنیت عمومی سودان هفته گذشته به روسیه رفت تا در دوازدهمین نشست بین‌المللی مقامات مسئول در امور امنیتی شرکت کند. وی در حاشیه این نشست با «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در امور آفریقا دیدار و درباره تحولات سیاسی ونظامی در سودان با او گفت‌وگو کرد.

« میخائیل بوگدانوف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه و معاون وزیر امور خارجه این کشور در راس یک هیئت بلندپایه دیپلماتیک امروز وارد سودان می‌شود تا با ژنرال «عبدالفتاح برهان» رئیس شورای حاکمیتی و فرمانده ارتش درباره گسترش روابط دوجانبه و سایر تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سودان، در این سفر دو روزه، بوگدانوف با «مالک عقار» معاون رئیس شورای حاکمیتی ، وزیران امور خارجه و معادن به همراه سایر مقامات سودانی دیدار و در خصوص  تقویت همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو خواهد کرد.

کشتی نظامی روسیه برای نخستین بار وارد بندر سودان شد

هدف از سفر هیئت بلندپایه روسیه به سودان، گسترش روابط دوجانبه در تمام زمینه‌ها از طریق فعال سازی ساختار رایزنی و هماهنگی است.

ژنرال برهان در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل که در شهریور ماه گذشته در نیویورک برگزار شد با « سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه دیدار و درباره فعال سازی روابط دوجانبه، تحولات سودان و نقش مسکو در کمک به سودان و حمایت از صلح و ثبات در آن گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد