Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ششمین همایش بین‌المللی «گفت‌وگوی تمدن‌ها و ادیان» با عنوان «آینده تمدن‌های جهان» با حضور ۱۲۰ تن از اندیشمندان سراسر جهان به صورت وبینار در شهر چیفو چین برگزار شد.

این همایش با ۳ عنوان فرعی تحت عناوین تمدن‌های باستانی شرق و غرب و آینده تمدن بشری، ریشه‌های عمیق فرهنگی حکمرانی چین و حکمرانی چینی و تشریک مساعی برای آینده بشریت به ارایه مقالات و سخنرانی‌ها اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش، علیرضا خوشرو نیز با ارایه مقاله گفت‌وگوی تمدن‌های ایران و چین با رهیافت فرهنگی به طور آنلاین شرکت کرد.

این همایش بین‌المللی با هدف هم‌اندیشی برای راهکارهای آینده بشری و با همکاری وزارت فرهنگ و جهانگردی چین، وزرات آموزش عالی و دانشگاه شاندونگ برگزار شد.

نخستین همایش در سال ۲۰۰۸ میلادی در شهر چیفو زادگاه کنفسیوس با حضور تعداد زیادی از اندیشمندان جهانی از ۳۰ دانشگاه جهان با محوریت گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌ها و با حضور رؤسای سابق فرانسه، اندونزی و لهستان و مدیر کل یونسکو برگزار شد. دور دوم این همایش با محوریت گفت‌وگوی کنفسیوس و مسیحیت در سال ۲۰۱۰ و با حضور اندیشمندان جهانی از ۳۰ کشور اجرا شد.

گفت‌وگوی تمدن‌ها به صورت دوسالانه در خصوص موضوعات مشترک فرهنگی جهان و چین است.

کد خبر 5042910

منبع: مهر

کلیدواژه: چین گفتگوی تمدن ها وبینار اربعین 99 محمدعلی تسخیری اربعین حسینی معرفی کتاب محرم 99 پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات چهل سالگی دفاع مقدس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رادیو گفتگو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی مولوی سازمان اوقاف و امور خیریه امام حسین ع معرفی نشریات گفت وگوی تمدن ها برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند

معصومه قاسمی قائم مقام رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور و فعال فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرارسیدن روز ملی خلیج‌فارس، گفت: رسانه‌ها باید در پاسداشت روز ملی خلیج‌فارس و تمدن این منطقه بزرگ که همواره مورد طمع قدرت‌های بین‌المللی بوده است به وحدت رویه برسند.

وی افزود: کشور کوچکی که بر روی نام خلیج‌فارس و جزایر آن ادعا دارد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند به نوعی هم صدایی بین‌المللی ایجاد کند که اگر کنش رسانه‌ای ما هوشمندانه شود جلوی نقشه‌های آن‌ها گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ما نیز برای موضوعات هویتی‌مان کار ویژه تعریف کنیم و رسانه‌هایمان را برای این مهم تقویت کنیم.

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: متأسفانه عمده کنش‌گری ما بر روی نام خلیج‌فارس منحصر در همین دهه نخست اردیبهشت ماه است در حالی که رقیب ما شبانه روز برای تعدی به خلیج‌فارس تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: ما هر سال ۳۶۵ روز فرصت داریم تا تمدن خلیج‌فارس را به مردم کشورمان و کشورهای دیگر معرفی کنیم؛ ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های استانی در این حوزه باید بالفعل شوند و امروز ما باید حداقل ۳۱ جشن خلیج‌فارس شناسی در ۳۱ مرکز استان می‌داشتیم اما متأسفانه این موضوع منحصر به کارهای نمادین در روز ملی خلیج‌فارس و در بین جمعی محدود شده است.

قاسمی اظهار داشت: پاسداشت خلیج‌فارس باید از جنبه مجازی و رسانه‌ای خارج شده و ملموس شود؛ توجه به تمدن خلیج‌فارس، احیا و حفظ ارزش‌های این تمدن و حفظ اکوسیستم تمدن خلیج‌فارس نیز باید به جد دنبال شود.

وی خاطرنشان‌کرد: لباس بومی مردمان خلیج‌فارس آثاری زنده در میراث فرهنگی این منطقه است اما متأسفانه شاهدیم که برخی کشورهای عربی به مالکیت این لباس فاخر دست درازی کرده و سعی در سرقت فرهنگی آن دارند.

سخنگوی خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: دست درازی به آثار هویتی منطقه خلیج‌فارس با رپرتاژ های سنگین در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شود تا برای مردم دنیا انگاره‌سازی‌های غلط شود.

قاسمی تاکید کرد: اگر ما در پاسداشت ارزش‌هایمان و داشته‌هایمان کوتاهی کنیم ارزش‌هایمان به یغما خواهد رفت و روزگاری خواهد رسید که باید تماشاچی باشیم که کشوری غریبه با تمدنمان برای خود ارزش افزوده خلق می‌کند.

کد خبر 6091055

دیگر خبرها

  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین