Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز؛ تظاهرات در پورتلند بیش از چهار ماه پیش در پی کشته شدن جرج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی در ۲۵ می (۵ خرداد ماه) در شهر مینیاپولیس به دست پلیس نژادپرست آمریکا، آغاز شد.

ماموران پلیس در پی خودداری تظاهرکنندگان از ترک محل و پایان دادن به گردهمایی که غیرقانونی اعلام شده بود، به سوی آنها گاز اشک آور، گلوله های صوتی و لاستیکی شلیک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرکنندگان در پورتلند دوشنبه شب نیز به یاد جوناتان پرایس که به تازگی به دست پلیس تگزاس کشته شده است، راهپیمایی کردند.

پلیس ۶ تن را در راهپیمایی روز یکشنبه به سوی اداره دادگستری و پاسگاه مرکزی پلیس پورتلند، دستگیر کرد.

به گزارش شبکه ان بی سی نیوز، "کیت براون" فرماندار دموکرات ایالت اورگان روز شنبه (۵ مهر) در پی ورود گروه های حامی دونالد ترامپ رئیس جمهوری به پورتلند و احتمال درگیری میان مخالفان و موافقان ترامپ، از روز جمعه در این شهر وضع اضطراری اعلام کرد.

رییس جمهوری آمریکا بارها در سخنان و پیام های توییتری خود، از گروه های برتری طلب سفیدپوست حمایت کرده است. سرکوب اعتراضات به نژادپرستی در شهر پورتلند با نزدیک شدن زمان انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری (سوم نوامبر، ۱۳ آبان)، به شدت افزایش یافته است.

به دنبال قتل بی رحمانه فلوید شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس موجی از اعتراضات مردمی به بی عدالتی در کشور و مخالفت با رفتارهای خشونت آمیز در سراسر آمریکا به راه افتاده و با گذشت بیش از سه ماه از این حادثه همچنان برخی از شهرهای از جمله پورتلند شاهد اعتراضات ضد نژادپرستانه است.

ترامپ برای مقابله با معترضان بیش از صد مامور فدرال را برای سرکوب اعتراضات به پورتلند فرستاد، اما این اقدام وی به اعتراض ها دامن زده است.

برچسب‌ها تبعیض نژادی انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا نژادپرستی اعتراضات در آمریکا حقوق بشر آمریکایی پروندهٔ خبری خشم مردم آمریکا و تهدیدات ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبعیض نژادی انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا نژادپرستی اعتراضات در آمریکا حقوق بشر آمریکایی تبعیض نژادی انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا نژادپرستی اعتراضات در آمریکا حقوق بشر آمریکایی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو

نیروهای پلیس ارمنستان با ساکنان یک روستای مرزی این کشور درگیر شدند و افراد دیگری از جمله یک نماینده مخالف پارلمان را در بحبوحه اعتراضات جاری علیه برنامه «نیکول پاشینیان» جهت واگذاری چهار منطقه مرزی به جمهوری آذربایجان بازداشت کردند.

به گزارش ایسنا، معترضان خیابان‌ها را در ایروان و بزرگراه‌های اصلی خارج از آن مسدود کردند و این اقدام آن‌ها جهت لغو امتیازات ارضی دولت «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان به جمهوری آذربایجان به عنوان آغاز تعیین مرز انجام شد.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، معترضان بعضا از خودروهای سنگین استفاده کردند اما پلیس ارمنستان با استفاده از زور ترافیک را به حالت عادی خود برگرداند.

یک بزرگراه اصلی که به سمت شمال ایروان راه دارد، بعد از ظهر جمعه حدود یک ساعت مسدود شد و در جریان این اعتراضات، ۲ نفر از نمایندگان حزب مخالف به معترضان پیوستند و یکی از آن‌ها به نام «آرتور خاچاطریان» به داخل خودروی پلیس هدایت شد.

این نماینده اپوزیسیون ضمن محکومیت اقدامات پلیس، گفت: «شهروندان از حق قانون اساسی خود استفاده می‌کنند.»

صبح شنبه نیز پلیس راه بسیاری از کامیون‌هایی را که در امتداد همان بزرگراه به سمت ایروان حرکت می‌کردند، متوقف و بازرسی کرد. سخنگوی پلیس گفت که این کار به دلایل امنیتی انجام شده است اما توضیح بیشتری ارائه نداد. پلیس ارمنستان تعداد کل معترضان بازداشت شده روز جمعه را ذکر نکرد.

این درحالی است که خبرگزاری تاس هفته گذشته به نقل از بیانیه وزارت کشور جمهوری آذربایجان گزارش کرد: «تعیین مرز در بخش باغانیس-ووسکپار برای تاریخ ۲۳ آوریل (۴اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده است. هم‌چنین به اطلاع می‌رسانیم شایعاتی مبنی بر اینکه بخشی از قلمرو حاکمیت جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، صحت ندارد.»

اواخر عصر جمعه، تنش‌ها هم‌چنین در داخل «کِرانت» یکی از چهار روستای استان تاووش شمالی ارمنستان در مجاورت مناطق مرزی که ادعا می‌شود قرار است «به آذربایجان تحویل داده شود»، بالا گرفت.

صدها روستا که سایر ساکنان تاووش و سایر نقاط کشور به آن‌ها ملحق شدند، برای ششمین روز متوالی یک بخش محلی از یک بزرگراه کلیدی را مسدود کردند. برخی از آن‌ها چندین خودروی دولتی را متوقف و توقیف کردند که گمان می‌کردند مقاماتی در حال برنامه‌ریزی برای تحویل زمین بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • دموکراسی علیه آزادی
  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین کوتاه نمی‌آیند