Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:36:35 GMT

کامیون ولوو ۵ خودرو را در دماوند زیر گرفت

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۶۳۹۶۹

کامیون ولوو ۵ خودرو را در دماوند زیر گرفت

سرگرد اسماعیل براری، فرمانده پلیس راهور دماوند روز چهارشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: دقایقی پیش در محور تهران – فیروزکوه محدوده بلوار آیت اله خامنه ای در منطقه دماوند از غرب به شرق یک دستگاه کامیون ولوو به علت نقص فنی در سیستم ترمز پس درهم کوبیدن دست کم پنج خودرو در مسیر خود سرانجام با ورود به یکی از مغازهای حاشیه محور از حرکت باز ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این حادثه سه مصدوم نیز برجای گذاشت.

فرمانده پلیس راهور دماوند ادامه داد: متاسفانه بخاطر نبود کمربندی در منطقه جنوبی شهر دماوند و تردد خودروهای سنگین از بلوار اصلی شهر، هر از گاهی شاهد این گونه حوادث در این محور هستیم.

طی روزهای اخیر نیز دو مورد تصادف این چنینی را شاهد بودیم که چندین خودرو آسیب دیدند.

در گذشته مشابه این حادثه به دفعات زیاد در این مسیر اتفاق افتاده و منجر به تلفات جانی و خسارات مالی فراوانی شده است که البته سال‌های گذشته مقرر بود جاده کمربندی احداث شود ولی عملیات به دلیل وجود معارض و نبود بودجه کافی همچنان بلاتکلیف مانده است.

شهرستان دماوند از جمله شهرستان های استان تهران است که بین دو محور مواصلاتی هراز و فیروزکوه قرار گرفته و در ۴۵ کیلومتری پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان دماوند دماوند تصادفات جاده ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند دماوند تصادفات جاده ای شهرستان دماوند دماوند تصادفات جاده ای اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!

تین نیوز

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور گفت: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن، از راننده ایرانی سوخت بیشتری دریافت می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سید جلال موسوی درباره اعتراض برخی از کامیونداران اظهار داشت: اعتراض اخیر کامیونداران محدود و خودجوش بوده و اطلاعی از جزییات آن ندارم. اقدام هماهنگ با صنف و تشکلات نبوده است اما آنچه که مشخص بوده، این است که منشا اصلی این اعتراضات و نارضایتی ها موضوع سوخت است.

موسوی تاکید کرد: هرچند با اینگونه نارضایتی ها در قالب اعتراض و اعتصابات مخالف هستم اما باید به این نکته هم توجه داشت که اعلام اعتراض کامیون داران و رانندگان کامیون از کانال های رسمی هم به جایی نرسیده و از مذاکرات با متولیان به نتیجه ای نرسیدیم و نمی توان به هر راننده ای که به حق معترض است برچسب اراذل و ضد انقلاب زد.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با بیان اینکه از سال گذشته پیگیر افزایش کرایه حمل بار و حق توقف هستیم اما به نتیجه ای نرسیدیم، گفت: می گویند با افزایش کرایه حمل و افزایش دستمزد تورم بالا می رود اما مگر افزایش جزیی کرایه حمل بار و دستمزد راننده چقدر بر روی تورم تاثیر می گذارد؟ آن عامل مهم و موثر در افزایش نرخ تورم، نرخ دلار است که همواره در حال افزایش بوده نه افزایش جزیی دستمزد راننده کامیون.

موسوی با اشاره به افزایش هزینه های رانندگان ادامه داد: اردیبهشت ماه سال گذشته یک جفت لاستیک را 24 میلیون و 500 هزار تومان می خریدیم اما در همان سال گذشته در اسفند ماه قیمت همین لاستیک به 32 میلیون و 800 هزار تومان رسید این در حالی است که نرخ کرایه نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه با کاهش بار کمتر هم شد.

وی با بیان اینکه از همان دو سال گذشته که پایه سوخت 2000 لیتر را قطع کردند، اعتراض و گلایه های رانندگان شروع شد، اظهار داشت: با قطع پایه سوخت، میزان ارایه سوخت را پیمایش اعلام کردند اما تردد پرت رانندگان را محاسبه نکردند. برای مثال در مسیر حمل بار اراک تهران در سمنان بارگیری می شود اما سمنان در بارنامه ثبت نمی شود و آن مسیر برای راننده محاسبه نمی شود و این میزان سوخت در پیمایش نمی آید.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با تاکید بر راینکه راننده کامیون ها گازوییل فروش و قاچاقچی سوخت نیستند، گفت: پیشنهاد برگشت پایه سوخت را داده ایم و اگر راننده ای این پایه را تا اخر ماه مصرف نکرد آن را باطل کنند اما می گویند رانندگان مابقی را می فروشند اما این ادعا صحت ندارد مگر چند راننده گازوییل می فروشد که باعث افزایش قاچاق سوخت شود چرا به جای این موضوع جلوی قاچاق سیستم یافته سوخت را نمی گیرند؟

موسوی افزود: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن سوخت از راننده ایرانی، سوخت بیشتری دریافت می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دماوندی‌ها به‌مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) سوگواری کردند
  • برخورد پراید با کامیون در محور بروجن به لردگان با دو مصدوم و حادثه دیده
  • برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت ۱۰۳ گرملاجات
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • حذف نقطه حادثه خیز در حوزه شهرستان بشرویه
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • از توقیف موتورسیکلت‌ها تا کشف احشام قاچاق میلیاردی در فارس