Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 1 MB

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت درباره پیگیری و رصد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بر اساس دستور رئیس‌جمهوری گفت: در بخش دولتی سامانه «سیب» وجود دارد که ابتلای افراد به ویروس کرونا که در بخش دولتی آزمایش می‌شوند، در این سامانه ثبت می‌شود، سپس بر اساس این نتایج، از فرد مبتلا برای عدم حضور در محل کار، تعهد گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این پیگیری در شهرهای کوچک به مراتب ساده‌تر است زیرا افراد یکدیگر را می‌شناسند و وضعیت بیماری فردی که به ویروس کرونا مبتلا باشد، به راحتی قابل پیگیری است اما مشکلاتی در شهرهای بزرگ در این زمینه وجود دارد.

تعیین جریمه بر عهده ستاد ملی مقابله با کروناست

معاون وزیر بهداشت گفت: البته هنوز جریمه‌ای برای این موضوع که اگر فرد مبتلا به ویروس کرونا، بیماری خود را پنهان کرده و در محل کار حضور پیدا کند، تعیین نشده است. این جریمه یا هر نوع برخورد باید توسط ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین شود.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: بر اساس دستور رئیس‌جمهوری، هر شخصی که به ویروس کرونا مبتلا شده، باید وضعیت او از طریق آزمایشگاه‌های خصوصی نیز به محل کار و خانواده فرد مبتلا اطلاع داده می‌شد. برای این موضوع به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد که معاونت درمان هر دانشگاه علوم پزشکی باید نتیجه آزمایش مثبت کرونای افراد را از آزمایشگاه‌های خصوصی هم به صورت روزانه دریافت کرده و مانند بیمارانی که در بخش دولتی شناسایی شده‌اند، پیگیری شوند.

لاری افزود: روزانه فرم اطلاعات بیمارانی که تست مثبت کرونا داشتند از آزمایشگاه‌های خصوصی دریافت شده و به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارائه می‌ شود.

افراد مبتلا به ویروس کرونا، بیماری خود را پنهان نکنند

وی اظهار کرد: همان طور که رئیس‌جمهوری از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور بارها در ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد، افراد مبتلا به ویروس کرونا نباید بیماری خود را پنهان کرده و در محل کار خود حاضر شوند. وظیفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه، این است که نتایج مثبت آزمایش کرونا را ثبت و وضعیت بیمار را پیگیری کند که این کار در حال انجام است. هر نوع برخورد با فرد مبتلا به کرونا که بیماری خود را پنهان کرده و در محل کار حاضر می‌شود، در اختیار وزارت بهداشت نیست و ستاد ملی مقابله با کرونا باید در این زمینه ساز و کار لازم را تهیه کند.

فرد مبتلا به کرونا نباید در محل کار حاضر شود

معاون وزیر بهداشت گفت: پروتکل‌های بهداشتی بازگشت به کار نیز وجود دارد و بازرسان بهداشت محیط و کار بر این موضوع نظارت می‌کنند. اگر بیمار مبتلا به ویروس کرونا در محل کار حاضر شود، کارفرما مسئول است. در این زمینه برخورد با کارفرما نیز انجام شده است. شغل و محل کار افراد هنگام انجام تست کرونا ثبت می‌شود.

کد خبر 555547 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران ستاد ملی مقابله با کرونا مبتلا به ویروس کرونا بیماری خود را پنهان وزارت بهداشت محل کار فرد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار جدید قربانیان جنگ غزه

وزارت بهداشت غزه آمار جدید قربانیان جنگ غزه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: رژیم اشغالگر ظرف ۲۴ ساعت گذشته مرتکب سه کشتار در غزه شد که ۲۶ شهید و ۵۱ زخمی برجای گذاشت. تعداد شهدای جنگ غزه از هفت اکتبر تاکنون به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ تن رسید.

به نقل از خبرگزاری سما، این وزارتخانه اعلام کرد: تعدادی از قربانیان همچنان در مسیرها و زیرآوارها هستند و آمبولانس‌ها و کادر دفاع مدنی نمی‌توانند آن‌ها را منتقل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور