Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران درحاشیه یادواره شهید فریدونکنار درباره تخصیص یک میلیارد یورو اعتبار برای ستاد کرونا اظهار داشت: تاکنون یک سوم این اعتبار داده شده است، هرچند مسئله از سمت دولت نیست بلکه از سوی بانک مرکزی است که بحث تزریق نقدینگی و رشد پایه پولی را مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه پیگیری‌هایی از سوی مجلس در دست اقدام است تا مشکل بین وزارت بهداشت، دولت و بانک مرکزی را در این زمینه حل کند، ادامه داد: هفته گذشته نیز جلسه‌ای برگزار شده که دارای نتایج خوبی بوده است و باید صبرکرد تا منابع مالی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.

نایب رئیس اول مجلس با بیان اینکه وزارت بهداشت بخشی از مطالبات را نتوانسته تأمین کند و مشکلاتی برای نیروی انسانی و پرسنل ایجاد شده است، درباره لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: ستاد کرونا، ستادی تام الاختیار است و می‌تواند جریمه و مجازات و یا برخوردهای شدیدتر وضع کند و مصوبات ستاد کرونا در حکم ابلاغیه مقام معظم رهبری است.

قاضی زاده هاشمی یادآور شد: اگر جایی ضعف در عملکرد هست ستاد کرونا باید پاسخ دهد که چرا برخورد قاطع را درپیش نگرفته است.

وی با بیان اینکه کشورهای مختلف با انسجام مدیریتی و فرماندهی مناسب و تمهیدات عاقلانه‌ای که بین جان مردم و کسب و کار مردم انجام دادند این بیماری را بهتر کنترل نمودند، ادامه داد: اقتصاد، معیشت و زندگی مردم باید برقرار بماند زیرا کرونا یک امر زودگذر نیست و اگر تهیه واکسن کرونا به جایی نرسد همچنان درگیر کرونا هستیم.

این نماینده مجلس با اظهار اینکه ستاد کرونا باید بین حفظ زندگی مردم و رعایت پروتکل‌ها و استانداردها تعادل برقرار کند، افزود: به نظر می‌رسد ضعف در فرماندهی وجود دارد.

وی با بیان اینکه منطقه مازندران در بهداشت و درمان مشکلات جدی دارد اظهار امیدواری کرد تا این مسائل هرچه زودتر برطرف شود.

کد خبر 5043074

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری ویروس کرونا اعتبارات ویروس کرونا شیراز اربعین 99 چهل سالگی دفاع مقدس آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا اربعین حسینی گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد