Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجت الاسلام حسینی کوهساری امروز در نشست شناخت و ظرفیت‌های بین الملل شیراز گفت: مهدویت، هدف والای شیعه و یک آرمان جهانی است پس در شرایط فعلی، بین المللی شدن حوزه‌های علمیه برای رقابت با رقبای ادیانی و فرا ادیانی باید به عنوان نیازی اساسی مورد نظر باشد.

حجت الاسلام حسینی کوهساری بیان کرد: اگر قرار است، انقلاب اسلامی، تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کند، باید حوزه‌های علمیه کشور نگاه فرا ملی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسول مرکز ارتباطات و‌ بین الملل حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه بین المللی بودن فقط به یادگیری زبان خارجی نیست، افزود: همه طلبه‌ها و مدیران حوزه‌های علمیه باید نگاه جهان‌شمول داشته باشند تا بتوانند بسیاری از شبهات و‌ سئوالات جوانان  ریشه از خارج دارد را پاسخ بدهند.

حجت الاسلام حسینی کوهساری بیان کرد: نحوه تدریس و مقاله در حوزه‌ها باید طوری شود که در مجامع بین المللی و در بین ادیان و مذاهب مختلف تأثیرگذار باشد.

وی گفت: بین المللی کردن حوزه‌ها به معنای هدر رفت سرمایه‌های حوزه نیست چرا که عرصه‌های بین‌المللی می‌تواند برای طلاب، هویت‌بخش باشد.
 
 مدیر حوزه‌های علمیه فارس نیز در این نشست گفت: استان فارس به ویژه شهر شیر ظرفیت‌های مذهبی و دینی ویژه‌ای برای فعالیت در عرصه بین‌الملل دارد.

 حجت الاسلام استوار میمندی افزود: از این ظرفیت‌ها می‌توان استفاده کرد و ضمن معرفی بیشتر مکتب تشیع در عرصه بین الملل به صدور انقلاب اسلامی هم پرداخت.

 وی گفت: در گام اول انقلاب، مکتب تشیع به خوبی به دنیا معرفی شد و در گام دوم انقلاب باید به صدور انقلاب اسلامی بیشتر از قبل اهمیت داده شود و حوزه‌های علمیه فارس می‌توانند در این امر نقش موثری داشته باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس گفت: انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن فقط ویژه یک کشور نیست، آرمان‌های انقلاب اسلامی برای همه عالم است و خاستگاه اصلی آن مراکز حوزه علمیه هستند.

حجت الاسلام استوار میمندی گفت: استان فارس با دارا بودن اماکن مذهبی، باستانی، زیارتی و گردشگری یکی از قطب‌های جذب گردشگر است و این فرصتی مغتنم برای حوزه‌های علمیه فارس است.

وی بیان کرد: حضور بسیاری از استان فارسی‌ها در کشور‌های حوزه خلیج فارس، تبدیل شیراز به قطب گردشگری سلامت و توریسم درمانی و حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های شیراز فرصتی است تا معارف دینی، ارزش‌های اسلامی و اخلاقی و آرمان‌های انقلاب به کمک حوزه‌های علمیه فارس به نقاط دیگر دنیا منتقل شود.

حجت الاسلام استوار میمندی با بیان اینکه مدارس علمیه شیراز از مدارس علمیه قدیمی در کشور هستند، گفت: از مدارس علمیه منصوریه، محمودیه و مدرسه خان انسان‌های بزرگی پرورش یافتند و در عرصه بین الملل شناخته شده هستند.

انتهای پیام/ س

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف حوزه های علمیه رقابت صدا و سیما انقلاب اسلامی تمدن اسلامی بین المللی فارس شیراز حوزه های علمیه فارس انقلاب اسلامی حجت الاسلام بین المللی بین الملل حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۴۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب «رضای انقلاب» با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این کتاب به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری اتفاق افتاد) تغییر نام داد منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیرو‌ها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

وی افزود: احساس کردم این که چطور یک روحانی چنین ظرفیتی در منطقه‌ای ایجاد می‌کند می‌تواند الگو برای همه روحانیون باشد که دوست دارند به جامعه خودشان خدمت کنند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ایشان یکی از تربیت یافتگان حضرت امامند، از روحانیونی که در مسیر نهضت با امام پیوند خوردند و با همان روحیه و همان نگاه آمدند وظیفه خودشان را اعلام کردند. این طور می‌خواهم بگویم که جریان نهضت را که نگاه می‌کنید حضرت امام خیلی تشکیلاتی عمل نمی‌کردند که بگویم یک سازماندهی خاصی داشته باشند بلکه آگاه کردن افراد را معیار خودشان قرار داده بودند.
رسید.

نویسنده کتاب «رضای انقلاب» درباره علت انتخاب اسم کتاب هم افزود: ایشان در صحبت هایشان وقتی صحبت کردند آن هدف اصلی شان چی بوده می‌گفتند که من فقط عاشق انقلاب بودم عاشق نهضت امام بودم همه کارهایشان برای رضای انقلاب بود اسم خودشان هم که رضا یک ایهامی ایجاد شده رضای انقلاب به معنای این که آقارضای انقلابند که انقلابیند هم به معنای این که نیت شان این بوده که در مسیر رضایت انقلاب کار‌های خودشان را سامان بدهند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ما خیلی آدم‌های ارزشمندی داریم که این جریان انقلاب تا به این جا رسانده اند و فکر می‌کنم اگر بتوانیم این‌ها را خوب ترسیم کنیم برای جامعه مان، آن وقت آدم‌ها می‌فهمدند که حالا که به این نقطه رسیدیم نقطه حتما پایانی نیست ما نیاز به ایثارگری‌های بیشتری داریم و نیاز داریم که آدم‌هایی پیدا بشوند که بیایند ادامه مسیر را بدهند تا به آن هدف نهایی برسیم.

آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» تازه‌ترین اثر حجت‌الاسلام فخرزاده و انتشارات سوره مهر با حضور اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه و سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»