Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پول برای بعضی‌ها راحت می‌آید و می‌رود و اصلاً مسأله‌ای نیست که ذهن شان را به خود مشغول کند. برای بعضی، اما می‌تواند مشکل بزرگی باشد؛ آن‌ها یا دائماً نگرانند که ولخرجی نکرده باشند، یا می‌ترسند که پس انداز کافی برای روز مبادا نداشته باشند.

در هر صورت، نگاه شما به مقوله‌ی پول و روشی که برای مدیریت آن دارید فقط نشان دهنده‌ی وضعیت مالی تان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این مسأله ممکن است چیز‌هایی درباره‌ی شخصیت شما آشکار کند، مثل ترس‌هایی که در زندگی تان دارید.

در ادامه می‌خواهیم ببینیم شکل رابطه‌ی ما با پول چه نکاتی را درمورد ما برملا می‌کند.

۱- می‌تواند یادآور گذشته تان باشد

بعضی خانواده‌ها استطاعت خرید چیز‌هایی که فرزندشان می‌خواهد را ندارند. شاید وقتی بچه بودید لباس زیبایی در یک فروشگاه دیدید که دوست داشتید برای شما باشد، اما پدر و مادرتان پول کافی برای خریدش را نداشتند. یا خیلی دوست داشتید پیانو زدن را یاد بگیرید، اما خانواده تان استطاعت خرید پیانو و تأمین هزینه‌های کلاسش را نداشتند.

چنین موقعیت‌هایی می‌تواند زخم‌هایی عاطفی بر جای بگذارد و شما را دچار احساس ناامنی روانی کند، چون احتمالاً شما می‌دیدید که همسن و سالان تان همه‌ی آن چیز‌ها را داشتند. این احساس ناامنی روانی ممکن است تا دوران بزرگسالی همراه شما باقی بماند. به همین دلیل ممکن است وقتی بزرگ شدید و ثبات مالی پیدا کردید، به خرید وسواس گونه‌ی چیز‌هایی روی آورید که در گذشته از آن‌ها محروم بودید، حتی اگر واقعاً نیازی به آن‌ها نداشته باشید.

۲- ممکن است طرز فکری را نشان دهد که در مورد خودتان دارید

اگر فکر می‌کنید در مدیریت مسائل مالی مهارت دارید، احتمالاً به طور کلی شخص بااعتماد به نفسی هستید. شما از سرمایه گذاری کردن، شروع یک تجارت پرمخاطره یا سر و کار پیدا کردن با چالش‌های مالی خاصی که ممکن است بر سر راه تان ظاهر شوند، ترسی ندارید.

برعکس، اگر همیشه نگرانید که پول هایتان را از دست بدهید و ترجیح می‌دهید آن‌ها را یکجا نگه دارید، ممکن است معنی اش آن باشد که شما از خودتان مطمئن نیستید. اگر نمی‌توانید در مورد مسائل مالی پیچیده‌تر به خودتان اعتماد کنید، احتمالاً در زندگی روزمره هم آدم مرددی هستید.

بیشتر بخوانید

خصوصیت‌های شخصیتی فرد سالم چیست؟ ۳- می‌تواند ترس‌های شما را نشان دهد

همه‌ی ما گاهی به این فکر می‌کنیم که اگر یکباره بی پول شویم چه بر سر زندگی مان خواهد آمد. تلاشی که صرف تصور کردن این شرایط می‌کنیم می‌تواند بزرگ‌ترین ترس‌های زندگی تان را آشکار کند. شاید نگران سلامتی تان باشید، بنابراین بی پول شدن شما به این معنی است که دیگر قادر به تأمین هزینه‌های درمان تان نخواهید بود. یا دوست دارید فرزندان تان در دانشگاه خوبی درس بخوانند و می‌خواهید حمایت شان کنید، که اگر روزی بی پول شوید دیگر برایتان مقدور نخواهد بود.

یا شاید همیشه دوست داشته اید که مایه‌ی افتخار و سربلندی پدر و مادرتان باشید و می‌ترسید که به خاطر مشکلات مالی تان آن‌ها را از خود ناامید کنید. پول، ارزش‌های زندگی شما یعنی همان چیز‌هایی که اهمیت زیادی برایتان دارد را آشکار می‌کند و آنچه که شما نمی‌خواهید تحت هیچ شرایطی از دستش دهید.

۴- ممکن است سرنخی از آینده تان به دست دهد

کاری که با پول تان انجام می‌دهید می‌توانید آمال و آرزو‌های شما را نشان دهد؛ این مسأله به گذشته‌ی شما هم مربوط می‌شود. اگر در کودکی آرزوی خریدن یک اسباب بازی یا رفتن به شهربازی را داشتید، اما پدر و مادرتان استطاعتش را نداشتند، ممکن است تصور کنید هرگز قادر نخواهید بود چیزی که می‌خواهید را به دست آورید.

کسانی که در کودکی نگرانی‌ای از بابت پول نداشتند و پدر و مادرشان استطاعت خرید هر چیزی که می‌خواستند را داشتند ممکن است افراد بلند پروازتری باشند. آرزو‌های آن‌ها در کودکی همیشه به حقیقت می‌پیوستند، به همین دلیل حالا مطمئن اند قادر خواهند بود هر چه می‌خواهند را به دست آورند.

برعکس، کسانی که آرزوهایشان به ندرت محقق می‌شد ممکن است وقتی بزرگ شدند این تصور را داشته باشند که هرگز در کار‌های مورد علاقه شان موفق نمی‌شوند، گرچه شاید اصلاً اینگونه نباشد. وجود محدودیت‌های مالی در سنین کودکی ممکن است مانع از قدم برداشتن آن‌ها در جهت محقق کردن رویاهاشان شود.

۵- می‌تواند به شما کمک کند به طرز فکرتان پی ببرید

احتمالاً پول مشکل بزرگی در زندگی شما محسوب نمی‌شود. شما شغل ثابتی دارید که درآمد خوبی دارد و همه‌ی نیازهایتان را هم برآورده می‌کند. از نظر بعضی‌ها شاید این شرایط برای اینکه از لحاظ مالی احساس امنیت کنند کافی باشد. اما بقیه یعنی کسانی که همین شرایط را دارند یا آن‌هایی که با مشکلات مالی رو به رو هستند، ممکن است دیدگاه دیگری درمورد پول داشته باشند.

اگر همیشه فکر می‌کنید که هیچوقت پول کافی ندارید و زیاد خرج می‌کنید، ممکن است «ذهنیت کمبود» (Scarcity Mindset) داشته باشید. حتی اگر جای نگرانی وجود نداشته باشد هم ممکن است فکرتان درگیر تک تک هزینه‌های اندکی باشد که می‌کنید. به خصوص خرج کردن پول برای هزینه‌های پیش بینی نشده‌ای مثل ترکیدن لوله یا خرید دارو به خاطر بیمار شدن، برایتان بسیار عذاب آور است.

شما چه نگاهی به پول دارید؟ راحت پول خرج می‌کنید یا ترجیح می‌دهید هر چقدر می‌توانید بیشتر پس انداز کنید؟ شما هم موافقید که شکل رابطه‌ی آدم‌ها با پول تصویری کلی از شخصیت آن‌ها به دست می‌دهد؟

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روانشناسی پول شخصیت شناسی چیز هایی چیز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۶۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت ۱۰۳ گرملاجات
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • کشف ۱۰۳ گرم طلا مسروقه از مخفیگاه مالخر/ برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت طلاجات
  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد
  • رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس پورعابدینی
  • رابطه ها که تموم می شن ۲ جور آدم داریم... (فیلم)
  • برملا شدن راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در آباده
  • ‌ برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت طلاجات در آباده
  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید