Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا باید از بیان اظهارات کلی در تصمیم‌گیری‌ها پرهیز کرده و قاطعانه عمل کنند، گفت: این ستاد نباید از ابلاغیه‌هایی که ضمانت اجرایی ندارد، استفاده کند. اقبال شاکری در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا باید منسجم باشد، اظهار داشت: مسئولین ستاد ملی مقابله با کرونا باید از بیان اظهارات کلی در تصمیم‌گیری‌ها پرهیز کنند لذا ضرورت دارد این ستاد مقداری در مواجهه با این بیماری قاطعانه عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: به عنوان مثال ستاد ملی مقابله کرونا در اطلاعیه‌های خود عنوان می‌کند که اگر فردی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند با وی برخورد می‌شود این در حالی است که نحوه برخورد به هیچ وجه مشخص نیست.
نماینده مردم «تهران، ری، شمیرانات، اسلام شهر و پردیس» در مجلس  تصریح کرد: در چند روز اخیر به هیچ وجه مشاهده نشده است که با افرادی که پروتکل را رعایت نمی‌کنند، برخورد شده باشد.
شاکری با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا باید نکات بهداشتی را به درستی برای مردم تشریح کند، اظهار داشت: باید وقت و زمان بیشتر و مناسب تری برای تشریح نکات بهداشتی مدنظر قرار گیرد به عنوان مثال مسئولین این ستاد باید در مناسب‌ترین و پربیننده‌ترین زمان تلویزیونی در رسانه ملی حاضر شده و به تشریح نکات بهداشتی بپردازند.
وی با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا باید با برنامه‌ریزی و با قدرت در مواجه با کرونا ظاهر شود، گفت: این ستاد باید تشریح کند که اقداماتش هم برای سلامت مردم است و هم برای کسب و کار مردم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا نباید تصمیمات خود را تغییر دهد، بیان داشت: تغییر در تصمیمات این ستاد مردم را نسبت به این ستاد بی اعتماد می‌کند لذا نباید عوامل خارجی تصمیمات ستاد مقابله با کرونا را تغییر دهند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا نباید تصمیمات لحظه‌ای و احساسی بگیرد، گفت: این ستاد نباید از ابلاغیه‌هایی که ضمانت اجرایی ندارد استفاده کند و یا اینکه آن‌ها را مطرح کند.
شاکری با اشاره به مباحث مربوط به برداشتن محدودیت‌های ترافیکی تاکید کرد: به عنوان مثال بنده اخیرا موضوع محدودیت‌های ترافیکی را با برخی از اعضای شورای شهر مطرح کردم و جالب اینجاست که این دوستان به بنده گفتند تاکنون این ستاد در یک نوبت هم نامه‌ای مبنی بر برداشتن محدودیت‌های ترافیکی به شورای شهر نداده است. این دوستان به ما می‌گفتند اگر نامه‌ای به دست ما برسد ما همان روز این موضوع را بررسی و محدودیت‌های ترافیک را بر می‌داریم.   بیشتر بخوانید: نماینده مردم تهران: دولت باید از کسب و کار‌های خُرد حمایت کند انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه تهران در نظر گرفته شده است

به گزارش «نماینده»،احمد قیومی با بیان اینکه برگزاری دور دوم انتخابات در این حوزه انتخابیه قطعا تمام الکترونیک خواهد بود، اظهار کرد: پایتخت تا امروز تجربه انتخابات الکترونیک چ نداشته اما این دوره به لطف اجرا و نظارت مناسب، این اتفاق حتما رقم خواهد خورد.

وی افزود: شرایط ویژه‌ای برای تبلیغات کاندیدا از بامداد دیروز در فضای صدا و سیما در نظر گرفته شده و اجرایی شده است.

فرماندار تهران اضافه کرد: قرعه کشی نوبت تبلیغات انجام شده و جو مناسبی در فضای مجازی در اختیار کاندیداهای مرحله دوم قرار گرفته است.

احمد قیومی ادامه داد: کاندیداهای این مرحله می‌توانند تبلیغات خود را تا ۲۴ ساعت قبل از شروع زمان رای گیری انجام دهند.

قیومی تاکید کرد: از ۱۳ اردیبهشت فرآیند رسمی تبلیغات انتخابات آغاز شد که تا ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت تبلیغات ادامه دارد و روز جمعه ۲۱ اردیبهشت؛ آغاز رای گیری خواهد بود.

فرماندار مرکز حوزه انتخابیه تهران با اشاره به اینکه این انتخابات تمام الکترونیک برگزار می‌شود، افزود: برای برگزاری الکترونیک انتخابات ۶۰ هزار نفر آمادگی لازم را کسب کردند و آموزش شهروندان نیز آغاز شده است.

معاون استاندار در خصوص چگونگی برگزاری الکترونیک انتخابات نیز گفت: پس از اخذ کارت ملی از شهروندان و ثبت در دستگاه احراز هویت برای بررسی شرایط رای دادن، کارتی تحویل شهروندان می‌شود که روی صندوق گذاشته و کدهای نامزدها را وارد می‌کنند و پس از انتخاب و تایید نامزدهای منتخب دکمه اتمام رای را زده و برگه نهایی داخل صندوق اخذ رای می‌افتد.

دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اسفند به شکل همزمان در برخی استان‌های کشور برگزار می‌شود.

حوزه انتخابیه تهران دارای ۳۰ نماینده در مجلس شورای اسلامی است که در مرحله اول ۱۴ نماینده با رای مردم برگزیده شدند و ۱۶ نماینده دیگر نیز از میان ۳۲ کاندیدای راه یافته به مرحله دوم با رای مردم انتخاب خواهند شد.

دیگر خبرها

  • (عکس) دبیرستان دخترانه در تهران ۹۰ سال پیش
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • چهار هزار شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه تهران در نظر گرفته شده است
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب