Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک مرد انگلیسی تصمیم گرفت از فقر خود را نجات داده و بانکی که بیست سال پیش از وام دادن به او خودداری کرد چون او فاقد تجربه بوده است را بخرد.

روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارش داد که آدام درینگ  ۳۹ ساله، هنگامی که بانک به او از دادن وام ۱۰ هزار پوندی امتناع کرد، قادر به خرید میز و صندلی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، این تاجر موفق شد شرکت خود را از ابتدا تاسیس کند و در سال ۲۰۱۴ آن را به قیمت ۵ میلیون پوند به فروش برساند.
تاجر آدام درینگ اکنون رئیس پنج شرکتی است که بیش از میلیون‌ها دلار درآمد کسب می‌کنند و او گفته است که ۵۰۰ هزار پوند استرلینگ برای اصلاح ساختمان و تبدیل آن به ۸ آپارتمان و یک فروشگاه خرده فروشی هزینه خواهد کرد.


وی با یادآوری ناامیدی خود پس از رد وام، گفت: "من در سن ۲۱ سالگی کار خود را به عنوان یک فروشنده ترک کردم، زیرا می‌دانستم که فرصتی برای ایجاد یک تجارت موفق دارم. "وی افزود: "من یک طرح تجاری جامع به آن‌ها دادم و ۱۰ هزار پوند درخواست کردم، اما به نظر می‌رسد مدیر بانک من را جدی نگرفته است. "

او توضیح داد، من قلب و روحم را در برنامه کاری قرار می‌دادم و به یاد می‌آوردم که چگونه انگشتانم از زیر میز عبور می‌کردند در حالی که من عصبی منتظر بودم که مدیر آن را اجرا کند و وقتی مدیر به من گفت که من خیلی جوان و بی تجربه هستم و هیچ راهی برای خطر کردن من وجود ندارد شوکه شدم. این تاجر ادامه داد: "بدون پول، چهار ماه را در سرما گذراندم، زیرا حتی نمی‌توانستم میز و صندلی بخرم. "

بیشتر بخوانید

تاجر ثروتمند خودروی لوکس خود را برای زندگی پس از مرگ دفن کرد!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تاجر ثروتمند تاجر انگلیسی خرید بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد

در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری با آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و به سوالاتی پاسخ داده شد. محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت و داریوش صفرنژاد و مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا به سوالاتی پاسخ دادند.

قنادزاده گفت: مطالعه عمیقی در حیطه ظرفیت‌های مشترکی که با کشور‌های قاره آفریقا داریم، انجام دادیم. سعی کردیم در حوزه‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، تجار شناسایی شوند. مجموعه این بررسی‌ها منجر به این شد که بیش از ۲۰۰ تاجر را از کشور‌های مختلف آفریقا، ثبت نام کنیم. نگاه ما به قاره آفریقا باید دو سویه باشد. یکی از مشکلات ما این بوده که بازار آفریقا را به عنوان بازار مصرف نگاه می‌کردیم. در حالی که بقیه کشور‌ها آفریقا را به عنوان کارخانه تولید مواد اولیه محصولات خود می‌بینند.

او افزود: سعی کردیم صادرکنندگان در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی، صنایع غذایی، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع فلزی را شناسایی و این افراد را دعوت کنیم.

صفرنژاد گفت: آفریقا به دلیل موقعیت اقتصادی ویژه که دارد باید مورد اهتمام قرار گیرد. آفریقا در دهه اخیر یکی از مناطقی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. نگاه به آفریقا به عنوان یک مجموعه واحد، این امکان را میسر می‌کند که ما بازیگری خود را در عرصه‌های مختلف در سطح این قاره داشته باشیم. نباید نگاهی به عنوان بازار مصرف داشته باشیم و نگاه باید هم افزا باشد.

مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا نیز گفت: کشور‌های آفریقایی از نظر اقتصادی یکدست هستند و به یک بازار بزرگ تبدیل شده‌اند. ایران وارد منطقه‌ای شده است که می‌تواند برای هر دو طرف منافع بسیاری را به همراه داشته باشد. سوابق همکاری‌های دو کشور به صورت دوطرفه بوده است.

قنادزاده گفت: در آفریقا یکی از بهترین مدل‌ها این است که بر منابع اولیه آفریقا سرمایه گذاری انجام دادند و در ازای آن کالا‌های نهایی با ارزش افزوده بالا را به این کشور صادر کنند. به جهت رشد فناوری ایران، یکی از فرصت‌های جدی ما انتقال فناوری و تکنولوژی به آفریقا و نقش آفرینی در توسعه صنعتی کشور‌های این قاره است و در ازای آن بتوانیم تمانی منابع اولیه انجام دهیم. این اجلاس باعث شد که ظرفیت‌های فناوری خود را به طرف‌های آفریقایی معرفی کنیم و پتانسیل آن‌ها را نیز شناسایی کنیم. در حوزه تهاتر به آفریقا که محدود به تهاتر کالا نمی‌شود نیز فضای بازی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • اصغری: تعویض‌های پرسپولیس جواب نداد/ تمرکزمان روی حذفی نیست
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • شروین برای مجتبی حسینی طلا شد!
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)
  • از سختی سوالات تا داوطلبی که در جلسه حاضر شد، اما آزمون نداد!