Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس به نقل از گاردین، اتحادیه اروپا از جف بزوس در مورد اینکه آیا آمازون از سیاستمداران جاسوسی کرده یا خیر، خواستار پاسخگویی شد.

 

شماری از نمایندگان پارلمان اروپا در نامه ای سرگشاده‌ به جف بزوس، مدیرعامل شرکت آمازون خواستار آن شدند که وی دربارهٔ جاسوسی احتمالی شرکتش از قانون‌گذاران اروپایی، و نیز مواضع تندوتیز آن در قبال اتحادیه‌های کارگری، توضیح بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه از ۳۷ عضو پارلمان اروپا آمده است که آنها نگران هستند که آیا آمازون عمداً کارکنانی را که قصد سازماندهی اتحادیه های صنفی هستند هدف قرار داده باشد و همچنین این که آیا این شرکت از سیاستمداران جاسوسی کرده است یا خیر.

 

هفتهٔ گذشته پس از آنکه واحد کاریابی شرکت آمازون اعلام کرده بود در رابطه با خطر تروریست‌ها و تهدید اتحادیه‌های کارگری برای شرکت در نظر دارد دو تحلیلگر اطلاعاتی استخدام کند و قید کرده بود مطلوب است که این افراد تجربهٔ کار در نیروهای مسلح یا ارتش را داشته باشند و بتوانند رهبران سیاسی مخالف را هم زیر نظر بگیرند، اتحادیه های کارگری خواستار بررسی کمیسیون اروپا در مورد قانونی بودن نظارت آمازون شدند.

 

آمازون کمی بعد، این دو درخواست کار را حذف کرد و نوشت که مشخصات آنها به‌شکل درست و روشن درج نشده بوده و تصحیح خواهد شد.

بنا به گفتهٔ لیلا شعیبی، نماینده حزب چپگرای فرانسه در پارلمان اروپا، نگرانی ها از افزایش هشدارها در مورد خط مشی ضد اتحادیه ای شرکت آمازون عنوان شده است.

اعضای پارلمان اروپا، عمدتاً از احزاب چپ و سبز، نمایندگان حوزه های انتخابیه در اتحادیه اروپا، از جمله در فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا هستند.

 

در این نامه آمده است: ما نگران این هستیم که آیا اتحادیه های کارگری اروپا و همچنین نمایندگان منتخب محلی، ملی یا اروپایی، تحت تأثیر این رویکرد تهدید نظارت قرار بگیرند که هدف آن سرکوب اقدامات جمعی و سازماندهی اتحادیه های کارگری است.

سخنگوی آمازون در این‌ خصوص گفت: ما همین حالا هم شوراهای کار و انجمن‌های کارکنان را در شرکت خود داریم. واقعیت این است که ما حقوق و مزایای عالی و نیز فرصت شغلی و امکان پیشرفت بی‌نظیری در اختیار کارکنانمان قرار می دهیم.

 

آمازون یکی از بزرگترین کارفرمایان بخش خصوصی در جهان است، با بیش از یک میلیون کارمند که تقاضای روزافزون خرید آنلاین را پاسخ می دهند که در طی همه گیر شدن بیماری کرونا نیز با رشد چشمگیری مواجه بوده است. تنها در سال ۲۰۲۰ و در پی همه‌گیری کرونا، افزایش ارزش سهام آمازون، ثروت شخصی جف بزوس را ۷۹ میلیارد دلار افزایش داد و باعث شد تا وی با ۱۸۹ میلیارد دلار سرمایه، ثروتمندترین مرد جهان لقب گیرد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اروپا جاسوسی جف بزوس آمازون میلیارد دلار انجمن پارلمان اروپا اتحادیه اتحادیه های کارگری تحلیلگر اطلاعاتی استخدام نیروهای مسلح ارتش کمیسیون اروپا اتحادیه های کارگری پارلمان اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است

یکی از منابع دیپلماتیک اعلام کرد، مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است.

به گزارش ایسنا، پس از ماه‌ها رایزنی، اتحادیه اروپا اوایل سال جاری میلادی برای تصویب کمک‌های «غیر کشنده» از «موسسه صلح اروپایی» خود که یک صندوق ویژه‌ برای تقویت ظرفیت دفاعی شرکای اتحادیه اروپاست، اقدام کرد.

به نقل از پایگاه خبری azatutyun، پیش‌نویس این طرح مربوط به اواسط آوریل سال جاری میلادی درخواست مبلغ ۱۱ میلیون دلار را برای ارائه به ارتش ارمنستان در دو سال و نیم آتی دارد. این مبلغ قرار بود با هدف برپایی یک بیمارستان صحرایی و دیگر تاسیسات لجستیکی برای یکی از واحدهای نظامی در نظر گرفته شود. اختصاص این مبلغ نیازمند تایید و حمایت تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.

یکی از منابع اروپایی که خواست نامش فاش نشود، گفت، مجارستان هفته‌هاست که این تصمیم را وتو کرده و خواستار تخصیص کمک‌های مشابه به جمهوری آذربایجان شده است. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا به امید غلبه بر این بن بست، در حال بررسی خواسته‌های بوداپست هستند.

اوایل آوریل سال جاری میلادی، الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان به قدرت‌های غربی بابت مسلح کردن ایروان هشدار داده بود.

علی‌اف مدت‌هاست که با ویکتور اوربان،‌ نخست وزیر مجارستان روابط گرمی دارد.

مجارستان برخلاف دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا از باکو در قضیه درگیری قره باغ دفاع کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • پیام تبریک مدیرعامل مس بابت قهرمانی در لیگ برتر
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط