Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به موضوع بوی نامطبوع مسیر فرودگاه گفت: متأسفانه در موضوع منبع انتشار بوی نامطبوع تهران، صرفاً بر اساس ادله احتمالات و تخمین‌ها اظهار نظر می‌شود، چرا که سازمان حفاظت محیط زیست یک دستگاه آنالیز بو ندارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سیمه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، ضمن قدردانی از اقدامات زیست محیطی صورت گرفته در شهرداری تهران گفت: معتقدم محیط زیست مقوله‌ای است که باید قلباً به آن اعتقاد داشت و در مسیر بهبود و حفظ محیط زیست حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تهران به عنوان ام‌القرای جهان اسلام، بیشترین مشکلاتش ریشه در مسائل زیست محیطی دارد، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی این آمادگی را دارد که در موضوعات زیست محیطی ورود کرده و همکاری لازم را در این زمینه با مجموعه مدیریت شهری تهران داشته باشد.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست در رسیدگی به موضوعات و مشکلات زیست محیطی کشور، اضافه کرد: سازمان حفاظت محیط زیست بیشتر شبیه یک سازمان تشریفاتی است که بعضاً کوچک‌ترین وظایف خود را به عنوان نهاد بالادستی در قبال موضوعات محیط زیستی فراموش کرده است.

رفیعی در پاسخ به پیشنهاد اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مبنی بر تفویض وظایف تصدی‌گری سازمان حفاظت محیط زیست به شهرداری‌های کلان‌شهرها تأکید کرد: به عنوان رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس اعتقاد دارم وظایف تصدی‌گری سازمان حفاظت محیط زیست می‌تواند به شهرداری‌ها واگذار شود و حتماً این موضوع را در مجلس پیگیری خواهم کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هوای پاک به عنوان یک مطالبه مردمی مطرح است و معتقدم  قانون هوای پاک، قانون آلودگی خاک و قانون حفاظت از تالاب‌ها، سه اقدام مهم و تأثیرگذار مجلس دهم بوده است، گفت: متأسفانه قانون هوای پاک، ابزارهای لازم و ضمانت اجرایی ندارد و از این رو، از شهرداری تهران می‌خواهم به منظور بررسی چالش‌های موجود در قانون هوای پاک، مجلس را همراهی کرده و پیشنهادات خود را به مجلس ارائه کند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به موضوع بوی نامطبوع مسیر فرودگاه گفت: متأسفانه در موضوع منبع انتشار بوی نامطبوع تهران، صرفاً بر اساس ادله احتمالات و تخمین‌ها اظهار نظر می‌شود، چرا که سازمان حفاظت محیط زیست حتی یک دستگاه آنالیز بو ندارد و در این سال‌ها نیز اقدامی برای تهیه دستگاه مذکور از سوی این سازمان صورت نگرفته است.

به گفته رفیعى، اظهار نظرهای مطرح شده درباره جابه‌جایی مجتمع دفع و پردازش آرادکوه به عنوان منبع انتشار بوی نامطبوع در جنوب تهران، بسیار غیر کارشناسی و بر اساس احتمالات است و می‌طلبد که بررسی‌های کارشناسی دقیق‌تری در این زمینه صورت گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت بهینه‌سازی مصرف انرژی، خواستار نگاه کلان به این مقوله شد و گفت: می‌توان به عنوان یک پیشنهاد ملی، اجرای طرح محله‌های سبز را در سطح کشور پایه‌گذاری و اجرا کرد.

پیگیری‌‌های محیط زیست برای کاهش بوی نامطبوع مسیر فرودگاه امامبوی نامطبوع در تهران می‌تواند 30 تا 40 کانون داشته باشدکانون بوی نامطبوع در پایتخت مشخص شدمتهمان اصلی انتشار "بوی نامطبوع تهران" اعلام شد

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست شهرداری تهران بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست شهرداری تهران رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس سازمان حفاظت محیط زیست بوی نامطبوع تهران مجلس شورای اسلامی شهرداری تهران زیست محیطی هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۸۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ عبدالرحمن زحمتی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.
معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.
روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.
وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

به علت نبود آگاهی ،بسیاری از نوزادان وحوش از چرخه طبیعت خارج می‌شوند
معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.
لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.
در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه پستانداران زیست می‌کنند.

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه