Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین ۲۷ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۲۶۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از ۷.۷ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۱۶ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند و در حال حاضر شمار مبتلایان در هند از ۶.۸ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (پنج شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۷۷۶ هزار و ۲۲۴ مبتلا، ۲۱۶ هزار و ۷۸۴ قربانی

۲. هند شش میلیون و ۸۳۵ هزار و ۶۵۵ مبتلا، ۱۰۵ هزار و ۵۵۴ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۲ هزار و ۳۵۷ مبتلا، ۱۴۸ هزار و ۳۰۴ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۲۴۸ هزار و ۶۱۹ مبتلا، ۲۱ هزار و ۸۶۵ قربانی

۵. کلمبیا ۸۷۷ هزار و ۶۸۳ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۸۰ قربانی

۶. اسپانیا ۸۷۲ هزار و ۲۷۶ مبتلا، ۳۲ هزار و ۵۶۲ قربانی

۷. آرژانتین ۸۴۰ هزار و ۹۱۵ مبتلا، ۲۲ هزار و ۲۲۶ قربانی

۸. پرو ۸۳۵ هزار و ۶۶۲ مبتلا، ۳۳ هزار و ۹ قربانی

۹. مکزیک ۷۹۹ هزار و ۱۸۸ مبتلا، ۸۲ هزار و ۷۲۶ قربانی

۱۰. آفریقای جنوبی ۶۸۵ هزار و ۱۵۵ مبتلا، ۱۷ هزار و ۲۴۸ قربانی

پس از آن کشورهای فرانسه با ۶۵۳ هزار و ۵۰۹ مبتلا، انگلیس با ۵۴۴ هزار و ۲۷۵ مبتلا، ایران با ۴۸۳ هزار و ۸۴۴ مبتلا، شیلی با ۴۷۴ هزار و ۴۴۰ مبتلا، عراق با ۳۹۱ هزار و ۴۴ مبتلا، بنگلادش با ۳۷۳ هزار و ۱۵۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۷ هزار و ۷۱۱ مبتلا، ایتالیا با ۳۳۳ هزار و ۹۴۰ مبتلا، فیلیپین با ۳۲۹ هزار و ۶۳۷ مبتلا، ترکیه با ۳۲۹ هزار و ۱۳۸ مبتلا، پاکستان با ۳۱۶ هزار و ۹۳۴ مبتلا، اندونزی با ۳۱۵ هزار و ۷۱۴ مبتلا، آلمان با ۳۱۱ هزار و ۱۱۳ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۸۲ هزار و ۸۷۲ مبتلا، اوکراین با ۲۳۹ هزار و ۳۳۷ مبتلا، کانادا با ۱۷۳ هزار و ۱۲۳ مبتلا، هلند با ۱۴۹ هزار و ۹۸۸ مبتلا، اکوادور با ۱۴۳ هزار و ۵۳۱ مبتلا، رومانی با ۱۴۲ هزار و ۵۷۰ مبتلا، مراکش با ۱۴۰ هزار و ۲۴ مبتلا، بلژیک با ۱۳۷ هزار و ۸۶۸ مبتلا، بولیوی با ۱۳۷ هزار و ۷۰۶ مبتلا، قطر با ۱۲۷ هزار و ۱۸۱ مبتلا، پاناما با ۱۱۷ هزار و ۳۰۰ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۶ هزار و ۱۴۸ مبتلا، کویت با ۱۰۸ هزار و ۷۴۳ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۸ هزار و ۴۵۴ مبتلا، لهستان با ۱۰۷ هزار و ۳۱۹ مبتلا، مصر با ۱۰۴ هزار و ۳۵ مبتلا، عمان با ۱۰۳ هزار و ۴۶۵ مبتلا و امارات متحده عربی با ۱۰۱ هزار و ۸۴۰ تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کووید ۱۹ آمریکا آمار کرونا شیوع کرونا در جهان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد