Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های جدی این سازمان افزایش گروه‌های هفتگانه تحت پوشش است، گفت: مطالعات رسمی افزایش طیف‌های تحت پوشش با مطالعات روی دیرآموزان آغاز شده است و هدف آن افزایش افراد تحت پوشش تعلیم و تربیت استثنایی است.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی، اظهار کرد: بر اساس آمایش سرزمینی ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور مورد نیاز است که ۱۵۰ مدرسه از این تعداد تا پایان سال کلنگ زنی خواهد شد و در حال حاضر این مدرسه نود و هشتمین مدرسه از ۱۵۰ مدرسه است که کلنگ زنی یا افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز امتداد نیکویی و بصیرت را کلنگ زنی خواهیم کرد و این کلنگ زنی در ادامه طرح «از خشت تا بهشت» و آغازی خوب برای انجامی مطلوب است که هفت ماه پیش آغاز شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سه مدرسه دیگر نیز در شهرستان‌های استان تهران ساخته خواهد شد، گفت: ۱۵۳ هزار دانش آموز استثنایی در هفت طیف تحت پوشش تعلیم و تربیت استثنایی قرار دارند.

حسینی با بیان اینکه باید تلاش کنیم هر چقدر بیشتر دانش آموزان استثنایی را از تفکیک به سمت تلفیق و فراگیر سازی هدایت کنیم، اضافه کرد: تا جایی که امکان‌پذیر است این دانش آموزان باید با دیگر دانش آموزان عادی درس بخوانند و یک مدرسه استثنایی پشتیبان چندین مدرسه که دانش آموزان استثنایی را پذیرش کرده‌اند، قرار می‌گیرد.

وی افزود: آرمان نهایی ما حرکت از سمت تلفیق به سمت فراگیر سازی است و آن زمانی است که تمام ارکان نظام مدرسه آنچنان آمادگی پیدا کنند که پذیرای انواع مختلف دانش آموزان باشند و دیگر انواع مدرسه‌ها در نظام آموزشی حذف شود و یک نوع مدرسه داشته باشیم.

حسینی تصریح کرد: اینگونه مدارس باید قدرت پیاده سازی انواع روش‌های آموزشی برای اساس تفاوت‌های فردی دانش آموزان مختلف از تیز هوش تا با نیاز ویژه را داشته باشند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بسته تحولی مدرسه انطباقی، اظهار کرد: در سال جاری یک مدرسه الگویی پذیرا و یک مدرسه اتیسم در هر استان از تمام ابعاد فیزیکی تجهیزاتی، محتوایی، معلمان، دانش آموزان عادی و والدین برای حضور دانش آموزان با نیازهای ویژه مناسب سازی خواهد شد تا این مدارس بتوانند الگویی برای دیگر مدارس باشند.

حسینی با طرح این سوال که آیا نظام تعلیم و تربیت تمام دانش آموزان با نیازهای ویژه را شناسایی به موقع کرده و است و تحت پوشش تعلیم و تربیت استاندارد قرار می‌دهد، گفت: پاسخ به این سوال اکنون منفی است زیرا همه دانش آموزان با نیازهای ویژه به موقع شناسایی نشده‌اند و تحت تعلیم و تربیت استاندارد و مداخلات بهنگام قرار نمی‌گیرند.

وی افزود: برای حل این مشکلات در سازمان آموزش و پرورش استثنایی بسته تحولی مداخلات به هنگام طلایی بر اساس آموزه‌ای سند تحول بنیادین تدوین و اجرایی شده است.

حسینی تصریح کرد: آموزش و پرورش استثنایی از بدو تولد کودکان با نیاز ویژه را تحت پوشش تعلیم و تربیت قرار می‌دهد و پیش دبستانی در آموزش و پرورش استثنایی بر خلاف آموزش و پرورش استثنایی اجباری و ممکن است از بدو تولد هم باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از برنامه‌های جدی سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزایش گروه‌های هفتگانه تحت پوشش است، اضافه کرد: مطالعات رسمی افزایش طیف‌های تحت پوشش با مطالعات روی دیرآموزان آغاز شده است و هدف آن افزایش افراد تحت پوشش تعلیم و تربیت استثنایی است.

وی افزود: ارتقای تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه و گسترش عدالت ترجیحی آموزشی از جمله برنامه‌هایی است که به جد در آموزش و پرورش استثنایی در حال پیگیری است.

حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی پنج تا ۱۰ برابر امکانات بیشتر از آموزش و پرورش عادی نیاز دارد، افزود: استاندارد سرانه فضای آموزشی در آموزش و پرورش عادی ۸.۳ متر مربع است و این استاندارد در آموزش و پرورش استثنایی ۲۸ متر مربع است که در حال حاضر این عدد در استثنایی ۱۰ متر مربع است و همت همه خیرین را می‌طلبد.

وی خاطرنشان کرد: خیرین در قلب آموزش و پرورش جای دارند و ۳۰ درصد مدارس با همت خیرین ساخته شده است. این مدرسه ۱۲ کلاسه در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع و با زیر بنای بیش از ۱۰۰۰ متر مربع برای دوره‌های پیش دبستانی و ابتدایی پسران آسیب دیده ذهنی در اسلامشهر با همت خیر مدرسه ساز مهندس فرشچی ساخته خواهد شد علاوه بر ساخت مدرسه در کنار ساختمان آموزشی، سه سوئیت برای اسکان و اقامت‌های اقتضایی دانش آموزان احداث خواهد شد.

کد خبر 448699

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش آموزان استثنایی آموزش افزایش یادگیری نظام تعلیم و تربیت مدارس وزارت آموزش و پرورش دیر آموزان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان با نیازهای ویژه آموزش و پرورش متر مربع خواهد شد کلنگ زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۹۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری



به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: شاخص سرانه آموزشی استان به‌علت پراکندگی دانش‌آموزان نیازمند بازبینی است.
وی افزود: به‌خاطر بافت اقلیمی گاهی ناچار هستیم.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم