Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونای مازندران که شهرستان بابلسر برگزار شد ، افزود : ویروس کرونا به ما نشان داد که نه تنها مردم ما از تاب آوری بالایی برخوردار هستند، بلکه در چنین شرایطی کاملا متحد و منسجم عمل می کنند که این نشان از قدرت جامعه ما دارد.

وی ویروس کرونا را یک بحران چند جانبه توصیف کرد و گفت: در حال حاضر با وجود مسایل و مشکلات سیاسی و اقتصادی ناشی از کرونا و همزمانی آن با تحریم های ظالمانه ، کشور توانست با این بحران بزرگ رو به رو شده و مقابله کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشهد در مجلس شوراری اسلامی پرسنل بیمارستانی را مبارزان اصلی و خط مقدم جنگ با ویروس کرونا دانست و افزود : شرایط کشور شرایطی سخت است و همه اقشار جامعه از جمله پرسنل بیمارستان تحت فشار قرار دارند .

قاضی زاده به مطالبات پرستاران دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل اشاره کرد و گفت: ما دغدغه های پرستاران را درک می کنیم ولی نباید کار به اعتراض علنی کشیده شود.

بیشتر بخوانید: انتقاد تند قالیباف از آمار فوتی‌های کرونا

وی با بیان اینکه شرایط فعلی باید توسط همه درک شود، افزود : در این شرایط همه باید خویشتن دار باشند زیرا تشدید بحران آسیب بیشتری به مردم وارد می کند و سودجویان نیز به دنبال استفاده ابزاری از مطالبات مردم هستند.

نایب رییس مجلس ابراز امیدواری کرد که با تدابیر اتخاذ شده از سوی دولت بزودی معوقات باقی مانده پرستاران پرداخت و مشکلات آنها رفع شود.

قاضی زاده هچنین خواستار مدیریت در مبادی ورودی استان ها شد و گفت: امید است با تقویت برخی سیاست ها و اعمال قوانین ، ورودی استان ها مدیریت شود تا استان های پر رفت و آمدی مانند مازندران بتوانند با خروج از پیک دوم به سمت بهبودی و خروج از وضعیت قرمز بروند.

وی با اشاره به اینکه بیماری کویید- ۱۹ هزینه های سنگینی را به بهداشت و درمان کشور تحمیل کرده است ، گفت: خواهش ما این است که مردم از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به چرخه انتقال ویروس پایان دهند تا زودتر بتوانیم به شرایط عادی برگردیم.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، ویروس کرونا ، قاضی‌زاده هاشمی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا قاضی زاده هاشمی آیت الله سیستانی ویروس کرونا قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کشف ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در بستان آباد
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد