Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی ربیعی در اولین نشست رسانه‌های محلی شهر تهران با اشاره به سرعت تغییرات ارتباطات در دنیای امروز و نقش مهم رسانه های محلی، گفت: در این شرایط قطعا جای خالی آنها را هیچ کس نمی تواند پر کند.

وی با بیان اینکه ما رسانه محلی و رادیو محلی نداشتیم و یکباره به فضای رسانه‌ای دولتی پرش یافتیم، گفت: در مباحث محلی، سنت‌های دیرین ما آنچنان قوی بوده که حتی بیش از کشورهای توسعه یافته می‌تواند زمینه ساز امروز فعالیت هایمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در دوره جدید نیازمند محله گرایی هستیم و باید به گروه های اجتماعی اولیه و ثانویه برگردیم.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه  صداهای محلی و آشنا امروزه یکی از ضرورت های جامعه است، گفت: حس دلتنگی، تنهایی و بحران هویت، حس غالب بسیاری از انسان های امروز است و بر این اساس نیاز بیشتری داریم که صداهای آشنا را از داخل محله‌ها بشنویم.

وی افزود: ما نیاز داریم صداهای آشنا را از داخل محله ها بشنویم. هویت های گمشده ما در محلات پیدا می‌شود. امروز به طور جدی با بحران هویت روبه رو هستیم. سبک زندگی که محله‌ها به افراد می داد حوزه تمدنی بود.

سخنگوی دولت گفت: من خیلی وقت‌ها دلم می خواست برای هویت فریاد بزنم "من جوادم، ما همه جوادیم؛ ما یک هویتیم؛ ما یک منشیم؛ ما یک مسلکیم؛ ما یک نگاه به آدم‌های دیگر هستیم". این هویت‌هایی است که باید امروز ما باید به آن برگردیم.

ربیعی افزود: سبک زندگی که محله‌های قدیمی از جمله نازی آباد و جوادیه که من خود در آن زندگی می کردم یک هویت  و منش مشترک به همه می بخشید و این برای من یک افتخار بوده است.

وی خطاب به مدیران رسانه‌های محلی تهران گفت: از این موضوع می خواهم به این جمع بندی برسم در دورانی که بحران مرجعیت وجود دارد و روز به روز مرجعیت ها در حال کوچک شدن هستند، رسانه های محلی که امروز شما در آن فعالیت می کنید می تواند به نوعی پیوست های جدید را با برگشت به سنت های قدیم پیوند بزند.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به جنگ اقتصادی  و دشمنی‌ها و تشدید مشکلات مردم در این شرایط گفت:  امروز بیشتر از گذشته نیاز داریم در کنار هم باشیم. مثل بچه های جنوب شهر بگذاریم دیگران روی دوشمان راه بروند. مثل شهدای عزیز پل شویم و از ما عبور کنند. خیلی این روزها طعنه می زنند، خیلی‌ها می‌خواهند رد شوند. چرا ما امروز بیش از هر دوران دیگری نیاز داریم که سایه سار دیگران باشیم. هیچ دوره ای مثل امروز جامعه ما دچار رنج و مشکل نبوده است. مشکلات زندگی مردم، رنج های مردم، سفره های کم شده از مردم. هیچ دوره ای را نمی شناسم که جنگ اقتصادی بی رحمانه علیه یک ملت اینگونه ساماندهی شده باشد. هیچ دوره ای با دشمنی‌های این چنینی، بازی روانی دشمن و همچنین تبلیغات منفی رو به رو نبودیم.

وی افزود: بنابراین در این شرایط ناامید کردن مردم و القای این احساس که فردا هیچ چیزی بهتر از امروز وجود ندارد و همچنین دامن زدن به اختلافات سیاسی، شرایط را پیچیده تر می کند.

ربیعی با بیان اینکه نیاز به یک اعتماد حداکثری در مقابل یک فشار حداکثری داریم، گفت: بدون امید نمی‌توانیم چشم انداز روشنی برای هم محله‌ای هایمان فراهم کنیم.

سخنگوی دولت خطاب به نمایندگان رسانه‌های محلی حاضر در این نشست، گفت: اولا سیاسی نشوید و رسانه‌های محلیمان رسانه محلی باقی بمانند. دوم صدای محله باشید؛ چرا که امروز واقعا به صدای محله و ترویج حس غمخوارگی نیاز داریم.

ربیعی با بیان اینکه قهرمانان تنها آدم‌های بزرگ با تندیس نیستند گفت: ما در محله‌هایمان قهرمانان کوچک داریم و بر این اساس ضروری است تا رسانه‌های محلی به عنوان میانجی های اجتماعی  بتوانند خیر جمعی را در محله‌ها گسترش دهند.

وی افزود: خیر جمعی در این است که لبخند برای کسی ببریم و می توانیم با سمن‌های محلی و رسانه‌های محلی خیر جمعی را گسترش و فضیلت‌های فراموش شده محلی را احیاء کنیم.

پربیننده ترین تغییر کارگزاری ناظر سهام عدالت چگونه امکان‌پذیر است؟ ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۷/۱۶ یارانه‌ها زودتر واریز نمی‌شود نرخ جدید تسعیر ارز در شبکه بانکی اعلام شد/ هر دلار ۱۱۰۰۰تومان، یورو ۱۲۹۰۰تومان حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی امسال افزایش نمی‌یابد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهر تهران علی ربیعی ارتباطات جنگ اقتصادی بحران هویت قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت رسانه های محلی نیاز داریم محله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار از سقوط: یونیون دست به دامن مربی زن!

به گزارش "ورزش سه"، یونیون برلین در آستانه سقوط به رقابت‌های بوندسلیگای دو قرار دارد. آنها روز گذشته در بازی حساسی که برابر برگزار کردن با نتیجه 3-4 شکست خوردند، در حالی که سه گل را تنها در نیمه اول دریافت کردند.

درک زینگلر، رئیس این باشگاه، پیش از این بازی در مصاحبه‌ای با مدعی شده بود: «ما در حال حاضر از نظر روانی برای این واقعیت آماده هستیم که چاره دیگری جز به دست آوردن امتیازات باقی‌مانده نداریم.» اما بازیکنان این تیم در زمین چنین چیزی را نشان ندادند.

یونیون برلین در نیمه دوم توانست شرایط را به سود خودش تغییر دهد و سه تعویضی که بلیتسا انجام داد به کمک آنها آمد. دو نفر از این بازیکنان توانستند در این بازی گلزنی کنند اما در نهایت باز هم گل خوردند تا فرصت کسب نتیجه مساوی را هم از دست بدهند.

رئیس این باشگاه پیش از شروع این دیدار از بلیتسا حمایت کرد اما یک موضوع مشخص است: این تیم در حال حاضر در جایگاه پانزدهم جدول رده‌بندی قرار دارد اما همچنان با ریسک سقوط مستقیم به دسته پایین‌تر روبه‌رو است.

این احتمال وجود دارد که سرمربی کروات به‌زودی از کارش برکنار شود و ممکن است ماری لوئیسا اتا به‌عنوان دستیار این تیم و مارکو گروته به‌عنوان مربی تیم زیر ۱۹ سال یونیون مجبور به حفظ این تیم در بوندسلیگا شوند. این دو نفر پیش از این هم پس از استعفای ارس فیشر در ماه نوامبر هدایت این تیم را قبول کرده بودند. 

حتی در زمان محرومیت بلیتسا هم این اتا بود که به‌عنوان جانشین او در نشست‌های خبری حاضر می‌شد. حضور او روی نیمکت زمانی قوت می‌گیرد که بدانیم بعید به نظر می‌رسد که حضور یک مربی دیگر بتواند در فاصله دو هفته پیش از پایان رقابت تاثیر خاصی روی تیم داشته باشد. شاید یک الگو بتواند آنها را نجات دهد.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو کار مذاکرات با حماس را پیچیده کرد
  • فرار از سقوط: یونیون دست به دامن مربی زن!
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • دو فیلم با یک بلیت: استقلال- ذوب، ربیعی نکونام
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • باخت بدموقع ویلا، معادله سهمیه را پیچیده کرد!‏
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره