Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@03:24:53 GMT

بهترین روش برای درمان مشکلات معده

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۷۲۰۲۶

بهترین روش برای درمان مشکلات معده

در حدود 3 تا 4 ساعت قبل از خواب، غذا مصرف نشود و در صورت استراحت بالش خود را کمی بالاتر قرار داده تا از بازگشت اسید معده به مری جلوگیری شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در صورت ابتلا به ریفلاکس از مصرف غذاهای حجیم و پرچرب در یک وعده غذایی اجتناب شود. میزان وزن در محدوده طبیعی حفظ شود. ورزش ملایمی در طول روز داشته باشید تا حرکت مواد غذایی در دستگاه گوارش افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مری دارای دو دریچه می‌باشد یکی در قسمت اتصال حلق به مری و دیگری در محل اتصال مری به معده، در صورتیکه دریچه تحتانی مری شل شود، ریفلاکس اتفاق می افتد، قهوه و نعناع فشار دریچه تحتانی مری را کاهش داده و منجر به بدتر شدن ریفلاکس می‌شوند.

در حدود 3 تا 4 ساعت قبل از خواب، غذا مصرف نشود و در صورت استراحت بالش خود را کمی بالاتر قرار داده تا از بازگشت اسید معده به مری جلوگیری شود. از مواد غذایی که ممکن است در برخی افراد سبب ایجاد ریفلاکس شود می‌توان به گوجه فرنگی، آناناس، غذاهای چرب و سرخ شده، سرکه و غذاهای حاوی سرکه، غذاهای ادویه‌دار، نعناع، شکلات، نوشابه‌های گازدار، میوه‌ها و آبمیوه‌ها اشاره داشت. البته هیچ گاه توصیه به حذف میوه نمی‌شود و میوه‌ها را نیز می‌توان به صورت پخته و در حجم کم استفاده نمود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معده رفلاکس روش درمان زخم معده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۲۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟