Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خبر درگذشت محمدرضا شجریان فقط در ایران تیتر رسانه‌ها نشده است. رسانه‌های معتبر جهان از این خبر ناگوار نوشته‌اند.

«استاد موسیقی ایرانی» عنوانی است که آسوشیتدپرس برای محمدرضا شجریان در نظر گرفته است. گزارش مفصلی که درباره درگذشت شجریان در این رسانه مشهور منتشر شده، احیای موسیقی سنتی ایران را از کارهای خسروی آواز ایران دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به جوایز بین‌المللی شجریان از جمله جایزه یونسکو در سال ۱۹۹۹ و مدال موتزارت در سال ۲۰۰۶ اشاره شده است.

گاردین هم خبر درگذشت شجریان را پوشش داده است. در خبر گاردین به صدای متمایز شجریان یاد شده که استفاده از آن در کودکی با قرآن خواندن آغاز شده است.

در خبر فرانس‌۲۴ از عنوان «خواننده اسطوره‌ای ایران» برای محمدرضا شجریان استفاده شده است. این شبکه فرانسوی نوشته است: «شجریان که تجسم موسیقی سنتی و کلاسیک در ایران بود پس از نبردی طولانی با سرطان از دنیا رفت.»

یکی دیگر از رسانه‌های سرشناس که این خبر را پوشش داده‌اند، واشنگتن‌پست است.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1441317

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدرضا شجریان موسیقی ایرانی موسیقی سنتی محمدرضا شجریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • بازیگر مطرح تایتانیک درگذشت
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  • گزارش زنده: گل‌گهر 0 - 0 شمس‌‌آذر
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • قهرمان یخ نوردی جهان در شورای شهر اصفهان تجلیل شد
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • درگذشت خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی در یک حادثه رانندگی