Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@05:20:57 GMT

توافق اسلو باید برای بهبود اوضاع فلسطین لغو شود

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۷۲۹۲۱

توافق اسلو باید برای بهبود اوضاع فلسطین لغو شود

معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با تأکید بر لزوم لغو توافقاتی مانند اسلو، گفت که باید در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «ابو احمد فؤاد» معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، بر لزوم اتحاد گروههای فلسطینی و مبارزه با رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

فؤاد با بیان اینکه بین جنبش فتح و جبهه مردمی پیوندهای بسیاری وجود دارد، گفت که این پیوندها بر اساس مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و وحدت ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پایگاه خبری العهد گفت که این وحدت می‌تواند به بازسازی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) بر اساس اصول دموکراسی و سیاسی منجر شود؛ اصولی که با اصول کنونی به ویژه در زمینه توافق اسلو متفاوت است.

این مسئول فلسطینی در واکنش به سفر هیأت فتح به دمشق برای دیدار با گروه‌های فلسطینی حاضر در سوریه خاطر نشان کرد، فرصت برای تکمیل نتایج نشست دبیران کل گروه‌های فلسطینی که در بیروت و رام اللّه برگزار شد، فراهم است و تلاش خواهد شد که مشکلات موجود بر سر راه اتحاد، پایان بخشیدن به اختلافات و تداوم مقاومت از جمله مبارزه مسلحانه رفع شود.

وی با تأکید بر لزوم تکمیل گفت‌وگوی گروهای فلسطینی، خبر داد که توافق شده است گفت‌وگوی ملی فراگیری با حضور همه گروه‌های فلسطینی در قاهره برگزار شود.

فؤاد هدف از این نشست را بررسی مسائل مربوط به اتحاد ملی، بازسازی ساف، انواع مقاومت و نحوه تشکیل فرماندهی ملی واحد عنوان کرد.

معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین ضمن ابراز امیدواری درباره تکرار این سفرها و دیدارها، تصریح کرد، توطئه کشورهای عربی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، غیر قابل پذیرش است.

وی با اشاره به اتفاق نظر گروههای فلسطینی علیه عادی‌سازی و مسئله اشغال کرانه باختری و طرح صلح تحمیلی موسوم به معامله قرن، تأکید کرد: «این زمینه مناسبی برای هم‌افزایی و آغاز فعالیت میدانی علیه اشغالگری است».

فؤاد در پایان خاطر نشان کرد، توافقاتی مانند اسلو برای سامان بخشیدن به وضعیت فلسطین مناسب نیست و چنین توافقاتی باید لغو شود.

اسلو در ۱۳ سپتامبر سال ۱۹۹۳ در آمریکا به امضا رسید و قرار بود پس از گذشت سه سال از امضای این قرارداد، سایر مسائل از جمله قدس، آوارگان، شهرک‌های صهیونیستی، تدابیر امنیتی، مرزها، روابط و همکاری با سایر همسایگان بررسی شود، ولی این توافق هیچ سودی برای ملت فلسطین نداشت.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: فلسطین سوریه وحدت ملی قاهره رام الله ساف توافق اسلو رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی جبهه مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۲۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاصره کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، فعالان حامی فلسطین شعبه‌های یک کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی را در انگلیس محاصره کرده و خواستار توقف صادرات اسلحه به این رژیم شدند.

در انگلیس اعتراضات علیه جنگ غزه همواره ادامه داشته است.

شهر لندن، پایتخت انگلیس نیز هفته گذشته صحنه تظاهرات هزاران نفر علیه جنگ غزه بود.

همچنین جنبش دانشجویی انگلیس نیز در مخالفت با جنگ غزه در برخی دانشگاه‌ها دست به تظاهرات زده است.

از سوی دیگر، سایت شبکه المیادین با انتشار نسخه‌ای از مفاد اصلی توافق پیشنهادی میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین نوشت: این توافق دارای سه مرحله است؛ مرحله نخست که طی ۴۰ روز انجام می‌شود و امکان تمدید آن وجود دارد: توقف موقت عملیات نظامی میان دو طرف و عقب نشینی نظامیان صهیونیست در قسمت شرقی به طوری که از منطقه‌های پرجمعیت به سمت منطقه نزدیک به مرزها حرکت کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: مرحله نخست توافق مذکور همچنین شامل توقف پروازهای نظامی و شناسایی در نوار غزه به مدت هشت ساعت در یک روز و ۱۰ ساعت در روزهای آزاد سازی اسرا است. بعد از گذشت یک هفته از آزاد سازی تمام زنان، نظامیان صهیونیست از خیابان الرشید همسو با خیابان صلاح الدین عقب نشینی می‌کنند تا ورود کمک‌های بشردوستانه تسهیل شود. همچنین به آوارگان فلسطینی غیرمسلح اجازه داده می‌شود به خانه‌های خود بازگردند و با آزادی در سراسر نوار غزه رفت و آمد کنند.

در بیست و دومین روز بعد از آزاد سازی ۲ سوم اسرا، نظامیان صهیونیست از مرکز نوار غزه به ویژه محور شهدا نتساریم و میدان الکویت و شرق صلاح الدین به سمت منطقه نزدیک به مرز عقب نشینی می‌کنند و آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه بازمی گردند. ورود کمک‌های بشردوستانه به صورت گسترده به میزان ۵۰۰ کامیون که نیمی از آن به سمت شمال ارسال می‌شود تسهیل خواهد شد.

بر اساس این توافق، نیروهای مقاومت ۳۳ اسیر زن و مرد صهیونیست را شامل صهیونیست‌های زیر ۱۹ سال، بالای ۵۰ سال و بیماران و زخمی‌ها آزاد می‌کنند. رژیم صهیونیستی نیز ۲۰ اسیر کودک و زن را در برابر هر اسیر صهیونیست آزاد می‌کند.

نیروهای مقاومت فلسطین تمام نظامیان زن صهیونیست را آزاد می‌کنند و در مقابل رژیم صهیونیستی در برابر آزادی هر یک از آنها ۴۰ اسیر فلسطینی (محکوم به حبس ابد و حبس عادی) را آزاد می‌کند. البته تل آویو می‌تواند بیشتر از ۲۰۰ اسیر آزاد نکند.

در نخستین روز اجرای توافق مذکور، نیروهای مقاومت سه صهیونیست را آزاد می‌کنند و بعد از آن هر سه روز سه صهیونیست دیگر را آزاد خواهند کرد. این روند آزادی ابتدا با زنان اسیر صهیونیست آغاز می‌شود و تا ۳۳ روز ادامه دارد. رژیم صهیونیستی نیز اسرای فلسطینی را آزاد می‌کند.

در این توافق ذکر شده که سازمان ملل و نهادهای ذیربط به وظایف خود در خصوص کمک رسانی به بخش‌های مختلف نوار غزه عمل کنند. بازسازی زیرساخت‌های برقی، آبی، فاضلابی و ارتباطی نوار غزه نیز آغاز می‌شود. در توافق مذکور بر لزوم واردات تجهیزات لازم برای برپا کردن اردوگاه‌های آوارگان تاکید شده است. در روز چهاردهمین، نیروهای نظامی زخمی می‌توانند از طریق گذرگاه رفح به خارج فلسطین برای درمان منتقل شوند.

کد خبر 6095398

دیگر خبرها

  • حماس: برای رسیدن به توافق به قاهره می‌رویم
  • محاصره کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • عقب‌نشینی تل‌آویو از شروط خود در توافق پیشنهادی با مقاومت فلسطین
  • جزئیات توافق پیشنهادی سه مرحله‌ای میان تل‌آویو و مقاومت فلسطین
  • جزئیات منتشر شده در رسانه‌ها از طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی به حماس
  • جزئیات جدید توافق سه مرحله ای حماس و اسرائیل منتشر شد/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۵۹۶ نفر رسید
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • الاخبار فاش کرد: جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی به حماس
  • منبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کرد