Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس وجود نواقص زیاد در آموزش آنلاین و مشکلات اینترنت را مورد اشاره قرار داد و گفت: جامعه فرهنگیان در شرایط فعلی به حمایت مالی بیشتری نیاز دارند. - اخبار استانها -

محمدرضا احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت ، با بیان اینکه "جامعه فرهنگیان و معلمان در شرایط فعلی که به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده است به حمایت‌های مالی بیشتری نیاز دارند" اظهار داشت: در حال حاضر نواقص زیادی در آموزش آن‌لاین وجود دارد و زیرساخت‌های اینترنت به شکل کامل و گسترده در سراسر کشور مهیا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برگزاری جلسات متعددی در این کمیسیون برای بررسی چگونگی بازگشایی مدارس و تمهیدات لازم جهت استفاده از سامانه شاد در نقاط مختلف کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: شرایط امروز جامعه بسیار متفاوت از گذشته است زیرا تاکنون برای آموزش استفاده از فضای مجازی را تجربه نکرده بودیم.

احمدی با تأکید بر اینکه تا پیش از بحران شیوع کرونا جامعه فرهنگیان و دانش‌آموزان کشور به آموزش‌های حضوری عادت کرده بودند تصریح کرد: استفاده از شبکه شاد که برای استفاده دانش‌آموزان و معلمان در زمان شیوع کرونا طراحی شد در ابتدای امر با مشکلات و نقص‌های فراوانی مواجه بود که همه از آن نگران بودند.

عضو کمیسیون عمران مجلس: روند مطلوب اجرای پروژه ریلی بندرانزلی؛ تکمیل راه‌آهن گیلان اهمیت بین‌المللی دارد «ضعف مدیریتی» عامل بلااستفاده ماندن ظرفیت‌های گردشگری در گیلان است تشکیل میز تخصصی محصولات کشاورزی؛ گیلان 85 درصد فندق کشور را تولید می‌کند

وی عدم دسترسی بسیاری از دانش‌آموزان و مدارس کشور به شبکه شاد در ابتدای اوج‌گیری آموزش‌های آنلاین را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش 3 و نیم میلیون نفر در کشور به سامانه شاد دسترسی نداشتند به همین علت اقدامات و تمهیداتی برای رفع مشکل این تعداد از دانش‌آموزان اندیشیده شد.

نماینده مردم رشت در مجلس فعال کردن شبکه‌های رسانه ملی جهت ارائه برخی از دروس برای افرادی که به شاد دسترسی ندارند را از جمله این تمهیدات اعلام کرد و گفت: حتی برای برخی از دانش‌آموزانی که به شبکه‌های رسانه ملی هم دسترسی ندارند هم قرار شد از طریق تلفن گویا و توزیع جزوات خود خوان توسط معلمان اقدام شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نظر گرفتن هزینه‌های ایاب و ذهاب معلمان برای انجام اموری نظیر تحویل جزوه‌های خود خوان در درب منازل دانش‌آموزان را لازم و ضروری اعلام کرد و گفت: باید مشوق‌هایی به معلمان داده شود که آنان هم برای چنین کارهایی انگیزه لازم را پیدا کنند تا بین او و دانش‌آموز ارتباط عاطفی ایجاد شود.

احمدی اینکه آموزش نباید به علت شیوع کرونا در کشور تعطیل شود را متذکر شد و با تأکید بر اینکه بیش از 10 میلیون نفر دانش‌آموز در سطح کشور داریم خاطرنشان کرد: جدای از مشکلات برخی دانش‌آموزان که گوشی همراه، اینترنت و تبلت در اختیار ندارند حتی برخی از معلمان ما هم از داشتن گوشی اندروید محروم هستند.

وی جلساتی که با معلمان و فرهنگیان در راستای استماع مشکلات و دغدغه‌های آنان جهت ارائه آموزش‌های حضوری و آنلاین برگزار می‌کند را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: نواقص بسیار زیادی در بحث آموزش آنلاین در کشور وجود دارد از طرفی مجلس هم با توجه به رسالت قانون‌گذاری و نظارتی خود سعی می‌کند مشکلات را رفع کند.

نماینده مردم رشت در مجلس لزوم ایجاد شرایط مساوی برای تمام دانش‌آموزان جهت برخورداری از مواهب آموزش را از جمله بخش‌هایی که مجلس به آن ورود کرده و از دستگاه‌های اجرایی انتظار دارد اعلام کرد و افزود: در شرایط کنونی تمام دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط باید دست به دست دهند تا روند آموزش در کشورمان دچار اخلال نشود.

انتهای پیام/614/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش جامعه فرهنگیان دانش آموزان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم، امروز _یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: چهار درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال‌جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در این چهار حوزه امتحانی مذکور افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی