Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ روستای مازغ مغیران از توابع بخش تخت در ‌هرمزگان، فاقد امکانات اساسی زندگی بوده و مردم در فشار و مضیقه در حال گذراندن زندگی هستند، از این رو می‌طلبد مسئولان استانی نگاهی ویژه به این روستای محروم با مردمانی نجیب داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، استان هرمزگان دارای ظرفیت‌های فراوانی در زمینه‌های مختلف برای سرمایه گذاری است به گونه‌ای که از آن به عنوان بهشت سرمایه گذاران یاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرخی صورت هرمز از سیلی محرومیت / جزیره‌ای که هنوز کوچه‌هایش خاکی استمدیر امور بین‌الملل پرسپولیس: تا 21 شهریور هیچ محرومیتی برای پرسپولیس وجود نداشتهر موکب یک خدمت/ اربعینی‌ها برای محرومیت‌زدایی از استان لرستان پای کار آمدند

وجود 14 جزیره اقتصادی، دسترسی به آب‌های آزاد، پنج منطقه ویژه اقتصادی، سه منطقه آزاد، پالایشگاه‌های نفت و میعانات گازی، کارخانه‌های سیمان، آلومینیوم، فولاد و وجود بندر شهید رجایی و شهید باهنر از ظرفیت‌های اقتصادی هرمزگان محسوب می‌شود.

هرمزگان تنها استان کشور است که دارای مجمع الجزایر و دسترسی به آب‌های آزاد است و این به منزله ورود به بازارهای جهانی و اقتصاد بین الملل است، اما این استان با وجود تمام این ظرفیت‌ها همچنان مناطقی دارد که مردم آن در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات زندگی می‌کنند و حتی برای رفع نیازهای حیاتی خود دچار مشکل هستند.

 یکی از این مناطق روستای مازغ مغیران است، این روستا توابع بخش تخت و در ارتفاعات کوه نیان قرار دارد.

مردم این روستا در سرما و گرما در شرایط سخت روزگار می‌گذرانند و از آب آشامیدنی نامناسب چشمه، که کفاف تعداد کمی از خانوار را هم نمی‌دهد استفاده می‌کنند‌، این در حالیست که روستا در فاصله چند کیلومتری مرکز استان قرار دارد. 

از این رو گروه جهادی سابقون چند سالی است که در حد توان خود در این منطقه محروم تلاش دارد گرهی از مشکلات متعدد مردم روستا باز کند.

گروه جهادی سابقون با توجه به وضع نامناسب امکانات رفاهی و بهداشتی مردم تصمیم دارد، 8 چشمه سرویس بهداشتی و حمام به همت مردم منطقه و مسئولین و متولیان و خیرین احداث کند و البته برای این کار نیاز مبرم دارد مردم نوع دوست را در کنار خود ببیند. 

در ادامه گزارش خبرگزاری تسنیم از مشکلات مردم روستای مازغ و مغیران بندرعباس را مشاهده خواهید کرد:

گزارشگر: عماد محمودی فخرآبادی 

انتهای پیام/870/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روستای مازغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد

به گزارش خبرآنلاین ،رئیس شورای روستا در اینستاگرامش قصه لک‌لک جدید را منتشر می‌کند و از سراسر ایران، دوستداران محیط‌زیست چند نفری هزینه ساخت خانه جدید را برعهده می‌گیرند و برایش به اندازه نیاز خرید مواداولیه پول می‌ریزند. چند روز بعد آهنگر روستا که برادر رئیس شورای روستاست، سفارش جدید را تحویل می‌دهد. او نیز فقط پول آهن آشیانه لک‌لک را می‌گیرد و دستمزدش حال خوب لک‌لک‌هاست. از میان روستاهای اطراف تالاب، لک‌لک‌ها در ‌ روستای کپرجودکی لانه می‌سازند؛ چرا که این سهم از زمین‌های تالابی با اراده اهالی همین روستا تالابی مانده است. جعفر کرمی‌پور، رئیس شورای روستای کپرجودکی در گفت‌وگو با همشهری از ترجیح عمده جوانان روستا می‌گوید ‌که « می‌خواهیم ‌تالاب را برای لک‌لک‌ها حفظ کنیم.»

چه شد که به فکر ساختن لانه برای لک‌لک‌ها افتادید؟

به گزارش همشهری، سیل سال۱۳۹۸ برای روستای ما برکت آورد. تالاب پرآب شد و ۲سال بعد از آن هم به لطف خدا، بارندگی خوب بود. از آن سال زادآوری لک‌لک‌ها خیلی خوب شد. هرکدام ۳تا جوجه را بزرگ کردند. لک‌لک‌ها تمام سال اینجا ماندند و فقط بچه‌هایشان لانه را ترک کردند. سال بعد لک‌لک‌های بالغ به روستا برگشتند.

عید۱۴۰۱ ‌ناگهان، تمام تیرهای برق پر از لک‌لک شد. نمی‌دانستیم چطور به لک لک‌ها کمک کنیم. از دوستان محیط‌زیستی پرسیدیم آنها گفتند برخی لاستیک کهنه به سر تیر می‌اندازند. آنها ده‌ها بار چوب سرلاستیک‌ها آوردند و باد زد و لانه را خراب کرد. یکی از فعالان محیط‌زیست اراک پیشنهاد داد که برایشان سبد آهنی بسازیم ولی برای این کار اداره برق باید همکاری کند و سیم‌های برق را از بالای دکل، کمی پایین‌تر بیاورد.

عید۱۴۰۱ نخستین آشیانه‌های آهنی را نصب کردیم. یک روز صبح دیدم که در تمام لانه‌ها لک لک نشسته است. اما خشکسالی همان سال باعث شد لک‌لک‌ها جوجه‌هایشان را از لانه بیرون بیندازند. بحمدالله در سال۱۴۰۲ لک‌لک‌ها ۲۳لانه درست کردند و همه جوجه‌هایشان را نگه داشتند. هیچ تلفاتی هم نداشتیم چون تالاب خشک نبود. از ابتدای امسال تا الان با کمک خیرین و دوستداران محیط‌زیست ۶لانه ساخته ایم.
مردم چطور کمک می‌کنند؟
وقتی در پیج اینستاگرام اعلام می‌کنم که می‌خواهیم برای لک‌لکی آشیانه بسازیم، مردم به‌صورت مشارکتی هزینه ساخت لانه را پرداخت می‌کنند. افراد با نیت خیرات برای اموات پول ساخت را به دهیاری روستا می‌دهند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901044

دیگر خبرها

  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • جست‎جو برای یافتن کودک ۴ ساله در کلاله/ نیروهای کمکی اعزام شدند
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن