Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: سیاست فشار حداکثری ایالات متحده علیه ایران با هدف ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی مطابق با سیاست فاسد آن برای تغییر نظام طراحی شده است.

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، مجید تخت روانچی در نشست کمیته ششم مجمع عمومی سازمان ملل متحد که با موضوع مبارزه با تروریسم برگزار شد، فشار حداکثری آمریکا را مصداق تروریسم دولتی دانست و گفت: این سیاست، با هدف ایجاد درد و رنج در میان مردم و همچنین ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی مطابق با سیاست فاسد آن برای تغییر رژیم طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، تروریسم را در هر شکل و ظاهری اعم از تروریسم دولتی و تروریسم اقتصادی و پزشکی را که از طریق اقدامات اجابری یکجانبه اعمال می‌کنند، به شدت محکوم می‌کند، افزود: برای ریشه کن کردن تروریسم یک بار و برای همیشه، چاره‌ای جز استفاده از قدرت و رویکرد چندجانبه و اطمینان از همکاری و هماهنگی نزدیک بین ذینفعان مربوطه در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین المللی وجود ندارد.

نماینده ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: مبارزه با تروریسم همچنین باید مطابق با منشور ملل متحد و احترام به قوانین بین‌المللی و قوانین بین‌المللی بشردوستانه انجام شود.

تخت روانچی اضافه کرد: اصول استقلال و برابری حاکمیت کشورها و همچنین عدم مداخله در امور داخلی باید کاملاً رعایت شود زیرا در حصول اطمینان از یک پاسخ جهانی مؤثر در مبارزه با تروریسم ضروری است.

وی تاکید کرد: با وجود اهمیت حیاتی واکنش‌های جمعی و هماهنگ به تروریسم و تأثیرات مخرب آن، چالش‌های خاصی هنوز به طور عمده ناشی از رویکردهای یکجانبه وجود دارد. به عنوان مثال، اقدامات یکجانبه اجباری، ابزارهای اساسی برای واکنش جمعی به تروریسم را انکار می‌کند و مانع همکاری‌های بین‌المللی در این زمینه می‌شود.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: ترور ملت‌ها یک چالش بزرگ جهانی برای جامعه بین‌المللی بوده و هست، زیرا جان بی‌شماری از مردم بی گناه را می‌گیرد و همزمان منجر به عواقب ویرانگر ثبات و امنیت کشورها می‌شود.

تخت‌روانچی با بیان اینکه بیماری همه‌گیر کووید -۱۹ وضعیت سلامت بسیاری از جوامع را تغییر داده است، اظهار کرد: تحمیل قوانین و مقررات ایالات متحده با تأثیر فرا سرزمینی بر کشور من و دیگر کشورها، بر اساس تعریف، برابر با تروریسم است که شرایط کلی بهداشت را در طی همه‌گیری به شدت تشدید کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات اجباری، مظهر خشونت ساختاری است که حقوق بشر، حق صلح، حق توسعه، حق سلامتی و بیش از همه حق زندگی را نقض می‌کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد یادآور شد: در ماده ۲ کنوانسیون جامع تروریسم بین‌المللی که در کمیته ششم در میان کشورهای عضو توافق شده، تروریسم را به عنوان عامل مرگ به قصد ایجاد رعب و وحشت در برابر جمعیتی، یا وادار کردن یک دولت یا یک سازمان بین‌المللی به انجام یا ممانعت از انجام هر عملی توصیف می‌کند.

تخت‌روانچی اظهار کرد: سیاست فشار حداکثری ایالات متحده علیه ایران برای هدف قرار دادن عمدی و بی‌رویه غیرنظامیان بی‌گناه با هدف ایجاد درد و رنج در میان آنها و همچنین ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی مطابق با سیاست فاسد آن برای تغییر رژیم طراحی شده است.

وی تاکید کرد: طبق تعریف، همه این اقدامات یک عمل تروریستی و در متنی گسترده‌تر تروریسم اقتصادی است. علاوه بر این، ترور وحشیانه و ناجوانمردانه سرلشکر قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریست‌ها در منطقه توسط آمریکا، در حالیکه برای یک سفر رسمی به عراق همسایه رفته بود، نمونه بارز دیگری از تروریسم دولتی است که با نقض فاحش اصول اساسی حقوق بین‌الملل، مسئولیت کیفری مرتکبان آن را در پی دارد. نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: این فاجعه، هدیه بزرگی به داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در منطقه بود که ترور وی را جشن گرفتند. جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مبارزه با تروریسم در منطقه به ویژه در مبارزه و از بین بردن داعش و سایر گروه‌های تروریستی تعیین شده توسط سازمان ملل که مورد حمایت مالی و مادی برخی از کشورهای خاص منطقه و فراتر از آن قرار گرفته‌اند، بوده است.

تخت‌روانچی افزود: اعمال اقدامات یکجانبه اجباری، اقتصاد ما را تحت تأثیر قرار داده است. با این حال، این اقدامات غیرقانونی بر عزم بی دریغ ما نسبت به چشم‌انداز ما برای جهانی عاری از ترور تأثیرگذار نبوده و نیست. در نتیجه، این یک واقعیت ثابت شده است که ایالات متحده نه تنها در منطقه ما بلکه تقریباً در همه جای جهان در حال گسترش تروریسم است.

وی تاکید کرد: ایالات متحده با سیاست مداخله‌جویانه خود در منطقه ما به ایجاد گروه‌های تروریستی همچون القاعده و داعش کمک کرده است. این کشور همچنان به آموزش و تهیه سلاح و مواد منفجره به نمایندگان تروریست و شرکای خود از جمله پژاک، تندر و جیش العدل برای انجام حملات تروریستی در ایران ادامه می‌دهد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل خاطرنشان کرد: ایالات متحده به منافقین سازمان تروریستی بدنام و خطرناکی که مسئول قتل حداقل ۱۲ هزار ایرانی و بسیاری از عراقی‌ها است، پناه داده است.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد مبارزه با تروریسم طراحی شده ایالات متحده فشار حداکثری بین المللی تخت روانچی برای تغییر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد