Web Analytics Made Easy - Statcounter

درگیری میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در حالی وارد سیزدهمین روز خود شده که مسکو در حال تلاش برای ایجاد مذاکره میان طرف‌های درگیری است.

خبرگزاری میزان – درگیری میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان وارد سیزدهمین روز خود شده و تلاش‌های بین المللی برای پایان دادن به این درگیری افزایش یافته است.

برخی از مهم‌ترین تحولات این درگیری به شرح زیر هستند:

روسیه به دنبال ایجاد مذاکره میان طرف‌های درگیر

کاخ کرملین با انتشار بیانیه‌ای گزارش داد که «ولادیمیر پوتین»، رییس جمهور روسیه، از وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان دعوت کرده تا مذاکراتی را برای حل تنش‌ها بر سر منطقه «ناگورنو قره باغ» در مسکو برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتهام جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان درباره حملات خمپاره‌ای

وزرات دفاع جمهوری آذربایجان مدعی است که نیرو‌های ارتش ارمنستان ۳ شهر را در منطقه ناگورنو قره باغ هدف حملات خمپاره‌ای خود قرار داده اند.

بیانیه وزارت دفاع ارمنستان

وزارت دفاع ارمنستان با انتشار یبانیه‌ای اعلام کرده که درگیری‌ها در نزدیکی خط تماس نظامی میان ۲ کشور همچنان سنگین، اما ثبات برقرار است.

تاکید لاوروف بر حضور وزرای خارجه دو طرف در مذاکرات

«سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه بر لزوم حضور وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مذاکرات روز جمعه مسکو درباره قره باغ تاکید کرد.

تکذیب آتش بس در قره باغ

در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر ایجاد آتش بس در قره باغ، مقامات محلی این منطقه ایجاد آتش بس را تکذیب کردند.

بیشتر بخوانید: جنگ قره باغ؛ حمله موشکی به خط لوله مرزی، چراغ سبز ارمنستان برای مذاکره فیلم| جنگ قره باغ؛ تشدید درگیری های مرزی

روز یکشنبه ششم مهرماه، درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرز‌های مشترک دو کشور از سر گرفته شد و وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه ای، نیرو‌های ارمنستان را آغاز کننده عملیات و نخست وزیر ارمنستان نیز جمهوری آذربایجان را آغاز کننده حمله دانست.

پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیرماه) بین نیرو‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی هر دو طرف شد؛ دو کشور چندین دهه برسر مالکیت منطقه قره‌باغ دچار اختلاف هستند.

در سال ۱۹۹۴ میلادی، به دنبال درگیری‌های چهارساله نظامی دو کشور، برخی دولت‌های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به درگیری میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک، سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد، اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تا به امروز نتیجه‌ای نداشته است.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: تحولات بین الملل جمهوری آذربایجان و ارمنستان قره باغ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان تحولات بین الملل جمهوری آذربایجان و ارمنستان قره باغ جمهوری آذربایجان و ارمنستان درگیری میان قره باغ آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه توسعه دیپلماسی منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است، گفت: آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، افزود: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که دو هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با جمهوری خودمختار نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

کد خبر 748507

دیگر خبرها

  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو