Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از فردوس، حسین خسروی‌اسفزار صبح امروز در یادواره شهدای پایگاه مقاومت شهید یکتانژاد شهرستان فردوس اظهار داشت: مرگ انواع و اقسام مختلفی دارد اما بهترین آن‌ها، مرگ در راه خدا و شهادت است که ان را به هر کسی نمی‌دهند.

وی با اشاره به جایگاه والای شهادت افزود: شهادت سردار شهید سلیمانی چنان اثری در جامعه ایجاد کرد که ایرانی و غیرایرانی و حتی غیرمسلمان، در کرمان بر مزارش حاضر و ادای احترام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤولانی که ترک فعل کردند مؤاخذه شوند

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به سفر رئیس محترم قوه قضاییه به استان اشاره کرد و گفت: در شورای اداری، به عنوان یک معروف به آیت‌الله رئیسی گفتم در وضعیت کنونی معیشت و نابسامانی بازار شما به عنوان مدعی‌العموم باید حق مردم را از بعضی مسئولان که با ترک فعل انجام وظیفه نکردند، بگیرید و آنان را مؤاخذه کنید.

خسروی عنوان داشت: رأی بنده به آقای مدرسی خیابانی به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت صمت علی‌رغم تمام کاستی‌ها مثبت بود چراکه حرف ما این است که تمام این گرانی‌ها متولی آن وزارت صنعت و معدن است در حالی که چهار ماه مسئولی ندارد، که خوشبختانه وزیر دوم پیشنهادی در مجلس رأی آورد.

 پیروی از ولایت فقیه کلید حل مشکلات مملکت است

وی با بیان اینکه پشتیبانی و پیروی از ولایت فقیه کلید حل مشکلات مملکت است، نه کلیدهای تبلیغاتی ادامه داد: امروز یکی از هزاران درسی که حضرت روح الله(ره) به ما داده این بود که ولایت فقیه همان ولایت رسول الله(ص) است.

  به عنوان یک معروف به آیت‌الله رئیسی گفتم در وضعیت کنونی معیشت و نابسامانی بازار شما به عنوان مدعی‌العموم باید حق مردم را از بعضی مسئولان که با ترک فعل انجام وظیفه نکردند، بگیرید و آنان را مؤاخذه کنید.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌جنوبی اضافه کرد: علت‌العلل مشکلات امروز کشور این است که بعضی از مسئولان فرمایشات مقام معظم رهبری را آن‌طور که باید و شاید در زمینه‌هایی عمل نکردند و هر جایی به فرمایشات رهبری عمل کردند این کشور زنده شد.

از هر جناح و گروهی هستید برای مردم دل بسوزانید

خسروی با بیان اینکه برخی افراد از الان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده برنامه‌ریزی می‌کنند، ادامه داد: از هر جناح و گروهی هستید برای حل مشکلات کنونی مردم برنامه‌ریزی کنید و برای این مردم دل بسوزانید چراکه رکن اصلی انقلاب در کنار دین و رهبری این مردم متدین هستند.

وی با اشاره به عظمت راهپیمایی اربعین حسینی عنوان داشت: «الکساندر دوگین» دانشنمد روسی و مسیحی می‌گوید حادثه پیاده‌روی اربعین که هر روز ابعاد بین‌المللی گسترده‌تری پیدا می‌کند و از همه ملیت‌ها و ادیان از جمله مسیحیان در آن شرکت می‌کنند، مقدمه یک تحول اساسی در مقیاس جهانی است.

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: جوانان در کنار تمام نارسایی‌های که وجود دارد نباید از فرهنگ اسلامی و شهدا و عاشورا فاصله بگیرند بلکه باید با آن بیشتر آشنا شوند.

با قرنطینه کردن خود نمی‌توانید مشکلات مملکت را حل کنید

خسروی اسفزار با اشاره به لغو جلسه سران قوا از سوی رئیس جمهور به دلیل حضور رئیس مجلس در میان کادر درمانی و بیماران کرونایی، عنوان داشت: اگر مسائل و مشکلات این مملکت بخواهد حل شود نباید یک عده خودشان را قرنطینه کنند و بعد هم به کسانی که در وسط میدان هستند و با مدیریت میدانی شهید سلیمانی می‌خواهند مشکلات کشور را حل کنند، متلک بگویند!

وی با تأکید بر اینکه، بخشی از وقت مجلس، در این مدت، به تعین تکلیف کمیسیون‌ها و هیأت رئیسه مجلس و سایر موارد مربوط به مجلس، گذشت، عنوان کرد: در این مدت مجلس طرح‌های مهمی همچون مالیات بر خانه‌های مالی و طرح یک‌فوریتی تأمین کالا‌های اساسی با کالابرگ را مصوب کرده است.

مجلس به دنبال مچ‌گیری از دولت نیست

نماینده بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مجلس به دنبال مچ‌گیری از دولت نیست بلکه می‌خواهد با تعامل و همکاری مشکلات مردم را حل کند.

خسروی تأکید کرد: در این سال‌ها تجربه نشان داده که هر جایی به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کردیم موفق شدیم، اما متأسفانه برخی حرف از ولایتمداری می‌زنند و عمل در کار نیست.

اگر مسائل و مشکلات این مملکت بخواهد حل شود نباید یک عده خودشان را قرنطینه کنند و بعد هم به کسانی که در وسط میدان هستند و با مدیریت میدانی شهید سلیمانی می‌خواهند مشکلات کشور را حل کنند، متلک بگویند!  

وی افزود: برخی با همنوایی با دشمن می‌خواهند توپ مشکلات را در زمین رهبری بیندازند اما باید نسل جوان بدانند که ریشه مشکلات، از سوی کسانی است که به توصیه‌های رهبری عمل نمی‌کنند.

رضایت مردم از قوه قضائیه رو به افزایش است

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه دشمن می‌خواهد اصل نظام اسلامی را تضعیف کند تا مدیریت دینی را ناکارآمد جلوه دهد، ادامه داد: عزت در مدیریت دینی است، امروز رضایت مردم از قوه قضائیه رو به افزایش است چون با مدیریت دینی اداره می‌شود و بدون تبعیض با فساد مبارزه می‌کند.

انتهای پیام/3403/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده بیرجند درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مجلس و دولت ترک فعل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند