Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@17:17:04 GMT

خروج هر نوع اموال از شرکت کشت و صنعت مغان ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۷۸۰۳۲

خروج هر نوع اموال از شرکت کشت و صنعت مغان ممنوع شد

خروج هر نوع اموال از شرکت کشت و صنعت مغان با دستور رئیس کل دادگستری استان اردبیل ممنوع اعلام شد.

به گزارش مشرق، در پی ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان پس از سفر استانی رئیس قوه قضائیه و از سوی هیأت داوری، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل طی دستورات جداگانه‌ای به دادستان مرکز استان، دادستان پارس آباد مغان و نیروی انتظامی، خروج هر نوع اموال از این شرکت را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام و بر اتخاذ تدابیر لازم برای جوگیری از این اقدام تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عتباتی تصریح کرد: با دستور قضایی، تا تعیین تکلیف نهایی وضعیت شرکت کشت و صنعت مغان، هیچگونه اموالی از این شرکت خارج نخواهد شد.
 

بیشتر بخوانید: زهر تاراج‌گران به قوه قضائیه در ماجرای شرکت کشت و صنعت مغان خبر خوش نماینده مجلس برای فسخ قرارداد واگذاری شرکت هفت‌تپه

وی خاطرنشان کرد: همچنین تیمی از بازرسی کل استان اردبیل و با نظارت یکی از قضات در محل شرکت کشت و صنعت مغان مستقر است.

شرکت کشت و صنعت مغان، یکی از شرکت‌هایی است که گرفتار واگذاری‌های شائبه‌دار شده بود که با ورود قاطعانه دستگاه قضایی، این معضل که برای مردم استان اردبیل به یک دغدغه تبدیل شده بود، مرتفع شد.

موضوع واگذاری شائبه‌دار شرکت کشت و صنعت مغان از محورهای اصلی رسیدگی‌های رئیس دستگاه قضا در جریان سفر اخیر ایشان و هیأت قضایی همراه به استان اردبیل بود.

در همین راستا روز پنجشنبه ۳ مهر در جریان سفر استانی آیت‌الله رییسی به استان اردبیل جلسه‌ای تحت عنوان «احیای حقوق عامه در حوزه خصوصی‌سازی شرکت کشت و صنعت مغان» با حضور مسؤولان مربوطه کشوری و محلی برگزار شد.

۶ دستور رئیس دستگاه قضا پیرامون تعیین تکلیف واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان

در جریان این جلسه حدوداً دو ساعته، آیت‌الله رئیسی پس از استماع سخنان مسئولان ذیربط پیرامون نحوه واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان، ۶ دستور مشخص را صادر کرد و تاکید کرد که دستگاه قضایی و سازمان بازرسی کل کشور به نحوه اجرای این ۶ دستور نظارت مستمر و پیگیرانه خواهند داشت. آن ۶ دستور از این قرار است:

۱- فهرست کلیه اراضی، اموال و دارایی‌های شرکت احصا و گزارش کارشناسی آن ارائه شود.

۲- اموال و دارایی‌های شرکت، بطور شفاف، کارشناسی و ارزشگذاری شود.

۳- هیأت داوری به دور از فشارها و با در نظر گرفتن مصالح ملی و بیت‌المال، در خصوص تأیید یا ابطال قرارداد فعلی واگذاری براساس حق و عدل اظهارنظر نماید.

۴- قرارداد واگذاری، باید پیوست تخصصی کشاورزی و امنیتی داشته باشد.

۵- هیأت مستشاری دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی، در اظهارنظر نهایی خود تسریع نماید.

۶- سازمان بازرسی کل کشور در تمامی مراحل نسبت به رعایت قانون، نظارت موشکافانه و دقیق داشته باشد؛ بنابراین مطابق با تاکیدات رییس قوه قضاییه، هیئت داوری مزبور مکلف شده بود در قضیه تعیین وضعیت واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان با استناد به اسناد و ادله، داوری کند و تحت فشار هیچ مقام و مسؤولی قرار نگیرد و در این فرآیند گزارش‌های سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و مسئولین محلی را مورد استناد قرار دهد.
 
همچنین وفق تأکیدات رئیس قوه قضاییه، تصمیم‌گیری در رابطه با شرکت کشت و صنعت مغان و تعیین تکلیف واگذاری آن، باید با پیوست‌های امنیتی و اقتصادی و پیوست جهاد کشاورزی همراه باشد.

برگزاری جسله هیأت داوری

در نتیجه سفر رئیس قوه قضائیه به استان اردبیل و تاکیدات وی برای تسریع در تعیین وضعیت واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان، روز چهارشنبه ۱۶ مهر جلسه هیأت داوری سازمان خصوصی‌سازی با محوریت موضوع فوق‌الذکر برگزار شد.

واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان ابطال شد

احمد علیرضابیگی عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی با اشاره به نتیجه جلسه هیأت داوری سازمان خصوصی‌سازی درباره تعیین وضعیت واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان، گفت: در این جلسه درباره ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان رأی‌گیری شد که وفق آن، حاضران با ۵ رأی موافق و یک رأی مخالف، به ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان رأی دادند.

در همین راستا حسن سلیمانی یکی از اعضای هیأت داوری ضمن اعلام تشکیل جلسه این هیئت گفت: هیأت داوری تصمیم خود را ابلاغ خواهد کرد و همه از آن مطلع می‌شوند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ شرکت کشت و صنعت مغان سازمان اطلاعات سپاه سازمان خصوصی سازی نیروی انتظامی وزارت اطلاعات دستگاه قضایی واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان استان اردبیل هیأت داوری بازرسی کل ۶ دستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد

ایتنا - مایکروسافت محدودیت‌هایی برای پلیس آمریکا در زمینه استفاده از فناوری تشخیص چهره از طریق ابزارهای هوش مصنوعی این شرکت ایجاد کرده است.
این غول فناوری آمریکایی با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» Azure OpenAI Service که به متخصصان امکان دسترسی به مدل‌های زبانی و نیز تعدیل محتوا و طراحی امن برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی را می‌دهد، به‌ شکلی صریح استفاده از آن توسط پلیس آمریکا ممنوع کرده است.

مایکروسافت به‌عنوان شریک مؤسسهٔ پژوهشی هوش مصنوعی آمریکایی «اوپن‌ای‌آی» OpenAI، تمایلی ندارد که پلیس آمریکا از سرویس هوش مصنوعی این شرکت برای تشخیص چهره استفاده کند.

طبق گزارش وب‌سایت تخصصی TechCrunch، این شرکت تایید کرده که با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات Azure OpenAI Service، دست به اعمال چنین ممنوعیتی زده است.

این سرویس به کسب‌وکارها و توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا به مدل‌های زبانی ارائه شده از سوی «اوپن‌ای‌آی» مانند «جی‌پی‌تی‌۴» دسترسی داشته باشند.

در نسخه به‌روزرسانی‌ شده از شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» آمده است که نباید از این سرویس برای مقاصد تشخیص چهره توسط یا برای یک آژانس اجرای قانون در ایالات متحده استفاده شود.

 

ممنوعیت صریح
مایکروسافت همچنین به صراحت اعلام کرده است که مجریان قانون مجاز به استفاده از این ابزارهای جانبی برای «هیچیک از فناوری‌های تشخیص چهره در زمان واقعی روی دوربین‌های موبایل (...) با هدف تلاش برای شناسایی افراد در محیط‌های کنترل نشده» نیستند.

به طور مشخص، افسران پلیس که مجهز به دوربین‌هایی با قابلیت تشخیص چهره هستند حین انجام گشت‌زنی‌ نمی‌توانند از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» در دوربین‌های خود استفاده کنند.

این ممنوعیت بر اساس به روزرسانی جدید مایکروسافت برای دوربین‌هایی که روی داشبورد خودرو ماموران پلیس نصب می‌شوند نیز لحاظ شده است.

این به روزرسانی یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که «آکسون»، سازنده محصولات فناوری و تسلیحات برای مجریان قانون، از محصول جدیدی با استفاده از «جی‌پی‌تی‌۴»، یک مدل زبانی تحت هوش مصنوعی رونمایی کرد.

این محصول که «درافت وان» Draft One نام دارد، ابزاری مجهز به هوش مصنوعی است که می‌تواند به پلیس در تهیه و تولید گزارش‌هایی بر اساس محتوای دوربین‌های نصب شده روی یونیفورم ماموران کمک کند.

آکسون پس از آنکه «اوپن‌ای‌آی» در ژانویه گذشته شرایط عمومی استفاده از خدمات خود را به روز کرد و در آن طور صریح استفاده از مدل هوش مصنوعی برای مقاصد نظامی ممنوع اعلام نشده بود، توانست از فناوری این شرکت برای توسعه محصول خود استفاده کند.

تبعات ممنوعیت اعمال شده از سوی مایکروسافت برای دسترسی ماموران پلیس و مجریان قانون به ابزارهای هوش مصنوعی تشخیص چهره هنوز مشخص نیست.

باید دید که آیا پلیس ایالات متحده راه‌هایی برای دور زدن این ممنوعیت پیدا می‌کند و اینکه آیا این اقدام مایکروسافت بر سایر شرکت‌هایی که فناوری‌های مشابهی را ارائه می‌کنند تأثیر می‌گذارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند