Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:00:38 GMT

علت اختلاف شیوع کرونا در شهرهای مختلف انگلستان

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۱۷۹۰

علت اختلاف شیوع کرونا در شهرهای مختلف انگلستان

شیوع ویروس کرونا در یک هفته گذشته به طور چشمگیری در اغلب کشورهای جهان افزایش یافته، اما اختلاف در نرخ گسترش ویروس کرونا در شهرهای مختلف انگلستان باعث شگفتی بسیاری از محققان شده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، این روزها ویروس کرونا در بریتانیا با سرعتی باورنکردنی در میان مردم گسترش پیدا می‌کند و هر روز بیشتر از قبل بر تعداد افراد آلوده می‌افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه یکی از دلایل توجیه این رویداد، افزایش کیت‌های آزمایش و در پی آن بیشتر شدن افرادی است که مورد آزمایش قرار می‌گیرند، با این حال، چیزی که باعث شگفتی همگان شده است این که چرا در بعضی از نقاط کشور، سرعت انتشار ویروس بسیار بیشتر از مناطق دیگر است. البته مؤلفه‌های مختلفی می‌تواند در تفاوت شیوع بیماری کووید -۱۹ در نقاط مختلف جهان و بریتانیا سهیم باشد؛ به عنوان مثال، درست هشت روز پس از بازگشایی مدارس اسکاتلند، تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا به ۱۴۱ نفر رسید و هر روز بر تعداد مبتلایان افزوده می‌شد. در انگلستان نیز رویدادی مشابه با اسکاتلند اتفاق افتاد به این صورت که پس از پایان تعطیلات و بازگشت مردم به محل کار و مدارس، شیوع ویروس کرونا به طور قابل توجهی رو به افزایش نهاد.

نقش مدارس

پس از اینکه شیوع بیماری کووید -۱۹ به طور ناگهانی در بریتانیا افزایش پیدا کرد، بسیاری از محققان در نقاط مختلف به جستجوی مناطقی با بیشترین نرخ ابتلاء به ویروس پرداختند. تقریباً تمام این افراد به این نتیجه رسیدند که گسترش ویروس کرونا در مناطقی با بیشترین مراکز آموزشی و مدارس، به طور چشمگیری بیشتر از سایر نقاط کشور است. در واقع، از تاریخ دهم تا شانزدهم ماه مارس، نرخ ابتلاء به ویروس کرونا در نزدیکی مدارس بین ۱۰ تا ۲۰ مورد بیشتر از سایر نقاط یک شهر بود. پس از اینکه وزیر بهداشت انگلستان دستور داد تمام دانش‌آموزان در مدارس آزمایش کرونا بدهند مشخص شد که بسیاری از آنان به بیماری کووید -۱۹ آلوده هستند. همین اتفاق توجیه مهمی در تفاوت نرخ ابتلاء به ویروس کرونا در بخش‌های مختلف شهرهای کشور به حساب می‌آید که در نتیجه بازگشایی مدارس و افزایش آزمایش‌های انجام شده در میان مردم حاصل شد. جالب است بدانید که حدود ۶۳ سال پیش، آنفولانزایی بسیار خطرناک در میان مردم بریتانیا اتفاق افتاد و محققان متوجه شدند که بیش از ۵۰ درصد دانش‌آموزان مدارس در شهرهای مختلف به این بیماری کشنده مبتلا شدند.

شیوع کمتر ویروس کرونا در نقاط داغ سابق

در تحقیقی که پژوهشگران برای تعیین علت تفاوت نرخ شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور انجام دادند، مشخص شد مناطقی که در ماه‌های مارس، آوریل، می و ژوئن بیشترین افراد آلوده به بیماری را در خود جای داده و به عنوان نقاط داغ کشور شناخته شده بودند، در یک ماه اخیر، کمترین نرخ گسترش بیماری را به خود اختصاص داده‌اند. اگر با دقت به نسبت تمام مرگ‌های کرونایی در نقاط مختلف کشور بریتانیا دقت کنیم خواهیم دید که در ماه‌های اول شیوع بیماری کووید -۱۹، شهرهایی که نرخ مرگ‌های کرونایی در آن‌ها زیر ۳۰ درصد بود، تعداد تست‌های مثبت در آن‌ها، به ازای هر هزار نفر جمعیت، بین ۴. ۰ تا ۴. ۱ نفر متغیر بود.

از سوی دیگر، افزایش نرخ انجام آزمایش‌های کرونایی در میان مردم، شیوع بیماری کووید -۱۹ در نقاط مختلف کشور را متفاوت با گذشته به تصویر کشید؛ در بعضی از شهرهای بریتانیا، مراکز بیشتری برای انجام تست احداث گرفت و مردم این شهرها نسبت به سایر نقاط کشور، بیشتر مورد آزمایش قرار گرفتند. بدیهی است که هر چه نرخ انجام آزمایش در یک نقطه بالاتر باشد، واقعیت‌های بیشتری در مورد شیوع بیماری آشکار می‌شود.

به طور کلی، محققان انگلیسی پس از انجام مطالعات پی در پی به این نتیجه رسیدند که مناطقی با بیشترین سطح مرگ و میرهای کرونایی در موج اول شیوع بیماری، با افزایش چشمگیری در ابتلاء به ویروس مواجه نشده‌اند. به خصوص در مناطقی که پیش از این تصور می‌شد نیم یا سه چهارم از کل مرگ‌ها بر اثر ابتلاء به ویروس کرونا بوده است، در یک ماه اخیر، تعداد افراد آلوده به این بیماری خطرناک به طور چشمگیری کاهش یافته است.

کد خبر 448820

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در جهان ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا انگلیس شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شیوع بیماری کووید ابتلاء به ویروس ویروس کرونا ویروس کرونا نقاط مختلف میان مردم افراد آلوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، ارتش رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به نقاط مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد.

در شمال نوار غزه، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی اطراف مسجد «الفضیله» در شرق شهرک الزیتون واقع در شرق شهر غزه را هدف قرار داد.

بالگردهای «آپاچی» ارتش رژیم صهیونیستی نیز جنوب دو شهرک «تل الهوا» و «الزیتون» در جنوب شهر غزه را گلوله‌باران کردند.

در مرکز نوار غزه اردوگاه «النصیرات» هدف حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت، جنگنده‌های ارتش این رژیم اردوگاه «المغازی» را هدف گرفتند و یک زمین زراعی در پشت مسجد «الاستقامه» در اردوگاه المغازی هم مورد حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

در جنوب نوار غزه حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در شرق رفح زخمی‌شدن ۶ فلسطینی را در پی داشت. علاوه بر این منطقه‌های شرقی شهر رفح، شهرک «الصبره» و یک زمینی کشاورزی در اطراف گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه نیز هدف حمله‌های هوایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

کمی پیش‌تر نیز وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از آغاز حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون ۳۴ هزار و ۶۸۳ نفر به شهادت رسیده و ۷۸ هزار و ۱۸ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

همچنین بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بیش از ۸۰۰۰ نفر همچنان مفقود و زیر آوار هستند و گروه‌های امدادی به دلیل کمبود امکانات و تداوم جنگ توانایی دسترسی به آنها را ندارند.

بیش از ۷۲ درصد از قربانیان حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

کد خبر 6097501

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رگبار باران در نقاط مختلف کشور 
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد