Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در بازدید از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: استان چهارمحال و بختیاری در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی، ظرفیت بسیار خوبی دارد.

حجت الاسلام نکونام افزود: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با گسترش و شناسایی گیاهان دارویی، ارتباط عمیقی بین طب سنتی و طب مدرن برقرار کرده و به توسعه و گسترش و در نهایت کارآفرینی، تولید و فناوری در این زمینه پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، گیاهان دارویی را به یک ثروت تبدیل کرده است. دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با غنی سازی گیاهان دارویی، در عرصه سلامت و اقتصاد استان و کشور گام موثری برداشته است.

 ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: 8 هکتار از مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به کشت گیاهان دارویی و گل محمدی با روش های آبیاری مدرن، با حداقل میزان مصرف آب اختصاص داده شده است. در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، 20 گونه گیاهان دارویی از مناطق مختلف جمع آوری و کشت داده شده که از نظر میزان رشد و مدت زمان برداشت موفق بوده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از ایجاد مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، کارآفرینی و اشتغالزایی، شناسایی پتانسیل های استان و آموزش به دانشجویان به صورت عملی است تا بتوانند تولیدکننده و درآمدزا باشند.

مهرداد عطایی دانشیار گروه گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد نیز گفت: در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، میزان سازگاری گیاهان دارویی با آب و هوا و خاک چهارمحال و بختیاری سنجیده می شود.

وی با بیان اینکه بیش از 250 کارگر در این مزرعه مشغول کار هستند، افزود: برای جداسازی، خشک کردن و بسته‌بندی گیاهان دارویی در حوزه مشاغل خانگی برای افراد بی سرپرست و بدسرپرست کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، اشتغال ایجاد شده است.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1076075 برچسب‌ها مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گیاهان دارویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گیاهان دارویی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد چهارمحال و بختیاری گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۱۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری