Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها که شیوع ویروس کرونا و بی تدبیری‌های دولت، زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده و منجر به کسادی بسیاری از کسب و کارها شده است، گرانی و افزایش چشمگیر قیمت کالاها و اجناس زندگی را برای مردم مناطق محرومی چون سیستان و بلوچستان را با سختی مواجه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ در روزهای اخیر قیمت برخی از کالاها نه به صورت ماهانه بلکه به صورات روزانه در حال افزایش است و این افزایش قیمت ها فشارهای زیادی را به زندگی اقشار طبقه متوسط و ضعیف جامعه وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



التهاب این روزهای بازار اقلام و مواد غذایی در سایه شیوع ویروس کرونا زندگی مردم را تحت الشعاع قرار داده، افزایش قیمت کالا و اجناس مورد نیاز مردم، نگرانی هایی را برای خانوارها به وجود آورده است .

گرانی کالاها در سایه کسادی بازار با توجه به شیوع ویروس کرونا این روزها کام مردم شرقی ترین نقطه ایران را تلخ کرده و برخی ها معتقد هستند که در نبود نظارت کافی در بازار موجب ماهی گیری برخی از افراد سودجو از وضعیت کنونی شده است.

با توجه به اینکه برخی از خانوارهای این منطقه با وجود نبود شغل و فقر از طریق یارانه امرار معاش می کنند، زندگی مشقت باری را در حال سپری کردن هستند.

 کمر شکن بودن افزایش قیمت کالاها

در همین راستا شماری از شهروندان سراوانی با ارسال پیام های متعدد به این پایگاه خبری ضمن گلایه از افزایش قیمت اجناس و کالاهای مورد نیاز، خواستار نظارت بیشتر و جدی تر دستگاه های مربوطه شدند.

سپاهی یکی از شهروندان سراوانی با اشاره به اینکه افزایش قیمت مواد غذایی در شهرستان سراوان کمر شکن شده است، گفت: نرخ اقلام مواد غذایی مورد نیاز مانند روغن، برنج، قند و مرغ و گوشت افزایش چشمگیری داشته است که دیگر مردم توان تهیه اقلام ضروری را نیز ندارند.

وی افزود: اگر به فروشندگان اعتراض کنیم، می گویند قیمت ها در نوسان است و با توجه به تورم موجود باید اجناس را با قیمت بالاتر خریداری کنند پس با قیمت بیشتری به فروش می رسانند.

این شهروند سراوانی ادامه داد: با مراجعه چند روزه به سطح فروشگاه های سراوان می توان تفاوت قیمت و افزایش روزانه قیمت کالاها را مشاهده کرد که در این بین می طلبد دستگاه های نظارتی نظارت خود را بیشتر کنند.

تولید داخل علاج مشکلات اقتصادی

 همچنین حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان روز گذشته در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اینکه گرانی به دغدغه اصلی مردم تبدیل شده، راه علاج و برون رفت از مشکلات اقتصادی را تولید داخل و پیروی از منویات مقام معظم رهبری بیان کرد.
 
وی در ادامه به مسئولین و دست اندرکارانی که چشم به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بسته اند نیز توصیه کرد که با نظارت و پایش بازار برنامه ریزی مناسبی برای برون رفت از این معضل انجام دهند و مردم را معطل نتیجه انتخابات نکنند چرا که گره ای از مشکلات مردم باز نخواهد شد.

به گفته امام جمعه شهرستان سراوان کشور دارای ظرفیت بی نظیر نیروی انسانی و پتانسیل ها و ثروت طبیعی است که می توان با برنامه ریزی مناسب در راستای مرتفع ساخت مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم گام های اساسی برداشت به شرط اینکه مدیران و مسیولان اجرایی جهادی پای کار باشند.
 
گرانی مختص سراوان نیست

مسعود ملازهی رئیس اداره صمت شهرستان سراوان در این راستا به خبرنگار ما گفت: افزایش قیمت کالا و اجناس مختص سراوان نیست بلکه در کل کشور شاهد بالا رفتن نرخ اقلام هستیم.
 
وی افزود: در حال رای زنی هستیم که بتوانیم اجناسی همچون روغن، برنج و شکر  را از طریق تنظیم بازار عرضه کنیم اما تا کنون توانسته ایم شکر را جهت توزیع تامین کنیم.

رئیس اداره صمت شهرستان سراوان اذعان کرد: بازرسین نظارتی به صورت روزانه در دو نوبت صبح و عصر در حال بازدید از مراکز فروش هستند که در هروز با توجه به تخلفات محرز شده حداقل دو یا سه پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع می شود.

 ملازهی خاطر نشان کرد: جریمه های انجام شده بازدارنده نیست و می طلبد در قوانین تصویب شده در خصوص برخورد با متخلفین تجدید نظر شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی شهرستان سراوان افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۲۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می رود!

تین نیوز

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران گفت: تایر در بعضی از رینگ ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک ها احتکار می شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، جمال میرزایی اظهار داشت: کمبودی در عرضه تایرهایی با رینگ های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایرها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی افزود: مشاهده های میدانی نشان می دهد که تقاضا نسبت به رینگ های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایرهای سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل ، انرژی و سایر عوامل و نهاده های تولیدی و براساس اخذ مجوزهای قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟