Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نیوز، با دسترسی به واکسن‌های بیشتر، کمپین‌های واکسیناسیون گسترده‌تری در ماه‌های اول سال ۲۰۲۱ در سراسر جهان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. فرض بر این است که برخی از داروهای آزمایشی که به مرحله نهایی آزمایش می‌رسند ایمن و موثر خواهند بود، زیرا همه داروها بعد از آزمایش‌های فاز سوم هرچقدر امیدوارکننده به نظر برسند موفق نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در مورد وضعیت فعلی تحقیقات واکسن کووید-۱۹ مشاهده می‌شود، بسیار جالب است؛ صدها ایده درحال‌توسعه وجود دارد که تنها حدود ۱۲ مورد از آن‌ها به فاز سوم رسیده‌اند. هرچه رویکردهای واکسن بیشتر باشد، احتمال شناسایی واکسن موثر بیشتر خواهد بود. درحال‌حاضر، دانشمندان به مواردی دست یافتند که ممکن است یکی از جالب‌ترین مفاهیم واکسن کووید-۱۹ تاکنون باشد، نه‌فقط به این دلیل که می‌توان آن را از طریق اسپری و یا تزریق منظم تجویز کرد، بلکه به این دلیل که هم در برابر کووید-۱۹ و هم در برابر آنفلوآنزا بدن را ایمن می‌کند و هر دو را در یک‌زمان مورد هدف قرار می‌دهد.

محققان هنگ‌کنگ واکسن آنفلوآنزا و کووید-۱۹ ساختند که از ماه نوامبر وارد آزمایش فاز  یک در هنگ‌کنگ می‌شود. این بدان معناست که این دارو چندین ماه به دنبال تایید نظارتی نخواهد بود و واضح است که با موفقیت از هر سه مرحله آزمایش عبور می‌کند. همه‌گیری تا اواخر سال ۲۰۲۱ پایان نخواهد یافت و برخی تخمین‌ها حاکی از این است که تا سال ۲۰۲۲ همه‌گیری وجود دارد. حتی پس‌ از آن، ویروس ممکن است در جوامع منتشر شود و دانشمندان بر این باورند که ویروس کووید-۱۹ ریشه‌کن نخواهد شد. بنابراین برای مدیریت بیماری در کنار سایر روش‌های درمانی و پیشگیری، واکسن لازم خواهد بود.

یوئن کوک-یونگ محقق این تحقیق از بخش میکروبیولوژی دانشگاه هنگ‌کنگ گفت: مرحله اول آزمایش در هنگ‌کنگ و با شرکت حدود ۱۰۰ بزرگسال آغاز خواهد شد.

این واکسن مشابه واکسن آنفلوآنزاست و از طریق اسپری بینی یعنی جایی که ویروس‌های تنفسی وارد می‌شوند، به بدن منتقل خواهد شد؛ اما دانشمندان یک‌قدم جلوتر رفتند و یک واکسن دوگانه ایجاد کردند که از ویروس کرونا نیز محافظت می‌کند.

یوئن گفت: «ایده ما این است که ما هم در مقابل آنفلوآنزا و هم کووید-۱۹ محافظت ایجاد کنیم.» در این واکسن از ویروس آنفلوآنزای ضعیف شده استفاده می‌شود که فقط در مجاری تنفسی فوقانی رشد می‌کند. ویروس ضعیف شده نمی‌تواند تکثیر شود و از نظر ژنتیکی مهندسی‌شده تا شامل پروتئین سنبله ویروس کرونا نیز باشد.

در صورت موفقیت، این واکسن ایمنی در برابر ویروس کرونا ایجاد خواهد کرد. سیستم ایمنی بدن باید آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده پروتئین سنبله تولید کرده و ویروس کرونا را مسدود کند. سیستم ایمنی همچنین می‌تواند پاسخی به ویروس آنفلوآنزا که در واکسن استفاده‌شده نیز ایجاد کند. اعلام‌شده  که سایر ویروس‌های آنفلوآنزا همچنان می‌توانند عفونی باشند.

یوئن گفت: «ما نشان دادیم که این واکسن در حیوانات موثر است.»

وی با اشاره به واکسن‌های اسپری که غشای مخاط بینی را هدف قرار می‌دهند، ادامه داد: «من فکر می‌کنم که واکسن مخاطی ایده خوبی است.»

این واکسن بودجه‌ای از ائتلاف ابتکارات آمادگی برای اپیدمی (CEPI) و بودجه از دولت هنگ‌کنگ دریافت کرده است. CEPI همچنین واکسن‌های موفق را تجزیه‌وتحلیل کرده و تمام نتایج تحقیق را برای شناسایی بهترین روش‌های پیشگیری از عفونت مقایسه می‌کند.

آزمایش نتایج فاز یک این واکسن چند ماه پس از تاریخ شروع در ماه نوامبر اعلام خواهد شد. چند هفته پیش چین یک آزمایش متفاوت فاز یک را از نوعی کاندید واکسن اسپری آغاز کرد. به‌طور جداگانه، سایر محققان داروهای کووید-۱۹ را که می‌توانند از طریق اسپری یا نبولایزر (دستگاه نبولایزر وسیله‌ای برای رساندن دارو از طریق استنشاق به قسمت‌های مختلف دستگاه تنفسی است) تجویز شوند، موردبررسی قرار می‌دهند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ویروس کرونا خواهد شد کووید ۱۹ هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟