Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: حتی یک دانش آموز هم نباید از آموزش، محروم بماند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سید محمد حبیب اللهی در جلسه گردهمایی معاونان و کارشناسان آموزش متوسطه و ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان که به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر برنامه ریزی برای پوشش تحصیلی حداکثری دانش آموزان گفت: برنامه تعالی مدیریت مدارس در قالب الگوی جدید اجرا می شود و برای جشنواره نوجوان خوارزمی پوشش صددرصدی دانش آموزان متوسطه اول در نظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای شیوه نامه سیستمی تطبیق نظام های قدیم آموزش با نظام جدید آموزش، بر ارائه خدمات آموزشی هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری و مجازی تاکید کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان، تهیه و تکمیل اطلس دسترسی دانش آموزان به آموزش های مجازی و حضوری را ضروری دانست و اظهار داشت:  برنامه توسعه سنواتی فنی و حرفه ای و کاردانش و اجرای صحیح آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش در هنرستان ها باید در نظر گرفته شود و نیروهای فنی و حرفه ای و کاردانش هم باید در جای مربوط به تخصص خود به کار گرفته شوند.

حبیب اللهی بر اجرای برنامه ویژه مدرسه (بوم) تاکید کرد و افزود: رعایت شیوه نامه مخصوص خوابگاه های دانش آموزی و دانش آموزان خوابگاهی ضرورت دارد.

وی گفت: از ظرفیت اثربخش گروه های آموزشی باید استفاده شود و در تولید محتواهای آموزشی باید نظارت و سنجش کافی وجود داشته باشد و محتواهای تایید شده باید در اختیار همه دبیران و دانش آموزان قرار بگیرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به لزوم بهره مندی از مجلات رشد که می تواند مفید و کاربردی باشد، گفت:  امروز که آموزش مجازی برقرار است مراقبت از دانش آموزان توسط خانواده ها مورد تاکید است که درگیر آسیب های فضای مجازی نشوند و همه باید کمک کنیم تا کیفیت آموزش و پرورش ارتقا یابد.

حبیب اللهی بیان داشت: در انتخاب آموزش حضوری یا غیر حضوری دانش آموز و خانواده اش مختارند، نسخه واحدی نمی توان در این خصوص پیچید اما اصل بر آموزش حضوری است، مدیر مدرسه و معلم باید بداند که آیا دانش آموز طبق برنامه ریزی، آموزش می بیند یا خیر؟ اگر یک دانش آموز در تعدادی از دروس حضوری و بقیه دروس غیر حضوری باشد باید مشخص شود.

وی تاکید کرد: با هر تعداد دانش آموزی که در مدرسه حضور داشته باشد آموزش حضوری برقرار است، مدارس دایر هستند حتی اگر یک دانش آموز متقاضی آموزش حضوری باشد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حبیب الهی آموزش و پرورش کرمان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان آموزش و پرورش آموزش متوسطه یک دانش آموز آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۳۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند