Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: بنابر تازه‌ترین آمار‌ها همچنین ۲۷ میلیون و ۹۰۲ هزار و ۴۹۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از ۷.۸ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۱۸ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند و در حال حاضر شمار مبتلایان در هند از ۶.۹ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۸۹۴ هزار و ۴۷۸ مبتلا، ۲۱۸ هزار و ۶۴۸ قربانی

۲. هند شش میلیون و ۹۷۹ هزار و ۴۲۳ مبتلا، ۱۰۷ هزار و ۴۵۰ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۵۷ هزار و ۱۹۰ مبتلا، ۱۴۹ هزار و ۶۹۲ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۳۸ مبتلا، ۲۲ هزار و ۲۵۷ قربانی

۵. کلمبیا ۸۹۴ هزار و ۳۰۰ مبتلا، ۲۷ هزار و ۴۹۵ قربانی

۶. اسپانیا ۸۹۰ هزار و ۳۶۷ مبتلا، ۳۲ هزار و ۹۲۹ قربانی

۷. آرژانتین ۸۷۱ هزار و ۴۶۸ مبتلا، ۲۳ هزار و ۲۲۵ قربانی

۸. پرو ۸۴۳ هزار و ۳۵۵ مبتلا، ۳۳ هزار و ۱۵۸ قربانی

۹. مکزیک ۸۰۹ هزار و ۷۵۱ مبتلا، ۸۳ هزار و ۵۰۷ قربانی

۱۰. فرانسه ۶۹۱ هزار و ۹۷۷ مبتلا، ۳۲ هزار و ۵۸۳ قربانی

پس از آن کشور‌های آفریقای جنوبی با ۶۸۸ هزار و ۳۵۲ مبتلا، انگلیس با ۵۷۵ هزار و ۶۷۹ مبتلا، ایران با ۴۹۲ هزار و ۳۷۸ مبتلا، شیلی با ۴۷۷ هزار و ۷۶۹ مبتلا، عراق با ۳۹۷ هزار و ۷۸۰ مبتلا، بنگلادش با ۳۷۵ هزار و ۸۷۰ مبتلا، ایتالیا با ۳۴۳ هزار و ۷۷۰ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۸ هزار و ۵۳۹ مبتلا، فیلیپین با ۳۳۴ هزار و ۷۷۰ مبتلا، ترکیه با ۳۳۲ هزار و ۳۸۲ مبتلا، اندونزی با ۳۲۴ هزار و ۶۵۸ مبتلا، آلمان با ۳۲۰ هزار و ۴۷۸ مبتلا، پاکستان با ۳۱۸ هزار و ۲۶۶ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۸۷ هزار و ۸۵۸ مبتلا، اوکراین با ۲۵۰ هزار و ۵۳۸ مبتلا، کانادا با ۱۷۸ هزار و ۱۱۷ مبتلا، هلند با ۱۶۱ هزار و ۷۸۱ مبتلا، بلژیک با ۱۴۸ هزار و ۹۸۱ مبتلا، رومانی با ۱۴۸ هزار و ۸۸۶ مبتلا، مراکش با ۱۴۶ هزار و ۳۹۸ مبتلا، اکوادور با ۱۴۵ هزار و ۸۴۸ مبتلا، بولیوی با ۱۳۸ هزار و ۲۲۶ مبتلا، قطر با ۱۲۷ هزار و ۶۰۰ مبتلا، پاناما با ۱۱۸ هزار و ۸۴۱ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۷ هزار و ۴۵۷ مبتلا، لهستان با ۱۱۶ هزار و ۳۳۸ مبتلا، کویت با ۱۱۰ هزار و ۷۶ مبتلا، جمهوری چک با ۱۰۹ هزار و ۳۷۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۸ هزار و ۶۶۳ مبتلا، مصر با ۱۰۴ هزار و ۲۶۲ مبتلا، عمان با ۱۰۴ هزار و ۱۲۹ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۰۴ هزار و ۴ مبتلا و نپال با ۱۰۰ هزار و ۶۷۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: آمار جهانی کرونا مبتلایان کرونا قربانیان کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت