Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:37:00 GMT

اجرای پویش سراسری «لبخند رضایت» در گیلان

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۴۷۲۳

اجرای پویش سراسری «لبخند رضایت» در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان بسیج فرهنگیان گیلان با تاکید بر اینکه تعلیم و تربیت مطلوب نیازمند رفع نابرابری هاست گفت: کرونا نشان داد محرومیت ها و نابرابری دیجیتال، چگونه می تواند منجر به محرومیت و شرمندگی اجتماعی خانواده‌ها و کودکان شود.

حسن حبیبی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یکی از ویژگی های مهم و برتر جامعه اسلامی و دینی احساس مسئولیت، روحیه تعاون ، فرهنگ نوع دوستی، و همبستگی اجتماعی میان مردم است اظهار کرد: این روحیه در کشور زنده است، و مردم نسبت به وضعیت همنوعان خود بسیار حساس هستند و نشان دادند که آگاهانه در جهت خدمت رسانی همت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: معلمان با موقعیت شناسی و درک اهمیت شرایط  شیوع ویروس کرونا، با استفاده از همه استعدادها و خلاقیت های فردی و سازمانی و بهره مندی از تمام ظرفیت‌های موجود نگذاشتند، مقوله آموزش به تعطیلی بیانجامد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان گیلان ادامه داد: نقش خانواده ها نیز در این شرایط بعنوان مربی و مسئولیت شان در حوزه تربیتی، بیشتر احساس می‌شود. یکی از دستاورهای فرهنگی، انقلاب اسلامی دسترسی رایگان همه به آموزش و مبارزه با جهل و بی سوادی بود.

حبیبی ادامه داد: امسال با توجه به رویکرد آموزش تعلیم و تربیت در بستر فضای مجازی از طریق شبکه آموزشی دانش آموز(شاد) دنبال می شود می بایست با توجه به عدالت آموزشی و تضمین درسی همه دانش آموزان به فرصت برابر آموزش، تنگناه هایی در تامین هزینه ها و امکانات و ابزارهای آموزشی نظیر گوشی های هوشمند، تبلت و مشکلات زیرساختی اینترنت و عدم دسترسی دانش آموزان به شبکه شاد، اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه تعلیم و تربیت مطلوب نیازمند رفع نابرابری هاست گفت: کرونا نشان داد محرومیت ها و نابرابری دیجیتال، چگونه می تواند منجر به محرومیت و شرمندگی اجتماعی خانواده‌ها و کودکان شود. اگر قرار باشد آموزش فضای مجازی ادامه داشته باشد، که فعلا هم که ادامه دارد، شناسایی خانواده های محروم برای ارائه خدمات مجازی و سرمایه گذاری در جهت ارتقای سواد دیجیتال، طبقات پایین جامعه می‌تواند یکی از سیاست‌های اجتماعی در راستای عدالت اجتماعی و آموزشی باشد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان گیلان با بیان اینکه ویروس کرونا، خانواده‌ها را متوجه نقش اهمیت معلم و مدرسه کرد، گفت: کرونا؛ تصورات غلطی که در مورد معلم و حرفه ی معلمی در اذهان عمومی ایجاد شده بود را زدود و نشان داد که نقش و جایگاه معلم در تعلیم و تربیت می تواند از نقش والدین مهمتر و اساسی  باشد.

وی از اجرای پویش سراسری «لبخند رضایت » در استان خبر داد و افزود: در این پویش با همکاری آموزش‌وپرورش کمک‌های مومنانه قشر فرهنگی و معلمان جمع‌آوری در بازه زمانی دهه سوم ماه صفر و به نیت نهادینه سازی فرهنگ غنی انفاق و محرومیت زدایی برای کمک به دانش آموزان نیازمند توزیع خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تعلیم و تربیت تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۴۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست

داود زارع گاریزی، که این روز‌ها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: طیبی را از حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن او می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجرا‌های وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنر‌های نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد، اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم، اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه؟ تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟

وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیرو‌های خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درباره اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم، چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالن‌های خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم. دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.

وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره کرد که از تئاتر باید حمایت شود و هنرمندان نباید از تئاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزد‌های نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم، ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالی که فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند، اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین تا اواخر هفته آینده، هر شب ساعت ۲۱:۰۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ارتقاء ایمنی تردد عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • اجتماع ۳هزار نفری دختران در ارومیه
  • رادان: هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم
  • هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم/ بی حجابی باعث بی عفتی می شود