Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری به منظور تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و حمایت بخش خصوصی مبنای کار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری به منظور تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و حمایت بخش خصوصی مبنای کار قرار گرفته است که تاکنون خروجی‌های مثبتی نیز به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعطای تسهیلات اشتغال پایدار و استفاده از ظرفیت صندوق اعتباری هنر برای توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی اولویت اساسی است و در این زمینه اعطای تسهیلات طرح‌های غیردولتی در حوزه‌های مختلف با هدف تأمین سرمایه در گردش مبنای کار است.

این در حالی است که به منظور حسن اجرای این قانون و ارزیابی میزان پیشرفت کار، سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است تا با به کارگیری سامانه مناسب، بر نحوه اعطای تسهیلات و اشتغال ایجادشده نظارت کند و دستگاههای اجرائی موظفند در چهارچوب اعلامی سازمان برنامه و بودجه کشور، اطلاعات مربوط به چهارچوب این نظارت را در سامانه ثبت کنند.

در این زمینه اهمیت به توسعه مناطق محروم و حاشیه‌نشین یکی از دستاوردهای تسهیلات اشتغال پایدار است که سبب مهاجرت معکوس نیز می‌شود که نیاز است در این زمینه با تمام قوا به دنبال تحقق اهداف مورد نظر باشیم و مشکلات و موانع موجود در این زمینه را برطرف کنیم.

تسهیلات اشتغال روستایی به 3000 طرح در اردبیل ارائه شد

قاسم رحیمی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل پیش از ظهر امروز در بازدید از طرح‌های اشتغال روستایی در اردبیل اظهار داشت: با آغاز پنجمین مرحله ارائه تسهیلات اشتغال روستایی در استان اردبیل یک هزار و 50 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار در اردبیل ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: 3 هزار و 150 میلیارد ریال تسهیلات پایدار روستایی برای سه هزار طرح روستایی در سطح استان ارائه شده است که در این زمینه یکی از شرایط ارائه تسهیلات در نظر گرفتن اهلیت دریافت کنندگان تسهیلات است که در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: ارسال 5 هزار طرح به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات توسط سامانه کارا محقق شده و در این زمینه تاکنون 3 هزار مورد موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند و 65 درصد تسهیلات اعطایی مربوط به تسهیلات جدید است.

لرستان| شرط «پذیرش اسناد شهری به عنوان وثیقه» مانعی برای دریافت تسهیلات کشاورزی استبیش از 20 میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده کرونا چهارمحال و بختیاری اختصاص یافتتعیین‌تکلیف 80 درصد متقاضیان تسهیلات کسب‌وکارهای آسیب‌دیده کرونا

رحیمی ادامه داد: با در نظر گرفتن اولویت‌های حوزه صنعت و گردشگری این تسهیلات به متقاضیان مشمول ارائه می‌شود که در این زمینه شرط ایجاد اشتغال داشتن بیمه تأمین اجتماعی و صندوق بیمه روستایی است که برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه مبنای کار است.

وی اظهار کرد: اهمیت به ایجاد توسعه اشتغال پایدار یکی از اولویت‌های اساسی و مهم برای تحقق اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که درصدد هستیم با تلاش‌های همه‌جانبه در این زمینه مشکلات و موانع موجود در این زمینه را برطرف کرده و به حدأقل برسانیم.

منابع تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری اردبیل تأمین می‌شود

در این باره ارژنگ عزیزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در هشتمین نشست شورای هماهنگی دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل این چنین اظهار کرد: در راستای تأمین منابع تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان برنامه‌ریزی‌های لازم انجام یافته است.

وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد وجود بیماری کرونا است که به همین منظور از طریق سیستم بانکی مدت معینی برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است و برای جلوگیری از انحراف طرح‌های روستایی بازرسی و دیوان محاسبات نظارت‌های همه‌جانبه‌ای دارند.

عزیزی ادامه داد: در راستای شناسایی سرمایه‌گذاران توانمند به دنبال ارائه تسهیلات و معرفی به بانک‌ هستیم که این مسئله به عنوان یک اولویت اساسی و مهم برای توسعه استانی مطرح است و درصدد هستیم با توسعه بخش اشتغال به اهداف خود جامه عمل بپوشانیم.

معاون استاندار اردبیل افزود: مهم‌ترین هدف ما کمک به اقتصاد و معیشت خانواده‌های روستایی است که در این زمینه مشاغل پایدار روستایی از اولویت‌های مهم و اساسی است که در دستور کار قرار گرفته است که در این زمینه تدوین برنامه‌های اساسی و منسجم مبنای کار است تا خروجی‌های مورد انتظار در این زمینه حاصل آید.

و اما کلام آخر اینکه اهمیت به برنامه‌های توسعه‌ای در روستاها و مناطق عشایری استان یک اولویت اساسی و مهم محسوب می‌شود که نیازمند حمایت‌های همه‌جانبه و مستمر است تا بتوانیم با مهاجرت معکوس شاهد رونق استان در آینده‌ای نزدیک باشیم.

گزارش از زهرا رضازاده

انتهای پیام/132/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری تسهیلات اشتغال پایدار کار قرار پایدار روستایی استان اردبیل تحقق اهداف مبنای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد