Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@14:55:31 GMT

کانکس‌های بحران به مدارس تهران رفت

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۵۸۹۳

کانکس‌های بحران به مدارس تهران رفت

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز نصب کانکس حاوی تجهیزات امداد و نجات در مدارس پایتخت خبر داد.

رضا کرمی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه نصب کانکس تجهیزات امدادی در گام دوم طرح مدرسه آماده در حال انجام است، گفت: بر این اساس تا کنون ۱۵ مجموعه تجهیزات در قالب کانکس امداد و نجات آماده و در اختیار مدارس قرار گرفته و تا پایان امسال این تعداد به ۵۰ دستگاه اهدایی افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه اولویت با مدارس پر جمعیت است، گفت:سعی داریم در فاز اول اجرای این طرح در هر منطقه حداقل دو مدرسه مجهز به کانکس تجهیزات امداد و نجات شوند.

کرمی محمدی در خصوص شرایط انتخاب مدرسه برای نصب کانکس تجهیزات امداد و نجات نیز گفت: در فاز اول اجرای طرح، مدارسی انتخاب می شوند که در اجرای طرح مدرسه آماده همکاری خوب داشته اند، سند خطرپذیری مدرسه در وضعیت زرد یعنی خطرپذیری متوسط باشد، سازه مدرسه نسبت به سایر مدارس منطقه از استحکام بالاتری برخوردار باشد ، حیاط مدرسه بزرگ باشد، مکان مناسب برای نصب کانکس داشته باشد و در صورت امکان مدارس دیگری نیز در نزدیکی این مدرسه باشد تا در مواقع ضروری یا آموزشی، دانش آموزان بیشتری ازآن بهرمند شوند.


وی در خصوص ضرورت این طرح افزود: مدارس و به خصوص مدرسه آماده باید در مواقع اضطراری بدون نیاز به نیروهای امدادی، قادر به کنترل بحران باشد. برای این منظور علاوه بر داشتن آگاهی و مهارت، لازم است ابزار و تجهیزات مورد نیاز را در دسترس داشته باشد. ضمن اینکه مدارس به عنوان یکی از اماکنی که در بحران‌ها می‌توانند به کمک محله و محیط اطراف خود بیایند می‌توانند از این ظرفیت‌ها در سطح محله نیز استفاده کنند.


کرمی محمدی تصریح کرد: این تجهیزات شامل تجهیزات امداد و نجات، ابزارهای دستی، تجهیزات ارتباطی و پشتیبانی، تجهیزات و اقلام دارویی، کیف کمک‌های اولیه، مواد خوراکی و ... است که در قالب یک کانکس به مدارس اهدا می شود.  از آنجایی که هدف از اهدای کانکس به مدارس ارتقای ایمنی و پیشگیری از خطر به هنگام وقوع زلزله است، لذا باید توجه داشت که این ابزار به عنوان یکی از اجزای غیر سازه ای مدرسه، نباید موجب مخاطرات جدیدی برای دانش آموزان باشد لذا  در جانمایی و استقرار صحیح آن باید دقت شود.


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: این کانکس با امضای تفاهم‌نامه از سوی دبیر ستاد مدیریت بحران هر منطقه به مدیر مدرسه تحویل می شود و کانکس تجهیزات امداد و نجات مدرسه، حداقل امکانات لازم برای انجام واکنش اضطراری را در اختیار مدیر و گروه مدیریت بحران مدرسه قرار می‌دهد و  اعضای گروه مدیریت بحران مدرسه می‌توانند از تجهیزات این کانکس در شرایط اضطراری یا در تمرین و مانورها با تشخیص مدیر مدرسه استفاده کنند.


وی گفت: ایجاد و ارتقاء آمادگی در جامعه برای رویارویی با حوادث و سوانح باعث می شود علاوه برکاهش خسارات جانی و مالی در هنگام وقوع حادثه ، شرایط بازگشت هرچه سریع‌تر به حالت عادی نیز فراهم شود. یکی از راه‌های آمادگی در برابر حوادث، مجهز بودن شهروندان به اقلام مورد نیاز در ساعات اولیه پس از وقوع حادثه است. بر اساس شدت و وسعت حادثه، تا رسیدن نیروهای امدادی می توان از این تجهیزات برای حفظ حیات و سلامتی حادثه دیدگان استفاده شود.

کرمی محمدی در مورد اجرای طرح ملی مدرسه آماده و احتمال تجهیز مدارس سراسر کشور به این امکانات نیز گفت: طرح ملی مدرسه آماده از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تدوین شده و در انتظار تایید از سوی سازمان مدیریت بحران کشور است. شرایط ایده‌آل این است که تمام مدارس کشور به این امکانات دسترسی داشته باشند، اما تصمیم گیری در این مورد برعهده نهادهای کشوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رضا کرمی محمدی تهران طرح مدرسه آماده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تجهیزات امداد و نجات مدرسه آماده کرمی محمدی نصب کانکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود