Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@02:41:20 GMT

بانک‌های تحریم شده قبلا هم تحریم بودند

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۷۳۱۷

بانک‌های تحریم شده قبلا هم تحریم بودند

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید قنبری با حضور در بخش خبری ساعت 21 درباره تحریم های جدید بانکی اظهار داشت: نوع اعلام این خبر نیز به خوبی نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها خود می‌دانند که قرار نیست اتفاق جدیدی در نتیجه این تحریم رخ دهد چراکه در مواردی که آنها قصد دارند یک مجموعه مالی را تحت تاثیر قرار دهند؛ آن تحریم را ناگهانی اعمال می‌کنند در حالیکه آمریکایی‌ها از یک ماه گذشته مکرر اعلام کردند که قصد دارند این بانک‌ها را تحریم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اعلام مجدد تحریم ۱۸ بانک و موسسه مالی از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا، صرفا اثر سیاسی، رسانه‌ای و تبلیغاتی دارد و وقتی که یک بانک مشمول تحریم نباشد و برای اولین بار تحریم شود، قطعا بر روابط کارگزاری آن بانک اثراتی به جای خواهد گذاشت؛ به این معنا که بانک‌های خارجی که با آن بانک کار می‌کنند، در نتیجه تحریم تصمیم می‌گیرند که فعالیت خود را ادامه بدهند یا متوقف کنند. یعنی اگر بانک طرف مراوده بانک تحریم شده ایرانی، در آمریکا شعبه داشته و روابط کارگزاری داشته باشد، تصمیم می‌گیرد که روابط را مورد بازنگری قرار دهد ولی اگر این روابط را نداشته باشد، روابط با بانک ایرانی را ادامه می‌دهد.

مدیرکل بین الملل بانک مرکزی تصریح کرد: آنچه که باید در این مسیر تصمیم‌گیری شود، دو سال پیش اتفاق افتاده است و بانک‌هایی که طرف قرارداد ایران بودند، تصمیم خود را در ادامه یا توقف مبادلات با ایران گرفته‌اند.

وی ادامه داد: آن دسته از بانک‌های خارجی که کار خود را با بانک‌های تحریم شده ایرانی از دو سال قبل ادامه داده‌اند یا در حوزه‌های کالاهای اساسی و اقلامی که مشمول تحریم نیستند، کار می‌کنند و یا تصمیم گرفتند به دلیل عدم ارتباط با آمریکا، روابط بانکی خود را با ایران ادامه دهند؛ لذا تغییر خاصی رخ نخواهد داد.

قنبری با بیان اینکه صرفاً از طریق بانک‌ها کار نمی‌کنیم، گفت: به غیر از آن کانال‌های دیگری وجود دارد که از طریق آن ارز مورد نیاز ذی‌نفعان را تامین می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک مرکزی تحریم حمید قنبری مدیرکل بین الملل بانک مرکزی وزارت خزانه داری آمریکا بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ایران و افغانستان با بیان اینکه کریدور ریلی خواف ـ هرات، افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می‌آورد و به شبکه ریلی ایران متصل می‌کند، گفت: این کریدور علاوه‌بر برنامه‌ریزی‌هایی‌ که دولت‌های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی است.

به گزارش ایسنا، مصطفی رضایی اظهار کرد: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ کریدورها و سهم‌خواهی از کریدورهای منطقه‌ای و ترانزیت بین‌الملل است، کریدور ریلی خواف ـ هرات، کریدوری استراتژیک که افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می‌آورد. این تعبیر را هیئت حاکمه افغانسان برای این کریدور به کار می‌برند.

وی با بیان اینکه با استفاده از این کریدور، افغانستان به شبکه ریلی ایران متصل می‌شود،‌ گفت: این کریدور گلوگاهی است که می‌تواند تجارت یک‌سویه ایران و افغانستان را که اکنون تنها به صادرات به افغانستان محدود است،‌ به یک تجارت دوسویه تبدیل کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه ادامه داد: این کریدور علاوه‌بر برنامه‌ریزی‌هایی‌ که دولت‌های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی هم است. مشابه کریدرو شلمچه - بصره که سه سال پیش با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال آغاز بهره‌برداری بود اما با لغو قرارداد توسط مدیریت راه‌آهن، متوقف شد و الان هم بهره‌برداری از آن متوقف است و چشم‌انداز مثبتی در حوزه ایفای نقش در حمل‌ونقل ترانزیت کالا ندارد.

بیشتر بخوانید راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند

رضایی با بیان اینکه این کریدور هم با مقاومت‌های شدید در مدیریت راه‌آهن مواجه شد، افزود: اما این بار تصمیم وزارت راه و دولت بر این بود که کارهای برون‌مرزی کریدور خواف - هرات توسط کنسرسیوم انجام شود که با موفقیت هم این اتفاق افتاد.

وی درباره اظهارات مسئولان راه‌آهن مبنی‌بر بی‌اطلاعی نسبت به ترانزیت کالا از افغانستان بیان کرد: من به شدت تکذیب می‌کنم که مسئولان راه‌آهن می‌گوید با آنها هماهنگی صورت نگرفته است. به جز مکاتبات متعددی که از جانب دستگاه‌های دولتی با راه‌آهن شده، مورخ ۲۰ فروردین‌ماه نامه‌ای در مکاتبات خود راه‌آهن است که یکی از مدیران کل به معاون بهره‌برداری نوشته که کنسرسیوم بنا به اعلام استانداری خراسان رضوی، قطار وارد کشور می‌کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه داد:‌ یعنی از ۱۰ روز قبل مکاتبات راه‌آهن این را نشان می‌دهد. این مکاتبه داخلی هم به همان دستگاه‌های متولی مرز ارجاع شده‌ است. چطور می‌شود به ادعای راه‌آهن، قطاری بدون هماهنگی وارد کشور شده باشد، مرزبانی و گمرک آن را پذیرش کرده باشند و تنها در انتظار تاییدیه راه‌آهن باشد؟

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون بارسا: به غیر از ژاوی به مربی دیگری فکر نکردیم
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • ستاره یونایتد: بکام منبع الهام من است
  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • ماروتا: همکاری اینتر و اینزاگی هنوز به میانه راه هم نرسیده است
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن