Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول واحد سیاسی دفتر تحکیم وحدت افزایش مدت زمان سربازی به ۲۴ ماه را نتیجه کارشکنی دولت در تامین بودجه ستاد کل نیرو‌های مسلح دانست.

علی بزرگخو، مسئول واحد سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: هفته گذشته شاهد افزایش مدت سربازی بدون حتی یک خط توضیح بودیم، نکته‌ اول در این رابطه این است که دقیقا نقش تبیین برای مردم و اقناع افکار عمومی قبل از اجرای تصمیمات نسبت به تصمیمات کلان آیا به رسمیت شمرده می‌شود یا خیر؟ تصمیم بدون اقناع آن هم در شرایط فعلی کشور نه تنها اهداف تصمیم‌گیران را تامین نمی‌کند؛ بلکه منجر به تولید بحران‌های جدید در کشور می‌شود که ضرر آن در مجموع به کلیت نظام وارد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وقت آن شده که افکار عمومی و اقناع آن برای نهادها موضوعیت پیدا کند.

وی افزود: نکته دوم اینکه امروز در خدمت سربازی شاهد به کار گیری جوانان در امور غیرتخصصی‌شان هستیم برای مثال افرادی ماموریتشان این است که در خطوط بی آر تی بایستند و مواظب باشند موتوری‌ها داخل این خطوط نروند! چه بسیار جوانانی که با مدرک معتبر وارد سربازی می‌شوند و مجبورند کارهای بی‌فایده و نابهینه انجام دهند، کارهایی که با یک دهم هزینه قابلیت جایگزینی دارد و اصلا نیازی به ورود افراد بی تخصص به آن‌ها نیست، در واقع این مدل از به کارگیری استعدادها از دو جهت منابع کشور را هدر می‌دهد، اول اینکه وقت و زمان و جوانی و استعداد جوان را از بین می‌برد و دوم اینکه منابع کشور برای ساپورت افراد بدون تخصص و با کارایی بسیار پایین را هدر خواهد داد.

بزرگخو تصریح کرد: راهکار جایگزین بهینه‌سازی خدمت سربازی و به خدمت در آوردن سربازی برای آبادانی کشور است، یعنی با شروع یک نهضت استعدادیابی بین جوانان، استعداد هر شخص، تشخیص داده شود و سپس در آن جهت از جوان برای کشور کمک گرفته شود. در این مدل هر عنصر توانایی ایجاد ارزش افزوده پیدا خواهد کرد و از قبل همین ارزش افزوده‌ی تولیدی حق و حقوق سرباز به طور کامل همانند یک فرد متخصص می‌تواند پرداخت شود.

مسئول واحد سیاسی دفتر تحکیم وحدت گفت: اساسا وظیفه‌ی یک نظام دینی مردم سالار در مرحله‌ی اول تضمین استفاده‌ی صحیح از استعداد افراد برای رشد آن‌هاست، حال اگر خود این نظام عاملی را ایجاد کند که وقت و انرژی افراد را هدر دهد چه خواهد شد؟ اینطور هم آموزش رزم همگانی برقرار خواهد بود تا در مواقع لزوم کشور با ثبات ما در دل منطقه بی‌ثباتمان، دچار مشکل امنیتی نشود و همچنین این طرح از آن جایی که خود عامل تولید ارزش افزوده در کشور خواهد شد، دیگر مشکل مالی و بودجه برای در اختیارگیری سرباز تخصصی وجود نخواهد داشت و در نهایت به تقویت امنیت کشور می‌انجامد.

بزرگخو گفت: متاسفانه با کارشکنی‌های دولت و در اختیار قرارندادن بودجه کافی برای نظامی گری در کشور، ستاد مشترک مجبور به وضع چنین قوانینی شده که البته همانطور که خود سردار باقری هم قبلتر گفته، مطلوب آن‌ها استخدام سرباز تخصصی به جای وضع فعلی سربازی در کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد کل نیروهای مسلح افزایش مدت زمان سربازی خدمت سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • اما و اگرهای قانون سربازی
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است