Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویان سیستان و بلوچستان گفت: پرسنل شرکت جهادنصر همدان که یکی از شرکت‌های پیمانکار فاز دوم پروژه آبیاری دشت سیستان است، به دلیل عدم دریافت ۸ ماهه حقوق تجمع کردند.

امین کمالی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: پرسنل شرکت جهادنصر همدان که یکی از شرکت‌های پیمانکار فاز دوم پروژه آبیاری دشت سیستان می‌باشد به دلیل عدم دریافت ۸ ماهه حقوق خود از بهمن ماه سال گذشته تا کنون در مقابل ساختمان جهادکشاورزی شهرستان زابل تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمالی افزود: این طرح که از روز اول با حواشی زیادی همراه بود، با وجود سرمایه فراوانی که به آن تزریق شد، اما سهم کارگر از این سرمایه به مانند همیشه کمترین سهم و آن هم باهزاران منت و پشت گوش انداختن است. تا جایی که کارگران و کارکنان برخی شرکت‌های پیمانکار این پروژه حتی ماه‌ها از حقوق حداقلی خود محروم بوده اند و دیگر توان خرید همان نان باقیمانده در سفره‌های کوچکشان را نیز نداشته و شرمنده خانواده هایشان شده اند.

این فعال دانشجویی ادامه داد: تجمع کنندگان دلیل حضورشان را عدم دریافت بیش از ۸ ماه از حقوقشان از بهمن ۹۸ بیان کردند و از وضعیت بد معیشتی و سفره‌های خالیشان گلایه فراوانی داشتند. حتی گروهی نیز از عدم حضورشان در جمع خانواده به دلیل شرمندگی و شرمساری خود گفتند.


وی گفت: این نخستین بار نیست که شاهد چنین تجمعات و اعتراضاتی هستیم. طی ماه‌های اخیر کارکنان شرکت‌های پیمانکار وابسته به طرح آبیاری دشت سیستان از جمله چکاد جنوب، جهادنصر و... بار‌ها به دلیل عدم پرداخت حقوق خود مقابل درب شرکت‌های خود و حتی جهادکشاورزی شهرستان زابل تجمع کرده اند و خواستار رسیدگی جهت حل این موضوع شدند که هربار وعده‌هایی به آن‌ها داده شد که موجب افزایش گلایه‌ها و نگرانی‌ها گردیده است.

کمالی تصریح کرد: لازم به ذکر است طرح آبیاری دشت سیستان که به طرح ۴۶ هزار هکتاری معروف است، به مانند بسیاری از طرح‌های دیگر در شمال استان سیستان و بلوچستان از جمله نیم لوله باوجود جذب سرمایه‌های کلان نتوانست رضایت مردم را کسب کند و علیرغم امید‌های زیادی که به این طرح بود متاسفانه تاکنون درخصوص روند اجرای آن، نه مردم راضی هستند و نه کارشناسان و متخصصان دانشگاهی، و این موضوع باعث افزایش حساسیت‌ها به این طرح شده است.  
مسئول جنبش عدالتخواه دانشجویان سیستان و بلوچستان در پایان گفت: یکبار برای همیشه تکلیف طرح آبیاری دشت سیستان که ابهامات زیادی در ابعاد مختلف اعم از فنی و مالی دارد، مشخص گردد تا بیش از این شاهد چنین تجمعات و اعتراضات و درنتیجه دلسردی مردم و سواستفاده رسانه‌ها و معاندین نباشیم که این مهم نیازمند رسیدگی جدی دستگاه قضا می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعتراضات کارگری آبرسانی به دشت سیستان کارگری آبیاری دشت سیستان سیستان و بلوچستان شرکت های پیمانکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، سخنگوی شهرداری شیراز گفت: طی حادثه در عملیات لوله گذاری دفع آب‌های سطحی توسط پیمانکار، متاسفانه دو کارگر پیمانکار مربوطه فوت کردند.
رضا جاویدی با بیان اینکه این حادثه پیش از ظهر امروز رخ داده است، افزود: عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در میدان دولت ابتدای بولوار میثم در حال انجام بود که سه کارگر پیمانکار طرف قرارداد شهرداری منطقه ۵ در حین انجام عملیات لوله‌گذاری در پی ریزش جداره مسیر حفاری در هنگام عملیات خاکبرداری دچار حادثه شدند.
او اضافه کرد: با حضور نیرو‌های آتش نشانی یکی از کارگران، زنده از زیر خاک بیرون کشیده شد، اما با وجود عملیات، دو کارگر پیمانکار فوت کردند.
سخنگوی شهرداری افزود: اجساد کارگران فوت شده با نظارت مقام قضایی جهت انتقال به پزشکی قانونی تحویل عوامل مربوط شده است.

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز