Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:37:56 GMT

4 اثر فاخر استاد بخت شکوهی وقف عتبات عالیات شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۷۶۳۲

4 اثر فاخر استاد بخت شکوهی وقف عتبات عالیات شد

ایسنا/آذربایجان شرقی  طی آیینی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، چهار اثر فاخر استاد بخت شکوهی وقف عتبات عالیات شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان در این آیین، اظهار کرد: همزمان با اربعین سید و سالار شهیدان و در آستانه هفته وقف، چهار اثر فاخر و ماندگار استاد فقید و متعهد "ابراهیم بخت شکوهی" وقف و ثبت عتبات عالیات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی با بیان این‌که مرحوم استاد بخت شکوهی یکی از چهره‌های برجسته هنر خوشنویسی شهر تبریز و کشورمان بوده و منصوب به اهل بیت(ع) است، افزود: این آثار توسط خانواده استاد و با حمایت یکی از واقفان شهرمان آقای حسین افتخاری به عنوان میراث معنوی ثبت شد.

وی ادامه داد: این آثار به زودی به اعتاب مقدسه امیرالمونین، امام حسین(ع) و سامرا تقدیم شده و در موزه حرم سیدالشهداء نگهداری می‌شود تا یاد و نام این استاد فقید به بلندای تاریخ در جوار اهل بیت(ع) ماندگار شود.

فرزند استاد فقید بخت شکوهی نیز در این آیین با بیان این‌که مدت‌ها بود که قصد داشتیم تعدادی از آثار استاد بخت شکوهی را که تماما معنوی و با هدف و انگیزه نوشته شده، وقف معنوی کنیم، گفت: استاد، با نام مبارکه ائمه اطهار(ع) مانوس بودند و در بیان خاطرات خود یک بار گفتند بیشترین خطی که نوشته‌اند به‌نام امیرالمومنین(ع) بوده است.

محسن بخت شکوهی افزود: این موضوع، انگیزه‌ای شد تا در راستای شادی روح استاد و خیر معنوی، چهار اثر فوق العاده و نفیس استان را تقدیم عتبه مقدسه حضرات معصوم(ع) در کربلا، نجف و سامرا کنیم.

 وی با تاکید بر این‌که از آقای افتخاری نیز به جهت حمایت مالی از این امر قدردانی می‌کنیم، گفت: یک اثر نیز از طرف مردم آذربایجان توسط امام جمعه تبریز به رهبر معظم انقلاب اسلامی اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ابراهیم بخت‌شکوهی فرزند میرزا محمدحسین و متولد ۱۳۲۰ در محلهٔ امیرخیز تبریز است. وی از همان کودکی به خوشنویسی علاقه‌مند بود. بخت‌شکوهی شاگرد حسن هریسی و حسین رسام حقیقی بوده و مدتی در نزد غلامحسین امیرخانی به تکمیل هنر خود پرداخته ‌است. بخت‌شکوهی در سال ۱۳۵۸ خورشیدی موفق به دریافت مدرک ممتاز از انجمن خوشنویسان ایران شد و طی سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۶ خورشیدی به مدت یک دهه رئیس انجمن خوشنویسان تبریز بود. وی در سال ۱۳۸۵ خورشیدی در حین دوچرخه‌سواری براثر سانحه‌ای دار فانی را وداع کرد و در قطعهٔ هنرمندان وادی‌رحمت تبریز به خاک سپرده شد. از شاگردان معروف وی می‌توان به حسن کرمانی، میرحسین زنوزی، داود نیکنام و مسعود رعنایی اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری خوشنويسي آذربايجان شرقي امام جمعه نماينده ولي فقيه در استان اداره اوقاف و امور خیریه استاد بخت شکوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بیست و ششمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های امسال بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.

دهقانی، طی سخنانی در این نشست گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد. اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافت که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

ون علمی، فناوری و اقتصاد دنش‌بنیان ریاست‌جمهوری یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست و افزود: تلاش داریم  مسیر حرکتی بنیاد علم را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق بدهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های جدی بنیاد علم برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی، به طور جدی دنبال می‌شود.

دهقانی با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است و این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی، اجرا می‌شود.

وی بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیئت امنا تأکید کرد و گفت: وقتی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم دنبال می‌شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. می‌بایست نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار بگیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری 

علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در این نشست به ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: سامانه‌ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است. در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

دبیر هیئت امنای بنیاد علم ایران افزود: تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری است. بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آناف، در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیئت برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

همچنین در این نشست،  پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر رشاد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، صادق واعظ زاده، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی اکبر موسوی موحدی و ایمان افتخاری از اعضای هیئت امنای بنیاد علم ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر