Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

آیین تکریم و معارفه معاون سابق و جدید سیما امروز با حضور حجت الاسلام موسوی مقدم، قائم مقام رئیس رسانه ملی ، جمعی از مدیران کل، مدیران شبکه‌ها و مدیران معاونت سیما در ساختمان سیما برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم، قائم مقام رئیس رسانه ملی در ابتدای این مراسم از فرصت خدمتگزاری به عنوان یکی از نعمت‌های الهی یاد و تأکید کرد: در جهان‌بینی دینی ما، مسئولیت‌ها و عناوین به خودی خود اعتبار ندارند، مگر اینکه با استفاده از این نعمت خدمتی ارائه شود و فرد بتواند در مسیر مسئولیتی که در اختیارش گذاشته شده گامی‌بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به خدمات دوران مسئولیت میرباقری در معاونت سیما اشاره کرد و گفت: دوره‌ای که ایشان این مسئولیت را پذیرفت، دوره‌ای سخت و پیچیده بود که انصافا به خوبی از پس این مسئولیت بر آمد و امروز آن را به دکتر شاه آبادی سپرد.

وی سپس به نمایندگی از ریاست سازمان صدا و سیما از زحمات دکتر مرتضی میرباقری در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد و به دکتر شاه آبادی، معاون جدید این معاونت خوش‌آمد گفت.

تلویزیون نیازمند تحولی جدی در حوزه محتواست

دکتر حمید شاه آبادی نیز در این مراسم با بیان اینکه دوره مسئولیت میرباقری دوره پر فراز و نشیبی بود که بدون هدایت و مدیریت راهبردی وی، توفیقات رسانه ملی در آن امکان‌پذیر نبود، ابراز امیدواری کرد در دوره جدید، کار‌های خوبی که در این مدت آغاز شده است، ادامه یابد.

وی سپس با اشاره به تعدد سلایق و پیچیدگی اندیشه‌ها در جامعه امروز گفت: این تعدد و پیچیدگی سلایق، کار را به ویژه برای کسانی که آنتن رسانه را در اختیار دارند، سخت‌تر می‌کند، زیرا هر گروه نیازمند است تا از این آنتن سهمی‌برای بیان اندیشه‌ها و دیدگاه‌هایشان داشته باشند.

معاون سیما با تأکید بر اینکه رسانه ملی آئینه تمام‌نمای ارزش‌های ملی و دینی ما است، گفت: همه کسانی که دل در گروی اعتلای کشور دارند باید بتوانند خودشان را در قاب این رسانه ببینند.

شاه آبادی با تأکید بر اینکه با توجه به نیاز مخاطب و اوضاع متفاوت کشور، رسانه ملی در عرصه تولید نیازمند تحولی جدی است، بیان کرد: این تحول باید عمیق و در حوزه محتوا باشد و اگر بخواهیم نگاه تحولی به تولیدات رسانه‌ای داشته باشیم، باید از نقطه نیاز مخاطب بر اساس مصالح کشور آغاز کنیم.

معاون سیما با بیان اینکه امروز به کشوری یکپارچه، همدل و هماهنگ با آرمان‌های نزدیک به هم نیازمندیم افزود: حل‌وفصل همه مسائل کشور در گرو این هماهنگی است.

شاه آبادی با اشاره به وجود گروه‌ها و طیف‌های مختلف فکری و اندیشه‌ای در کشور گفت: همه این گروه‌ها در عین اینکه اهداف و آرمان‌های مشترکی دارند، به نیاز‌ها و سلایق مختلف تقسیم می‌شوند و همه می‌خواهند این سلایق در رسانه دیده شود.

وی افزود: مسئولیت ما در تلویزیون رفع موانع برای دیده شدن این سلیقه‌ها و باز کردن عرصه و فراهم کردن بستری برای بروز این سلایق است.

معاون سیما تلویزیون را مؤثرترین نهادی دانست که می‌تواند نخ تسبیح سلایق مختلف و پیونددهنده آراء و اندیشه‌های متفاوت باشد و تأکید کرد: باید خودمان یکدل و یکرنگ باشیم تا بتوانیم این امر را محقق کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه تلویزیون عضوی از اعضای خانواده مردم است، تاکید کرد: قوام خانواده‌ها به عملکرد ما وابسته است و ما باید از صندلی این رسانه بتوانیم بسیاری از مشکلات و معضلات ملت را حل و همچنین حال مردم را خوب کنیم.

فعالیت پرقدرت رسانه ملی در دوره کرونا

مرتضی میرباقری نیز در این مراسم با اشاره به دوران فعالیتش در سمت معاون سیما گفت: تلاش کردیم در این مدت به بهترین نحو به مسائل عمومی‌کشور و سایر موضوعات بپردازیم و برای حفظ این امانت موثر باشیم.

معاون پیشین سیما با بیان اینکه در فضای فرهنگی کشور کار هیچ حوزه‌ای مانند رسانه ملی نیست، افزود: در دوره شیوع بیماری کرونا با وجود اینکه بیشتر حوزه‌های فرهنگی کشور تعطیل شدند، رسانه ملی در میدان بود و بار اصلی این حوزه‌ها را بر دوش داشت و به بهترین نحو در این زمینه عمل کرد.

وی سپس با قدردانی از مجموعه تحت مدیریتش برای شاه آبادی معاون جدید سیما آرزوی توفیق کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رسانه ملی صدا و سیما حمید شاه آبادی صدا و سيما معاونت سیما حمید شاه آبادی رسانه ملی معاون سیما شاه آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما
  • تسلیت معاون صدا در پی درگذشت همسر محمدرحمان نظام اسلامی، مجری و گوینده صدا و سیما
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برترین‌های ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند
  • معارفه رئیس جدید دادگستری شهرستان کازرون
  • معارفه امام جمعه جدید شهر میانرود دزفول
  • معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟
  • مراسم معارفه امام جمعه بخش سردشت دزفول
  • مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران؛ امشب