Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با هماهنگی‌های انجام شده میان سازمان هواشناسی و وزارت جهاد کشاورزی، ساز وکار لازم به منظور اطلاع‌رسانی به هنگام اخطاریه‌ها و اطلاعیه‌های هواشناسی به کشاورزان طراحی و در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، اسماعیل نجار، در خصوص میزان آمادگی و اقدامات پیشگیرانه در خصوص مواجهه با سیلاب احتمالی برای جلوگیری از خسارات به بخش کشاورزی و پیش‌بینی میزان بارش‌ها و وضعیت جوی در نیمه دوم سال جاری، اظهار کرد: وزارت نیرو و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در خصوص وضعیت لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌های کشور، وضعیت ظرفیت موجود سدهای کشور جهت کنترل سیلاب‌ها، شبکه‌های توزیع برق و آب، اعلام ساز و کارهای لازم به منظور کنترل آب‌های سطحی و میزان آمادگی در مواجهه با سیلاب احتمالی گزارش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر آمادگی کشور در زمان وقوع حوادث، تصریح کرد: میزان موجودی و ذخایر انبارها، تعیین نقاط امن برای برپایی سایت‌های اسکان اضطراری، تعداد و وضعیت موجود بالگردها جهت انجام عملیات امدادی و سایر موارد مرتبط به طور مستمر پایش می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین به پایش وضعیت راه‌های کشور، اقدامات پیشگیرانه انجام شده و میزان آمادگی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای جهت مواجهه با حوادث احتمالی اشاره کرد و گفت: یگان‌های مستقر در استان‌ها جهت پشتیانی از سازمان‌های امدادی و تأمین تجهیزات مناسب برای آنها در شرایط اضطراری از سوی ستاد کل نیروهای مسلح پیش بینی شده است.

دبیر ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران با اشاره به تنگناهای مراکز بهداشتی کشور در موج جدید انتشار ویروس کرونا، گفت: مدیریت ظرفیت پذیرش بیمارستانی در کشور، میزان آمادگی سازمان اورژانس و سایر موارد مرتبط بسته به میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ایمنی هموطنان در مقطع کنونی است که دست مریزاد و خداقوت به پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و کادر درمانی می‌ گویم که انصافاً از خودگذشتگی و ایثار کردند.

نجار به ایرنا گفت: مطابق بند الف ماده ۱۰ و جز ۳ و ۴ بند الف ماده ۱۲ قانون مدیریت بحران کشور و با توجه به شروع فصل بارش، لزوم آمادگی و برنامه‌ریزی دستگاه‌ها به منظور مواجهه با مخاطرات احتمالی طبیعی، جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران قرار است عصر امروز شنبه ۱۹ مهر ماه به ریاست وزیر کشور و نائب‌رئیس شورای عالی مدیریت بحران در محل سالن پیامبر اعظم (ص) ساختمان وزارت کشور برگزار شود.

کد خبر 449014

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هواشناسی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور کشاورزان جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی سیلاب حوادث شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میزان آمادگی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان

بر اساس اطلاعیه اداره کل مدیریت بحران استان کرمان با توجه به احتمال رخداد تگرگ در روزهای پایانی هفته، فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی اتخاذ کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، اداره کل مدیریت بحران استان کرمان در اطلاعیه‌ای ضمن صدور هشدار نارنجی هواشناسی، از ورود سامانه بارشی به استان از بعدازظهر چهارشنبه یازدهم اردیبهشت خبر داد و اعلام کرد: از چهارشنبه تا جمعه، شاهد ناپایداری‌های جوی به‌صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، وزش تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد استان خواهیم بود.

در این اطلاعیه آمده است: بارش رگباری باران، احتمال آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در برخی مناطق استان، اصابت صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید و احتمال کاهش کیفیت هوا در مناطق مستعد خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

بنا به اعلام اداره کل مدیریت بحران استان کرمان، این سامانه تمام مناطق استان به ویژه نیمه‌غربی و شمال و ارتفاعات جنوب استان شهرستان کرمان، ارزوئیه، انار، بافت، بردسیر، بم، جیرفت، رابر، راور، راین، رفسنجان، رودبار جنوب، زرند، سیرجان، شهداد، شهربابک، فاریاب، قلعه گنج، کهنوج، کوهبنان، گلباف، لاله زار، ماهان، منوجان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش توصیه می‌شود شهروندان ضمن پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری و از استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل کنند و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز در دستور کار قرار گیرد.

در این اطلاعیه تأکید شده است: با توجه به احتمال رخداد تگرگ فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی اتخاذ کنند.

کد خبر 749226

دیگر خبرها

  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست