Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی‌ واحد کرج مهم‌ترين تأثير توجه به‌ معنويت در مدیریت بحران را تغيير نگرش و تفسير فرد به بيماری‌ و زندگی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری‌ آنا از کرج، پنجمین نشست کرسی علمی ترویجی در سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با عنوان نقش مؤثر توجه به معنویت در مدیریت بحران به‌صورت مجازی برگزار‌ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ نشست‌ که با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و هیئت‌ اندیشه‌ورز استان البرز برگزار شد با استقبال و حضور اعضای هیئت‌ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی همراه‌ بود.

مرتضی اخلاقی‌فرد پژوهشگر حوزه دین و روان‌شناسی و عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی‌ واحد کرج در این نشست با‌ تعریف مؤلفه معنویت در حوزه دین، عرفان و روانشناسی، مهم‌ترين تأثير توجه به‌ معنويت در مدیریت بحران را تغيير نگرش و تفسير فرد به بيماری‌ و زندگی دانست.

وی اظهار‌ کرد‌: اين تغيير در باورها بر ارزيابی‌های‌ شناختی‌ فرد تأثير گذاشته و وقايع منفی‌ و استرس ناشی‌ از آن را به شکلی‌ منطقی‌ مديريت می‌کند.

این‌ استاد دانشگاه بیان‌ کرد‌ که  انسان در سايه اتصال به خدا و منابع معنوی به حس قوی‌‌تری‌ از امنيت دست‌ می‌یابد‌ و توان سازگاری‌ او با مشکلات روانی‌ و جسمی‌ ناشی‌ از بيماری‌ به شکل کارآمدتر بالا می‌‌رود.

اخلاقی‌‌فرد از معنويت به‌عنوان پناهگاهی‌ امن یاد کرد که به زندگی‌ بيمار معنا می‌بخشد و آن را عنصری برشمرد که هدف درمانگران جسمی و روحانی است.

وی اظهار کرد: معنویت با‌ افزايش تاب‌آوری‌ و اميدواری‌ سبب دستیابی به استحکام روانی‌ و جسمی‌ فرد شده و در نتیجه باعث معنابخشی‌ به زندگی‌ در سايه معنويت می‌شود.

انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مدیریت بحران معنویت کرسی علمی ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی مدیریت بحران واحد کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین